Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój ziomek, ten co mówił, że grał w GTA 6 pobrane z torrentów, coś wspominał dzisiaj, że w grze ma być podobno parowanie ataków, żeby tutaj dorównać innym grom z 2026 roku, ale chyba tego nie będzie. Jest tylko blok, z tego co widzę, nie ma nic wspomniane w opisie gameplayu.

Opublikowano

34 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Z testów i pierwszych wrażeń wynika, że można oszczać i zaczekać bo zabugowane, a wydajność z PT to rynsztok.

Classic cdp red moment. :E 

RT też jest do poprawki :hahaha:

23 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Czyli to samo co 11 lat temu:hihot:

Oni teraz będą kolejne lata łatać tego Remastera :hihot:

Screenshot-20260928-174237-You-Tube.jpg

https://www.thewitcher.com/pl/en/news/52041/see-whats-new-in-the-witcher-3-wild-hunt-remastered

Opublikowano
11 minut temu, tgolik napisał(a):

Ten remaster musi starczyć na kilka lat, tak, żeby Uber+PT zarzynał co najmniej jeszcze RTX 6090.

Tylko że zarówno RT jaki i PT (jeszcze bardziej) jest skopany i nie tylko chodzi tutaj o wydajność.

Opublikowano
29 minut temu, voltq napisał(a):

vanilla bardziej mi sie podoba w wiekszosci tych scen 

23 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Mówisz o tym filmiku? Koleś chyba coś popieprzył w ustawieniach, bo seryjnie vanilla wygląda lepiej. 

Myślałem, że będzie motywacja do kolejnego przejścia, ale przynajmniej w tym jego filmiku w większości scen vanillia bardziej mi się podoba. Remaster wydaje się jakiś taki wyblakły w dodatku wydajność dość mocno w dół. Trzeba będzie poczekać na inne porównania.

3bM6BTw.png

Tutaj niestety jest tak samo.

10 minut temu, tgolik napisał(a):

Zobaczę u siebie jutro. W ruchu.

A filmik mógł być zrobiony pod clicki.

Nie koniecznie, widzę, że sporo youtuberów gra. Pierwsze co mi się rzuca w oczy to bardziej wyprany i wyblakły obraz w remasterze.

Opublikowano
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Jeżeli różnice są rzeczywiście takie jak na w/w filmikach, to 90% napalonych pogra parę godzin i szybko się znudzi. Lista zmian na papierze jest ogromna ale... na tych filmikach tego nie widać. 

Na papierze wszystko na plus, wizualnie przez inne oświetlenie i kolory, ciężko by mi było wybrać remaster względem NG. Jest jakoś tak sztucznie i ogólnie dużo gorzej. Dobrze to widać na tym drugim filmiku co wrzuciłem.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, skunRace napisał(a):

Na papierze wszystko na plus, wizualnie przez inne oświetlenie i kolory, ciężko by mi było wybrać remaster względem NG. Jest jakoś tak sztucznie i ogólnie dużo gorzej. Dobrze to widać na tym drugim filmiku co wrzuciłem.

Patrząc na zdjęciu porównawcze które wrzuciłem, gdybym nie miał podpisanego która wersja jest która, jako najlepszą wybrałbym pierwszą z lewej, czyli next-gen. Spójrz chociażby na włosy Geralta.

• Upvote 1