Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, galakty napisał(a):

(...) aż boli że nie ma HDR gdzie ludzie w domach trzymają OLEDy. 

Ludzie trzymają Oledy, aby obejrzeć ładne chmurki w na mapkach zapowiedzi pogody, a nie do grania 8:E. Do grania używają neandertalskich monitorow z rozdzielczością FHD.

Opublikowano
2 godziny temu, JeanPepin napisał(a):

Premiera dodatku przypomniała mi tej grze :E dopiero pograłem wczoraj ten pierwszy dodatek z malarzem , ale na razie jakos bez szału. Jak skończę to wezmę się za kuźnię 

I nie będzie szału, natomiast kuźnia póki co fajna. 

Opublikowano
8 godzin temu, JeanPepin napisał(a):

Premiera dodatku przypomniała mi tej grze :E dopiero pograłem wczoraj ten pierwszy dodatek z malarzem , ale na razie jakos bez szału. Jak skończę to wezmę się za kuźnię 

Też pykam w ten 1 potem wlatuje drugi, ale co do pierwszego, jest póki co bardzo słaby, 5 zł niewarty. 

Opublikowano

Drugi dodatek skończony, o wiele lepszy niż pierwszy. Rozbudowa kuźni bardzo satysfakcjonująca, nawet bardziej niż sam wątek główny (w tym dodatku) oczywiście jeśli ktoś lubi tego typu mechaniki w grach.

Z 30k na to wydałem, ale henryk po tylu przygodach i trudnym starcie zasłużył na własny kąt ;)

screenshot_250913_214855.thumb.jpg.39fb15e819e864581c4305142ec3bf71.jpgscreenshot_250913_214647.thumb.jpg.8bec42900d044c02b7395bc3ac50e6c7.jpg

• Like 3
Opublikowano

Masakra, jaka ta gra w wersji 1.4 jest zabugowana. HDR popsuty i eliksir nocny jastrząb w ogóle nie działa w nocy, bo nic nie widać. W SDR jest ok. Deszcz w HDR wygląda źle. 

Alchemia popsuta, nie da się jej w ogóle używać, bo w klepsydrze nie ma piasku a wszystkie przedmioty na stole alchemicznym się rozdwajają. Ja się zastanawiam, jak można było wypuścić coś takiego, 7 miesięcy od premiery. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.09.2025 o 22:04, Tomek_ITH napisał(a):

Z 30k na to wydałem, ale henryk po tylu przygodach i trudnym starcie zasłużył na własny kąt ;)

Ja 50k groszy :E , dostałem trofeum za ulepszenie kuźni ale to nie max co można zrobić, mam prestiż około 20 a jakoś trzeba mieć 26 do zakupu ostatnich rzeczy ;)

ale już reazcej olewam, wykuwanie mnie wkurza, klechom kasy dawać nie będę, zostają misje z złodziejstwem i śledztwami, jak już nie będę mieć w co grać to może coś pociupię w te dwa rodzaje i odpicuje kuźnie na mega max.

Edytowane przez Elvis79