samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 5 minut temu, Kadajo napisał(a): Zaprzestalem. Jak już niejednokrotnie pisałem, RPG, magia i potwory to nie moje klimaty, więc niespecjalnie ciągnie mnie do tego typu gier. Niemniej sam tytuł jest tak dobrze zrobiony, a klimat tak fajny, że lubię sobie czasem włączyć i po prostu trochę pobiegać. https://gg.deals/game/the-witcher-3-wild-hunt/ Ale rośnie, jeszcze dosłownie 30 minut temu była po 35 zł. każdy chce się nachapać 1
Kadajo 10 371 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Dlatego kupuje się tam, gdzie taniej. Po cholerę płacić pełną cenę, jak można znacznie taniej. I nie mówię zaraz o jakichś VPN-ach czy ruskich kluczach. 1
Necronom 592 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 23 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Za droga była do tej pory. Jak Polak cebulak, na polskim forum, oficjalnie informuje, że nie ma, po 10 latach, tego co ma cały świat (i jeszcze sapie na cenę, która dobiła do paczki fajek) - powinien dostać z automatu bana! i kopa w... podudzie! Ja nie mam żadnego Wiedźmina 🙂 Ale nie sapię, że drogo. Tylko to nie jest mój gatunek. A kupować i wiedzieć, że i tak w to nie zagram to dla mnie bez sensu.
STALKER 171 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Potrzebny ten remaster jak psu kapelusz. 1 3
Kadajo 10 371 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Co wam nie pasuje że ZA DARMO dostaniecie remaster 1 1
slafec 163 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 11 letnia gra i sprzedają drożej niż na premierę Choć raz opłacało się być "stałym" klientem i mieć grę w bibliotece. P.S. Smuci fakt, że w nowym DLC pewnie będzie inne brzmienie, bo skład Percivala mocno się zmienił Edytowane 26 Sierpnia przez slafec 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 20 minut temu, Necronom napisał(a): Ja nie mam żadnego Wiedźmina 🙂 Ale nie sapię, że drogo. Tylko to nie jest mój gatunek. A kupować i wiedzieć, że i tak w to nie zagram to dla mnie bez sensu. Spoko. To nie było do Ciebie, a do reszty, też półżart - sarkazm - uśmieszek. I w pełni to rozumiem. Też mam kilka gatunków, przez które, mimo swojej "kultowości" przebićsię nie mogę (soulsy albo BG3). Ale W3 !? Przemyśl, to jeszcze. 5 minut temu, Kadajo napisał(a): Co wam nie pasuje że ZA DARMO dostaniecie remaster ... tup, tup, tup ... słychać kroki @caleb59 Edytowane 26 Sierpnia przez JeRRyF3D 1
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a): Spoko. To nie było do Ciebie, a do reszty, też półżart - sarkazm - uśmieszek. I w pełni to rozumiem. Też mam kilka gatunków, przez które, mimo swojej "kultowości" przebićsię nie mogę (soulsy albo BG3). Ale W3 !? Przemyśl, to jeszcze. ... tup, tup, tup |... słychać kroki @caleb59 pewnie dlatego szuka nowej karty
galakty 5 330 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 42 minuty temu, Jaycob napisał(a): Ja myślę, że zobaczą. Szczególnie na SW2 - skoro Cyberpunk 2077 potrafi tam wyglądać i działać sensownie, to Wiedźmin 3 Remastered tym bardziej powinien zrobić różnicę względem wersji pierwszego Pstryczka. No, ale oczywiście nie będzie to PC z RT na max. W szczególności na tym skopanym IPS..... Ale tak czy siak pisząc konsole myślałem o PS5/Pro, a nie handheldach, granie na tym w Wieśka to jakieś kuriozum. 1 1
Kadajo 10 371 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia @caleb59 Nie ma oleda, więc jego zdanie jest zaburzone 4
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 10 minut temu, STALKER napisał(a): Potrzebny ten remaster jak psu kapelusz. Spoiler Edytowane 26 Sierpnia przez JeRRyF3D 1 1
