W co obecnie grasz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
miałem taką samą sytuację jak wracałem ze świąt od dziadków - prosili mnie bym podjechał pod paczkomat do Dino, gdy tylko lewe przednie koło dotknęło kostki brukowej na zjeździe, już czułem, że to błąd - momentalnie poczułem jak straciłem trakcję, a po chwili zaczęła mi dupa uciekać. Jedyne co mogłem zrobić, to skontrować, przyhamować, a i tak konkretnie mnie obróciło. Szczęście w nieszczęściu, że jechałem naprawdę wolno, max 5-10km/h, bo bym pewno zarył w samo Dino -
Przez galakty · Opublikowano
To ja w zastępczej Toyocie raz na 4h mi zerwało Podczas jazdy, nawigacja zginęła i elo, dobrze że to nie było na jakimś krytycznym zjeździe z autostrady -
Przez drex1 · Opublikowano
to jest piękne, dziwią ze putin ich dyma? Polska firma Canpack ocenia prawne, operacyjne i finansowe konsekwencje działań Rosji. Wcześniej Władimir Putin wydał dekret, którym Moskwa przejęła aktywa firmy. ....Firma zaznacza, że od 30 lat rosyjskie oddziały Canpack dostarczają wysokiej jakości produkty opakowaniowe na rynek lokalny i zapewniają miejsca pracy dla ponad 500 rosyjskich pracowników. "W tym okresie przestrzegaliśmy wszystkich obowiązujących przepisów prawa, zasad i regulacji, jednocześnie angażując się w kontynuowanie działalności w Rosji, a także w obsługę rosyjskich pracowników i klientów" - podkreśla przedsiębiorstwo. https://next.gazeta.pl/next/7,151003,32527290,polski-potentat-reaguje-na-dekret-putina-nie-rozumiemy.html w sumie to wstyd taki komunikat dawać -
Przez janek25 · Opublikowano
Powód ? Oprócz hałasu ? -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Nie czytalem o tym nigdzie, odpalalem cyberpunka po wejsciu nowych sterow i robilem test runy, przy celowaniu w avg. 140 FPS jest widoczna poprawa input laga przy frame genie, cyferki na overlayu to tez potwierdzaja. To pewnie wynika z jakis wstepnych implementacji DMFG przed oficjalnym wejsciem w wiosne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi