aureumchaos 759 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 17 godzin temu, DITMD napisał(a): Nie mówię, że mody są złe, po prostu ich nie używam, bo szkoda mi czasu na modowanie i sprawdzanie, co jest ze sobą kompatybilne, a co nie. Ale to najczęściej nie jest kopiuj wklej, tylko własna interpretacja, projekt danego moda napisany od zera przez deweloperów. Jesli szkoda Ci czasu zeby samemu sparwdzac to wybierasz modliste i nie musisz sie martwic o kompatybilnosc. Modlista do Skyrima majaca 3500 modow i wazaca 500 giga dzialala bez problemu, inne modlisty ktore testowalem tez do innych gier... Takze modowanie jest bardzo prste na PC a niejednokrotnie wzbogaca gre i to w te dobra strone jak mody QOL.
azgan 2 002 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): To za miesiąc dodatek czy remaster? Remaster, dodatek nie ma jeszcze daty ale zanim skończymy to pewnie już będzię. 1
Gordek 58 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) W dniu 26.08.2026 o 11:32, musichunter1x napisał(a): Tam jest zarobek ze sprzedaży, a nie ilość sprzedanych. Na Switch chyba kosztował znacznie więcej, niż na innych w promocjach. Tak czy inaczej... Kto miał Switcha to może kupił z ciekawości, ale specjalnie i świadomie to raczej niewielu... Znam studenta który przeszedł wiedźmina 2 na laptopie słabszym od ps3 poza ramem Wyłączenie trawy, zwierząt, cieni i czego tam jeszcze. Ja podobnie ograłem W3 na GF710M z wszystkimi opcjami poniżej minimum i to jeszcze w rozdzielczości 800x450. Dla mnie gra i tak się ładnie prezentowała, ale zmęczenie znacznikami na Skellige(tak, wiem że to nie konieczność, ale jak fomo, to fomo) sprawiło, że pomimo parukrotnych prób powrotu na lepszym sprzęcie nigdy więcej W3 nie ukończyłem, a dodatki każdy kupiony na premierę do dziś nie uruchomione. Edytowane 27 Sierpnia przez Gordek
aureumchaos 759 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia W ogole wrzesien: Dawnwalker Control Resonant Silent hill townfall Wiesio 3 enhanced gold goty Broken Lore don't lie A nie skonczylem jeszcze CD, AC shadow, AC balck flag, łu kong i 25 innych... Ide do dyrektora, ze przechodze na pół etatu bo cos tam cos tam 1
galakty 5 330 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 9 minut temu, Gordek napisał(a): Ja podobnie ograłem W3 na GF710M z wszystkimi opcjami poniżej minimum i to jeszcze w rozdzielczości 800x450. Dla mnie gra i tak się ładnie prezentowała, ale zmęczenie znacznikami na Skellige(tak, wiem że to nie konieczność, ale jak fomo, to fomo), że pomimo parukrotnych prób powrotu na lepszym sprzęcie nigdy więcej W3 nie ukończyłem, a dodatki każdy kupiony na premierę do dziś nie uruchomione. I cyk brawo Ty. Ja po prostu znaczniki na Skellige ominałem i korzystałem z gry. Robienie na 100% psuje radość, co własnie potwierdziłeś. 1
Gordek 58 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 1 minutę temu, galakty napisał(a): I cyk brawo Ty. Ja po prostu znaczniki na Skellige ominałem i korzystałem z gry. Robienie na 100% psuje radość, co własnie potwierdziłeś. Z racji mniejszej ilości wolnego czasu wybieram teraz konkretne tytuły i staram się wyzbyć tego natręctwa robienia gry na 100%. Chyba, że idzie to łatwo podczas zwykłej rozgrywki. Zwłaszcza, że w te znaczniki wokół Skellige, to głownie śmieci. 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 20 minut temu, aureumchaos napisał(a): W ogole wrzesien: Dawnwalker Control Resonant Silent hill townfall Wiesio 3 enhanced gold goty Broken Lore don't lie A nie skonczylem jeszcze CD, AC shadow, AC balck flag, łu kong i 25 innych... Ide do dyrektora, ze przechodze na pół etatu bo cos tam cos tam Wolverin i Onimusha jeszcze. 1
Radio Tirana 1 737 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 24 minuty temu, aureumchaos napisał(a): W ogole wrzesien: Dawnwalker Control Resonant Silent hill townfall Wiesio 3 enhanced gold goty Broken Lore don't lie A nie skonczylem jeszcze CD, AC shadow, AC balck flag, łu kong i 25 innych... A w październiku jeszcze Gears of War E-Day oraz Phantom Blade Zero. Jestem bardzo ciekawy, jak takie stłoczenie premier wpłynie na sprzedaż. Portfele klientów nie są z gumy.
DITMD 1 540 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia We wrześniu wychodzą jeszcze Fire Emblem: Fortune's Weave i Trails in the Sky 2nd Chapter. W wuj mocny miesiąc. 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 7 minut temu, Radio Tirana napisał(a): A w październiku jeszcze Gears of War E-Day oraz Phantom Blade Zero. Jestem bardzo ciekawy, jak takie stłoczenie premier wpłynie na sprzedaż. Portfele klientów nie są z gumy. I Cod.
Kadajo 10 371 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Oby CP2077 dostał tyle miłości z czasem Niech go przeniosą na UE5
Pavel87 920 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Opublikowano 27 Sierpnia 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): Różnica zauważalna. Niejedna nowa gra AAA tak nie wygląda Ciekawe jak to wpłynie na wymagania systemowe, czy coś się zmieni czy nie 1
Reddzik 4 189 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Od jutra na streamach Redów na YT będą mówić o Remasterze. 1 stream jutro: Spoiler 2 stream na 29go sierpnia, tak samo 30go. Mamy nadzieję, że jakieś screeny i więcej informacji o ulepszeniach Spoiler 2 1
Element Wojny 5 618 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 26 minut temu, DITMD napisał(a): We wrześniu wychodzą jeszcze Fire Emblem: Fortune's Weave i Trails in the Sky 2nd Chapter. W wuj mocny miesiąc. Akurat te 2 gry interesuja cale 5 osob na tym forum 1 1
Kadajo 10 371 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Kto to się kłócił ostatnio ze redzi nie używają żadnych modów i sami wszytko robią od zera ? @DITMD Ciekawe czy to będzie dodanie tego co już jest na Nexus mod czy to będzie coś nowszego. 1 1
Element Wojny 5 618 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Teraz, Kadajo napisał(a): Kto to się kłócił ostatnio ze redzi nie używają żadnych modów i sami wszytko robią od zera ? A kto sie mial o to klocic? REDzi korzystaja z fanowskich modow od lat i je implementuja w swoich grach, to jest powszechnie dostepna wiedza. 1
oldfashioned 905 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Akurat te 2 gry interesuja cale 5 osob na tym forum Myslalem ze multikonta sa zabronione? :> Najgorzej, tyle gier teraz wychodzi a czasu kompletnie brak. 3
Element Wojny 5 618 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) No co, kolega sie pomylil, zdarza sie. 1 minutę temu, oldfashioned napisał(a): Najgorzej, tyle gier teraz wychodzi a czasu kompletnie brak. Widzisz, Wy tu walicie listy "ILE GIER DO OGRANIA", a ja do konca roku widze jedynie 3 interesujace pozycje (nie licze darmowego Wieska 3R), z czego 2 kupie i ogram, a 3-cia zostawie na 2027, bo na wiecej nie znajde czasu. Edytowane 27 Sierpnia przez Element Wojny
Rekomendowane odpowiedzi