Element Wojny 5 618 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 1 godzinę temu, aureumchaos napisał(a): Tragedia... We wrzesniu wychodzi dałnłolker, Silent hill miasteczko i wiedzmin 3 remaster.... i co teraz? jak zyc... pewnie W3 wygra i 3 raz trzeba bedzie przejsc no bo jak to tak... A tak w ogole to dałnłolkera niezle załatwili Wydawac remaster w3 w tym samym czasie lol Przecież obie gry dzieli 3,5 tygodnia, ludzie dawno zdążą przejść Dawnwalkera zanim W3R wyjdzie. 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Już to każdy ograł z modami i można olać ten remaster. Idź sprawdź jak się sprawy mają przy szlabanie i nie wracaj przez jakiś czas. 1 1 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Każdy wie jak wyglądają dziesiejsze remastery. Gdyby to był remake to jeszcze... Edytowane 26 Sierpnia przez ODIN85 1
DITMD 1 540 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Wolę to, co devowie upichcili, a nie jakiś amator modder. Przykro mi. 2
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Wyjaśnisz? https://vm.tiktok.com/ZN8NgMHW8/ Edytowane 26 Sierpnia przez JeRRyF3D 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 19 minut temu, DITMD napisał(a): Wolę to, co devowie upichcili, a nie jakiś amator modder. Przykro mi. Teraz nagle mody złe a tak to każdy chwalił źe naprawiają to co schrzanili 1
Kadajo 10 371 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 21 minut temu, DITMD napisał(a): Wolę to, co devowie upichcili, a nie jakiś amator modder. Przykro mi. Tylko że devi często właśnie używają tych modów i po prostu oficjalnie je wprowadzają do gry 1 1
skypan 2 115 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia No tak zrobili przecież z Hulkiem Hoganem (czy jakoś tak) i jego modem 1 1
Kadajo 10 371 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Za dramo, źle. Nie za darmo, źle. Mody, źle. Remaster, źle. Wszystko, źle. 1
DITMD 1 540 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): Teraz nagle mody złe a tak to każdy chwalił źe naprawiają to co schrzanili Nie mówię, że mody są złe, po prostu ich nie używam, bo szkoda mi czasu na modowanie i sprawdzanie, co jest ze sobą kompatybilne, a co nie. 9 minut temu, Kadajo napisał(a): Tylko że devi często właśnie używają tych modów i po prostu oficjalnie je wprowadzają do gry Ale to najczęściej nie jest kopiuj wklej, tylko własna interpretacja, projekt danego moda napisany od zera przez deweloperów. 3 1 1
DITMD 1 540 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 15 minut temu, Kadajo napisał(a): Że co ? Powiesz mi, że oni po prostu ściągają surowe pliki z Nexusa i wrzucają je do gry bez żadnych testów, audytu kodu czy czegokolwiek? Gdzie certyfikacja i autoryzacja jakiejkolwiek modyfikacji gry na konsole potrafi trwać tygodniami, żeby wypuścić głupiego fixa albo patcha?
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Skoro z pełnymi wersjami gry tak robią to z modami tymbardziej
zozolek 464 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia ten gameplay w 15 fps był kręcony ? Ogólnie spoko, ale jakeigos hype to nie mam - fikołki w formie.
samsung70 493 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Te nowe trailery Wiedźmina dodatku i remastera mają już kolejno po 2 miliony i milion wyświetleń to jest po prostu szaleństwo takie dobre szaleństwo
Vulc 2 821 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Za darmo to uczciwa cena, ciężko tutaj mówić o odcinaniu kuponów. Nawet jak ktoś Wiedźmina 3 nie ma, można go regularnie dostać za grosze. A dla reszty to zawsze coś nowego przy ponownym przechodzeniu gry, co w przypadku tej produkcji myślę ma miejsce dość często. Spoiler 1
Jaycob 3 001 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ta gra wygląda lepiej niż niejedna dzisiejsza produkcja! Ale tam jest pięknie! 3 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 47 minut temu, samsung70 napisał(a): Te nowe trailery Wiedźmina dodatku i remastera mają już kolejno po 2 miliony i milion wyświetleń to jest po prostu szaleństwo takie dobre szaleństwo Mało. Kebaby w samej Polsce mają więcej.
musichunter1x 1 665 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Wiedźminy nie kebaby, swoją książkę kucharską też mają. 1
Phoenix. 7 145 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 34 minuty temu, Jaycob napisał(a): Ta gra wygląda lepiej niż niejedna dzisiejsza produkcja! Ale tam jest pięknie! Te widoki terenu z trailera jak dla mnie obłędnie to wygląda. Całą reszta zresztą też 1 1
voltq 1 462 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Z gryonline: "W CD Projekt RED wierzymy, że kiedy już kupicie naszą grę, to jesteście upoważnieni do ciągłego, darmowego wsparcia – aktualizacji, patchy oraz nowej i niesamowitej zawartości. Jesteśmy wam to winni za wiarę w nas oraz za zakup naszej gry." Dlatego ja wszystkie gry CDPR kupowałem kilka razy na wszystkie platformy które miałem trzeba doceniać to co robią, jedyną wpadka to na premierę cybera ale to wina aktora bo musieli wszystko pod niego przebudować
azgan 2 002 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Ta gra wygląda lepiej niż niejedna dzisiejsza produkcja! Ale tam jest pięknie! A ktoś tam na wcześniejszych stronach sapał że Wiedźmin 3 to już staroć i niedzisiejsza 😂 Lekki lifting i znowu ochy i achy będą 😉
skunRace 965 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 11 godzin temu, Kadajo napisał(a): Zaprzestalem. Jak już niejednokrotnie pisałem, RPG, magia i potwory to nie moje klimaty, więc niespecjalnie ciągnie mnie do tego typu gier. Niemniej sam tytuł jest tak dobrze zrobiony, a klimat tak fajny, że lubię sobie czasem włączyć i po prostu trochę pobiegać. https://gg.deals/game/the-witcher-3-wild-hunt/ To niestety nic nie zrobisz. Ja też tak miałem dawno temu i stosunkowo późno się przekonałem patrząc od kiedy już gram. Ale wraz z Wiedźminem 1 i Dragon Age Origins wszelkie RPG, łącznie z tymi "staro szkolnymi" (Pillarsy, Baldury, Divinity) stały się moim ulubionym gatunkiem gier i ciupie we wszystko w co warto zagrać. Stało się to głównie dzięki spróbowaniu Wiedźmina 1, później DA Origins tylko to przypieczętował. Na Remake W1 czekam jakby to było jakieś RDR3, takie GTA6 to przy tym pikuś 11 godzin temu, King Arthas napisał(a): To są keyshopy. Z oficjalnych źródeł gra jest już sporo droższa i mnie to wcale nie dziwi. Kto miał kupić Wiedźmina to już kupił przez tyle lat od premiery, później wersja Next Gen. W3 wraz dodatkami bywał regularnie na wyprzedażach letnich i zimowych na Steam i GOG po 29.99zł.
Element Wojny 5 618 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) 31 minut temu, skunRace napisał(a): Na Remake W1 czekam jakby to było jakieś RDR3, takie GTA6 to przy tym pikuś Bo fabularnie Wiesiek 1 to jest topka. Mam tylko nadzieję, że remake również pozwoli pozostać neutralnym, bez obierania stron, w takim jednym decydującym momencie gry. Jedynie jedynka jako jedyna gra z całej serii oferowała tą słynną wiedźmińską neutralność. Edytowane 26 Sierpnia przez Element Wojny 1
Rekomendowane odpowiedzi