Wu70 797 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Ale mnie bawi ta obrona "umiejętnie wdrożony woke nie ma negatywnego wpływu na grę" A jaki ma? Co to daje poza realizacją celów propagandowych? @voltq chyba źle się zestarzało twoje zadowolenie z podejścia do woke w kcd2 11 godzin temu, JeanPepin napisał(a): Co do zamieszania osobiście czuję lekkie zdziwienie że nawet tutaj ten syf musiał przywędrować Też mnie to dziwi i jednocześnie ciekawi jak dobre oferty nie do odrzucenia muszą te studia dostawać w tych kwestiach
Lypton 997 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 (edytowane) 22 minuty temu, Wu70 napisał(a): Ale mnie bawi ta obrona "umiejętnie wdrożony woke nie ma negatywnego wpływu na grę" No bo nie ma. Na ultrakonserwatywnym, anty-wokerskim RPGHQ, Baldur's Gate 3 dostał maksymalną notę w skali woke. Samo Larian też zostało uznane za skażone wokizmem. Cytat pozzed - the whole game revolves around Critical Theory/Queer Theory/tranny/nigger politics. Majorly politically-correct dialogue, zoomer cringe, and so on Ale większość ma to w dupie, bo gra jest świetna. Jakby kogoś interesowało: https://rpghq.org/forums/viewtopic.php?t=1654 Edytowane 21 Stycznia 2025 przez Lypton
Tomek_ITH 333 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 To samo z asasynem, pierwszy do biczowania będzie yasuke za słaby gameplay😆
Wu70 797 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Assassin to inna historia, gra jest słaba to można się pośmiać z memów a KCD2 zwyczajnie szkoda
Hector_187 9 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Ciekawe czy dwójka pokaże pazur na PS5 Pro.
voltq 1 372 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 @Hector_187 już są filmiki jak gra działa na konsolach 1
Mar_s 2 296 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Ostrzegałem. Jeszcze jeden post związany z wiadomym tematem i autor na tydzień sobie odpocznie, bez względu na to czy to będzie jego pierwszy czy pięćdziesiąty na ten temat. Warunkowo otwieram, ale jak znowu zacznie płynąć ściek to temat leci do śmietnika. 1 1 1
Tomek_ITH 333 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 (edytowane) To wrzucam ponownie Od 25:10 W jednym zdaniu. Najlepiej napisana gra w historii wg Borysa. Świetne zadania poboczne i wątek główny. Żyjący i reagujący na nasze poczynania świat. Bardzo dobry humor. Edytowane 21 Stycznia 2025 przez Tomek_ITH 1
mag_zbc 188 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 @Mar_s wprawdzie na ostatnich kilku stronach rozpętał się niezły psychiatryk, ale skasowanie całego tematu to wylanie dziecka z kąpielą. Zamiast tego po prostu rozdawajcie bany dla użytkowników którzy próbują rozpętać gównoburzę 1
Mar_s 2 296 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 To macie od tego raport, zamiast tego chętnie podjęliście dyskusję, nie oceniam kto i co po prostu wywaliłem jak leci. 2
Vulc 2 277 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 13 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): W jednym zdaniu. Najlepiej napisana gra w historii wg Borysa. Świetne zadania poboczne i wątek główny. Żyjący i reagujący na nasze poczynania świat. Bardzo dobry humor. W to byłbym skłonny uwierzyć, ale wszelkie relacje polskich Jutuberów wydają mi się tak mało wartościowe, że nawet nie chce mi się odpalać filmiku. Co dotyczy wszelkich tego typu materiałów przedpremierowych, gdzie zazwyczaj zachwytom nie ma końca. A później wiadro zimnej wody na głowę. Inna sprawa, że tutaj ryzyko wpadki jest jednak wyraźnie mniejsze. Jedynka miała świetnie napisaną historię, oferowała sporo dobrze zrealizowanych fragmentów decyzyjnych, czy to w przypadku losu niektórych postaci czy sposobu rozwiązana misji. Choćby pamiętny etap w klasztorze, gdzie można było po prostu włamać się do środka i załatwić sprawy po cichu. Większość zadań głównych pozwala dotrzeć do celu różnymi sposobami i mam nadzieję, że nic na tej płaszczyźnie się nie zmieni.
mag_zbc 188 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Dlatego nie zamawia się preorderów
AndrzejTrg 2 925 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 5 minut temu, mag_zbc napisał(a): Dlatego nie zamawia się preorderów Wiesz ilu to ludzi wie tutaj? Powiedziałbym że wszyscy, ale jak to wygląda gdy się tylko opcja preorderowa pojawi?
Tomek_ITH 333 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 (edytowane) 17 minut temu, Vulc napisał(a): W to byłbym skłonny uwierzyć, ale wszelkie relacje polskich Jutuberów wydają mi się tak mało wartościowe, że nawet nie chce mi się odpalać filmiku. Co dotyczy wszelkich tego typu materiałów przedpremierowych, gdzie zazwyczaj zachwytom nie ma końca. A później wiadro zimnej wody na głowę. Ok, jeśli nie oglądasz, nie znasz danych twórców, to możesz tak uważać. Ja ich podcast oglądam od dawna i jeśli mieli wcześniejszy dostęp do jakiejś gry i była ona słaba, to o tym mówili, szczególnie borys. Taki przykład. Gothica remake borys zmieszał z błotem od góry do dołu po ograniu dema, tak samo bardzo negatywnie wypowiadał się o avatarze po przedpremierowych pokazach. Edytowane 21 Stycznia 2025 przez Tomek_ITH
AndrzejTrg 2 925 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Ambitnie, strasznie ambitnie
azgan 1 144 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Panowie dajcie się nacieszyć premierą, tyle lat czekania żeby zagrać w 2 część
ODIN85 3 709 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 (edytowane) Darmowe dodatki perfidnie wycięte z gry jak w przypadku Wiedźmina 3 i jeszcze prawie takie same Edytowane 21 Stycznia 2025 przez ODIN85
Vulc 2 277 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 @Tomek_ITH Jasne, wszystkiego nie widziałem, ale zbyt często jak ktoś coś polecał, bo "gość dobrze gada", kończyło się zmarnowanym czasem. A te materiały potrafią być koszmarnie długie jak na ilość informacji, jaka jest tam przekazywana. Może później zerknę na ten materiał. 1 1
Tomek_ITH 333 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 No, takie rzeczy jak barber, to mogliby dać na premierę.
Element Wojny 4 827 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Te 3 pierwsze rzeczy to powinny być dostępne na premierę, a nie wiosną.
Sheenek 334 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 I tak bedziesz na patche do lata czekal 1
Element Wojny 4 827 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Na ten moment i tak nie planuję grać, mam tak długą listę śmiechu że mogę sobie dowolnie zmieniać kolejność.
AndrzejTrg 2 925 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Te 3 pierwsze rzeczy to powinny być dostępne na premierę, a nie wiosną. Tylko nie powiedzieli którego roku
Sheenek 334 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opublikowano 21 Stycznia 2025 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): Na ten moment i tak nie planuję grać, mam tak długą listę śmiechu że mogę sobie dowolnie zmieniać kolejność. O, to az tak ich wesprzec chciales, czemu nie. Mysle ze jak juz gra wyjdzie to okaze sie ze bylo warto a ta obecna drama szybko zostanie zapomniana. Ja musze sie w koncu wziasc za KCD1 bo ciagle wisi, wiem ze zacne, podoba mi sie bo tez i troche pogralem ale jakos nie moge sie wciagnac. 1
Rekomendowane odpowiedzi