JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 8 minut temu, Necronom napisał(a): Po przejściu Gothica Remake nawet zastanawiałem się czy nie spróbować. Ale jak się dowiedziałem ile to trzeba godzin poświęcić to jakoś ochota przeszła 😁 Oj i tu bardzo mnie... nie przekonałeś. Nie kupuję tej argumentacji. Spoiler Przecież to sama radość, wiedzieć, że przede mną SUPER przygoda, która trwa... długo! To trochę tak, jak byś w realu trafił na nimfomankę i narzekał: "jak się mam z nią całą noc szarpać, to podziękuję". Edytowane 26 Sierpnia przez JeRRyF3D 1 1
Blacktiger 62 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 12 minut temu, Jaycob napisał(a): Adam Sapkowski....;) 1
Pavel87 920 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia Oglądam sobie te streamy i noce wydają się ciemniejsze, liczba detali i szczegółów też jakaś większa. Powiedzieli, że wszelkie gameplay'e też z remastera już. 1
Reddzik 4 189 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) @Element Wojny Dopowiedziano również, że w Wiedźmin 3 Pieśni Przeszłości znajdą się opcje romansowe. Jak stwierdzono: "Geralt na to zasłużył". Nie będą to jednak krótkie sceny miłosne, a takie, które "mają sens". https://www.ppe.pl/news/423812/wiedzmin-3-piesni-przeszlosci-z-gameplayem-tak-wyglada-songs-of-the-past.html Cytat Podana kwota obejmuje gadżet oraz rozszerzenie, co pozwala dość precyzyjnie oszacować cenę tego drugiego. Biorąc pod uwagę niską wartość torby, dodatek w dniu premiery będzie kosztować prawdopodobnie w granicach 29,99 – 34,99 euro. Edytowane 26 Sierpnia przez Reddzik 2
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia gdybym teraz zaczął grać to jest szansa, że do 2028 by człowiek był gotow.
bleidd 1 427 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Mam nadzieję, że będzie pudełko. Wszystkie Wiedźminy mam w pudełkach (2 i 3 kolekcjonerskie), mam nadzieję że ostatni element układanki będę mógł też dołożyć do kolekcji. 1
aplause 10 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Trzeba będzie przejść drugi raz Ostatnio grałem 10 lat temu, Żadnych questów nie pamiętam 1
Pavel87 920 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia 45 minut temu, Reddzik napisał(a): @Element Wojny Dopowiedziano również, że w Wiedźmin 3 Pieśni Przeszłości znajdą się opcje romansowe. Jak stwierdzono: "Geralt na to zasłużył". Nie będą to jednak krótkie sceny miłosne, a takie, które "mają sens". Romans z babcią Jaskra 1 3
Marvf 212 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia @aplausedrugie podejście po latach dało mi chyba najwięcej frajdy, szczególnie gdy pamięć nieco zawodzi odnośnie questów, fabuły, lokacji, postaci itp. także śmiało 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Oby był skrót wydarzeń przed odpaleniem dodatku 1
aureumchaos 759 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Tragedia... We wrzesniu wychodzi dałnłolker, Silent hill miasteczko i wiedzmin 3 remaster.... i co teraz? jak zyc... pewnie W3 wygra i 3 raz trzeba bedzie przejsc no bo jak to tak... A tak w ogole to dałnłolkera niezle załatwili Wydawac remaster w3 w tym samym czasie lol Edytowane 26 Sierpnia przez aureumchaos 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Już to każdy ograł z modami i można olać ten remaster. Edytowane 26 Sierpnia przez ODIN85 1 2 1
Tomek_ITH 565 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Grafika to nie wszystko, przecież ulepszyli walkę, animacje, drzewko rozwoju itd. 1 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a): Grafika to nie wszystko, przecież ulepszyli walkę, animacje, drzewko rozwoju itd. = czyli... modpack. Ale ograc należy! Edytowane 26 Sierpnia przez JeRRyF3D 1
Kadajo 10 371 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia @Tomek_ITH Pamiętaj że niektórzy tutaj nie umieją czytać/czytać ze zrozumieniem
wrobel_krk 1 019 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Już to każdy ograł z modami i można olać ten remaster. Nie każdy jak się zatrzymałem na podstawce a potem gwint tylko w grze i potem gwint poza w3 Zresztą nowe pokolenie może ograć np mój dzieciak lvl8 za rok dwa będzie mógł ograć;( 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia A tak serio to hamska zagrywka jak podobna polska gra wychodzi wtedy Zemsta za odejście 1
Pavel87 920 Opublikowano 26 Sierpnia Autor Opublikowano 26 Sierpnia 18 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): O, giewont Gierwant na Giewoncie Letten to pewnie Zakopane, czekam na jakieś "Dubajskie zadania"
wrobel_krk 1 019 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Dubajska czekolada w zamtuzie będzie jako usługa 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Darmowy koncert https://www.gog.com/pl/game/video_game_show_the_witcher_3_wild_hunt_concert_2016?cjdata=MXxZfDB8WXww&utm_campaign=cj&utm_medium=affiliate&utm_source=cj&r=true 1
Phoenix. 7 145 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Z gryonline: "W CD Projekt RED wierzymy, że kiedy już kupicie naszą grę, to jesteście upoważnieni do ciągłego, darmowego wsparcia – aktualizacji, patchy oraz nowej i niesamowitej zawartości. Jesteśmy wam to winni za wiarę w nas oraz za zakup naszej gry." 4
Rekomendowane odpowiedzi