dan254 24 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Te drzwi do których potrzebny jest klucz?
AndrzejTrg 189 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Nie nie, takie przy ognisku, zamknięte z drugiej strony,ale ogarnąłem 😁 na końcu jest taki wielki larw czy coś, co daje @tuhmunud o te nasiono Ci chodziło? Chyba na tym zamku mi ze 4h zleciały o ile nie więcej 😁 Edytowane 3 godziny temu przez AndrzejTrg 1
tuhmunud 62 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 10 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): na końcu jest taki wielki larw czy coś, co daje @tuhmunud o te nasiono Ci chodziło? Jeśli chodzi o tego na dole biało-czerwonego z "włoskami" to tak No zamek jest przedni jeśli chodzi o ukryte miejscówki
Paw79 43 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Nie nie, takie przy ognisku, zamknięte z drugiej strony,ale ogarnąłem 😁 na końcu jest taki wielki larw czy coś Idź tam ponownie, sprawdź plamę krwi na ziemi obok wielkiej "twarzy" (po jej prawej stronie), a następnie porozmawiaj z Rogierem w Twierdzy Okrągłego Stołu. PS. Na inkantacje i zaklęcia nie ma co się "obrażać", bo z nich są m.in. "buffy" ofensywne i defensywne, które bywają bardzo przydatne przy walce wręcz na trudniejszych bossach. Edytowane 1 godzinę temu przez Paw79
Rekomendowane odpowiedzi