STALKER 171 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Jest remaster niebawem zapowiedź remake. 1
slafec 163 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 11 godzin temu, musichunter1x napisał(a): W sumie mało kto kupił W3 na S1, bo chodził jak Wiedźmin 2 na biurowym laptopie 7 generacji. Wiedźmin sobie bardzo dobrze radzi na Switchu. 1
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 5 minut temu, slafec napisał(a): Wiedźmin sobie bardzo dobrze radzi na Switchu. ja tez mam typa u siebie który ciągle to mi mowi jak granie w W3 na sticzu jest okej, a ja sobie nie wyobrażam grania w takie gry na takim czymś, to jakies kuriozum zaiste 1 3
slafec 163 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Bieganie od znacznika do znacznika jest znacznie wygodniejsze na handheldzie 1 1
caleb59 2 423 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Nie mam nic przeciwko remasterowi tylko boję się o jego warstwę techniczną. Co mi z nowej lokacji czy fabuły jak gra będzie miała bugi albo będzie niestabilna. Logika. 1
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 2 minuty temu, caleb59 napisał(a): Nie mam nic przeciwko remasterowi tylko boję się o jego warstwę techniczną. Co mi z nowej lokacji czy fabuły jak gra będzie miała bugi albo będzie niestabilna. Logika. dlatego do noiwej wersji tylko karty z 16 GB VRAM... niestety to już ten czas 1
musichunter1x 1 665 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 32 minuty temu, slafec napisał(a): Wiedźmin sobie bardzo dobrze radzi na Switchu. Tam jest zarobek ze sprzedaży, a nie ilość sprzedanych. Na Switch chyba kosztował znacznie więcej, niż na innych w promocjach. Tak czy inaczej... Kto miał Switcha to może kupił z ciekawości, ale specjalnie i świadomie to raczej niewielu... Znam studenta który przeszedł wiedźmina 2 na laptopie słabszym od ps3 poza ramem Wyłączenie trawy, zwierząt, cieni i czego tam jeszcze. Edytowane 26 Sierpnia przez musichunter1x 1
skypan 2 115 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 10 minut temu, caleb59 napisał(a): Nie mam nic przeciwko remasterowi tylko boję się o jego warstwę techniczną. Co mi z nowej lokacji czy fabuły jak gra będzie miała bugi albo będzie niestabilna. Logika. Dostajesz to za friko a nie jak np. u Sony musisz za takie "pierdoły" dopłacać. Jak będą błędy to będzie się punktowało i tyle ale nie będzie to tak bolało bo za darmo to dobra cena. 1
Marvf 212 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Tak patrzę jak sobie chodzą po tym Letten na streamie i chyba zatęsknię za modem z nexusa do animacji Geralta, bo widzę nadal biega jakby worki ziemniaków nosił zobaczymy 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Przecież Gerwalt, to stary dziad! Szpagatami ma biegać? 1
Necronom 592 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Ale W3 !? Przemyśl, to jeszcze. Po przejściu Gothica Remake nawet zastanawiałem się czy nie spróbować. Ale jak się dowiedziałem ile to trzeba godzin poświęcić to jakoś ochota przeszła 😁 Ja jeszcze CP77 nie skończyłem 1
caleb59 2 423 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 5 minut temu, skypan napisał(a): Dostajesz to za friko a nie jak np. u Sony musisz za takie "pierdoły" dopłacać. Jak będą błędy to będzie się punktowało i tyle ale nie będzie to tak bolało bo za darmo to dobra cena. Co z tego, że za darmo. Racja - zobaczymy ale znając dzisiejszy gamedev spodziewać się przede wszystkim najgorszego technicznie by być miło zaskoczonym jeśli będzie OK.
Rekomendowane odpowiedzi