Elden Ring
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
To by znaczyło, że pasta jest dobrze nałożona a o takiej temp memek to mogę pomażyć na swoim XTX -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Ja przed zakupem napaliłem się na Asusa, ale po zrobieniu riserczu w sieci odkryłem, ze wysoki HS tych kart to bardzo czesta przypadlosc. Mialem juz 4 sztuki MSI, 3070, 3080Ti, 4090 X Trio, teraz Liquid X. We wszystkich delta na poziomie 10C. Z MB tez slyszamem rozne historie jak zaglebilem ostatnio temat. Ta firma zeszla na psy. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Kilka dni "prezentacji" kandydata popieranego przez PiS oraz wypłynięcia ciekawych i towarzyskich informacji o nim wystarczyły, żeby stwierdzić, że Nawrocki najprawdopodobniej może nie powtórzyć sukcesu Dudy, na co tak bardzo liczą PiS-iory. Co nie znaczy, że rywala można zlekceważyć, jeśli Trzask i sztab jego zlekceważą, to będzie najgorsze co można do dnia wyborów prezydenckich zrobić. -
Przez jagular · Opublikowano
Masz rację, zaakcentowałem jedynie sytuację z krańcowych biegunów...ale z drugiej strony to wiesz, jak nadpłacać to realnie nadpłacać, porządne kwoty. Bez solidnego ładowania w przyspieszenie spłaty kredytu nie będzie solidnego przyspieszenia spłaty kredytu, nie? -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@srekal34Wiesz że to będzie bardzo ciężko sprzedać bo mało kto ma LC. Prędzej sprzedasz zakładajac spowrotem oryginalne chłodzenie. Ja teraz przed premierą 5090/5080 nie dałbym za takiego 4090fe ale bez bloku bez gwarancji 5500zł maks:) Za ile realnie idzie się nie dowiesz dopóki nie wystawisz. Na olx wstawiają po 6800zł
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi