Phoenix. 4 731 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca Oczywiscie, ze zalicza, tym bardziej ujemna curva moze powodowac blad Potestuj.
creatinfreak 92 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Przy 4080s długo jechałem wszystko na stock, tylko expo było włączone i też często crashowało. Na intelu też. Myślałem, że są jakieś tricki aby ominąć problem. Edytowane 28 Lipca przez creatinfreak
Phoenix. 4 731 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października #BO6 będzie dla wszystkich całkowicie za darmo, włącznie z kampanią w terminie 9 - 16 październik. 1 1
Kabor 460 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października 10 godzin temu, Phoenix. napisał(a): #BO6 będzie dla wszystkich całkowicie za darmo, włącznie z kampanią w terminie 9 - 16 październik. Skurczybyki chcą odciągnąć od premiery batka. Nie zemną te numery Brunner.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października A ja sobie w końcu przejdę kampanię za frytki bo jest dobra w BO6, a bfa i tak nie będę miał czasu grać na premierę, a stan gry też będzie pewnie pozostawał wiele do życzenia
ghostdog 906 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Już miałem zainteresować się kampanią ale przypomniałem sobie ile trzeba ściągać aby zagrać w nowe odsłony COD. I jeszcze ludzie piszą, że kampania przypomina walkę z botami na mapach mp, niż filmową akcję.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Godzinę temu, ghostdog napisał(a): że kampania przypomina walkę z botami na mapach mp, niż filmową akcję. Sluchaj ludzi i pij zimna wode
ghostdog 906 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Rzuciłem okiem na kampanię na YT i nie wygląda to wciągająco. Niech sobie wsadzą te darmowe dni.
sideband 1 784 Opublikowano 8 Października Opublikowano 8 Października Jak dla mnie jeden z najlepszych COD-ów jakie grałem, a grałem we wszystkie Ale ile ludzi tyle opinii 2
ODIN85 3 504 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Nie ma nawet startu do starych części. Nie wiem po co oni od dwóch lat dają te otwarte mapy. Nikt tego nie chciał,ma być efektownie i filmowo.
GordonLameman 8 479 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 14 godzin temu, ghostdog napisał(a): Już miałem zainteresować się kampanią ale przypomniałem sobie ile trzeba ściągać aby zagrać w nowe odsłony COD. I jeszcze ludzie piszą, że kampania przypomina walkę z botami na mapach mp, niż filmową akcję. Kampania w BO6 jest naprawdę spoko. 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października 8 godzin temu, sideband napisał(a): Jak dla mnie jeden z najlepszych COD-ów jakie grałem, a grałem we wszystkie Ale ile ludzi tyle opinii Ja dzis odpale ale znajomi grali i mowili, ze kampnia jest sztos wiec jak za frytki bez kupna gry to sie ogra https://www.callofduty.com/patchnotes/2025/10/call-of-duty-black-ops-6-season-06-patch-notes https://www.callofduty.com/patchnotes/2025/10/call-of-duty-bo6-warzone-season-06-patch-notes 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 9 Października Opublikowano 9 Października Ale kozak kampania sie zaczyna w bo6! sztos i ten HDR wgniata! 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, Mel0n102 napisał(a): ehh, namówiłeś, aż spróbuję https://vm.tiktok.com/ZNdnKULU2/
Zas 290 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Rozmiar wręcz kosmiczny jak na taką grę, ale też chyba zagram. Brakuje mi takich realistycznych singlowych strzelanek, od UBI są/były głównie w wydaniu TPP, Far Cry to inne klimaty (do tego ostatnia część pod względem klimatu to już w ogóle... panie, daj pan spokój), no a normalne ceny CoD... teraz jest okazja postrzelać. Na YT wygląda to całkiem fajnie.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 70gb kampania z multi, sama kampania dużo mniej
z1k 43 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Kampania mega, tylko motyw misji z zombiakami jest gówniany jak dla mnie.
ODIN85 3 504 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października No właśnie za to największy minus. Bez tego by uszło.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 46 minut temu, z1k napisał(a): Kampania mega, tylko motyw misji z zombiakami jest gówniany jak dla mnie. Bo go nie rozumiesz jak i seri Black Ops
sideband 1 784 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Godzinę temu, z1k napisał(a): Kampania mega, tylko motyw misji z zombiakami jest gówniany jak dla mnie. Nie rozumiem skąd ból dupy o tą misje skoro jest spoko. Do tego te patenty m.in z Dooma i Condemned.
z1k 43 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) Tzn, nie lubię w codzie tego po prostu (nie pasuje mi klimat do coda), reszta sztos. Edytowane 12 Października przez z1k
Rekomendowane odpowiedzi