Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, DITMD napisał(a):

Nie mówię, że mody są złe, po prostu ich nie używam, bo szkoda mi czasu na modowanie i sprawdzanie, co jest ze sobą kompatybilne, a co nie.

Ale to najczęściej nie jest kopiuj wklej, tylko własna interpretacja, projekt danego moda napisany od zera przez deweloperów.

Jesli szkoda Ci czasu zeby samemu sparwdzac to wybierasz modliste i nie musisz sie martwic o kompatybilnosc. Modlista do Skyrima majaca 3500 modow i wazaca 500 giga dzialala bez problemu, inne modlisty ktore testowalem tez do innych gier... Takze modowanie jest bardzo prste na PC a niejednokrotnie wzbogaca gre i to w te dobra strone jak mody QOL. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 26.08.2026 o 11:32, musichunter1x napisał(a):

Tam jest zarobek ze sprzedaży, a nie ilość sprzedanych. Na Switch chyba kosztował znacznie więcej, niż na innych w promocjach.

Tak czy inaczej... Kto miał Switcha to może kupił z ciekawości, ale specjalnie i świadomie to raczej niewielu... Znam studenta który przeszedł wiedźmina 2 na laptopie słabszym od ps3 poza ramem  :E Wyłączenie trawy, zwierząt, cieni i czego tam jeszcze.

Ja podobnie ograłem W3 na GF710M z wszystkimi opcjami poniżej minimum i to jeszcze w rozdzielczości 800x450. Dla mnie gra i tak się ładnie prezentowała, ale zmęczenie znacznikami na Skellige(tak, wiem że to nie konieczność, ale jak fomo, to fomo) sprawiło, że pomimo parukrotnych prób powrotu na lepszym sprzęcie nigdy więcej W3 nie ukończyłem, a dodatki każdy kupiony na premierę do dziś nie uruchomione. :boink:

Edytowane przez Gordek
Opublikowano

W ogole wrzesien:

Dawnwalker

Control Resonant

Silent hill townfall

Wiesio 3 enhanced gold goty

Broken Lore don't lie

A nie skonczylem jeszcze CD, AC shadow, AC balck flag, łu kong i 25 innych...

Ide do dyrektora, ze przechodze na pół etatu bo cos tam cos tam :E

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Gordek napisał(a):

Ja podobnie ograłem W3 na GF710M z wszystkimi opcjami poniżej minimum i to jeszcze w rozdzielczości 800x450. Dla mnie gra i tak się ładnie prezentowała, ale zmęczenie znacznikami na Skellige(tak, wiem że to nie konieczność, ale jak fomo, to fomo), że pomimo parukrotnych prób powrotu na lepszym sprzęcie nigdy więcej W3 nie ukończyłem, a dodatki każdy kupiony na premierę do dziś nie uruchomione. :boink:

I cyk brawo Ty. Ja po prostu znaczniki na Skellige ominałem i korzystałem z gry. Robienie na 100% psuje radość, co własnie potwierdziłeś. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

I cyk brawo Ty. Ja po prostu znaczniki na Skellige ominałem i korzystałem z gry. Robienie na 100% psuje radość, co własnie potwierdziłeś. 

Z racji mniejszej ilości wolnego czasu wybieram teraz konkretne tytuły i staram się wyzbyć tego natręctwa robienia gry na 100%. Chyba, że idzie to łatwo podczas zwykłej rozgrywki. Zwłaszcza, że w te znaczniki wokół Skellige, to głownie śmieci.

• Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, aureumchaos napisał(a):

W ogole wrzesien:

Dawnwalker

Control Resonant

Silent hill townfall

Broken Lore don't lie

Ide do dyrektora, ze przechodze na pół etatu bo cos tam cos tam :E

Wolverin i Onimusha jeszcze.

• Upvote 1
Opublikowano
24 minuty temu, aureumchaos napisał(a):

W ogole wrzesien:

Dawnwalker

Control Resonant

Silent hill townfall

Broken Lore don't lie

A w październiku jeszcze Gears of War E-Day oraz Phantom Blade Zero. 

Jestem bardzo ciekawy, jak takie stłoczenie premier wpłynie na sprzedaż. Portfele klientów nie są z gumy. 

Opublikowano
7 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

A w październiku jeszcze Gears of War E-Day oraz Phantom Blade Zero. 

Jestem bardzo ciekawy, jak takie stłoczenie premier wpłynie na sprzedaż. Portfele klientów nie są z gumy. 

I Cod.

Opublikowano

obraz.thumb.png.ef14a0ed1647370d772e0abb8dbbf7a4.png 

Od jutra na streamach Redów na YT będą mówić o Remasterze.
1 stream jutro:

Spoiler

2 stream na 29go sierpnia, tak samo 30go. Mamy nadzieję, że jakieś screeny i więcej informacji o ulepszeniach

Spoiler

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

Kto to się kłócił ostatnio ze redzi nie używają żadnych modów i sami wszytko robią od zera ? :hihot:

A kto sie mial o to klocic? REDzi korzystaja z fanowskich modow od lat i je implementuja w swoich grach, to jest powszechnie dostepna wiedza. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No co, kolega sie pomylil, zdarza sie. 

1 minutę temu, oldfashioned napisał(a):

Najgorzej, tyle gier teraz wychodzi a czasu kompletnie brak.

Widzisz, Wy tu walicie listy "ILE GIER DO OGRANIA", a ja do konca roku widze jedynie 3 interesujace pozycje (nie licze darmowego Wieska 3R), z czego 2 kupie i ogram, a 3-cia zostawie na 2027, bo na wiecej nie znajde czasu. 

Edytowane przez Element Wojny