Totek 992 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Ah gówno! Tu idziemy znowu. Czuję się łudzony jak dzieciak cukierkiem by wypuścili trailer to byłby spokój.
Phoenix. 6 909 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja To że pokażą grę jednocześnie 😆 Rozumieć trudna rzecz 🤣
ket_rab 412 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Jakiś budzik będzie trzeba nastawić na tego 18 maja... Bo jeszcze wykupią skalperzy 2
Pawcio 121 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Pamiętajcie! Żadnych pre orderów, nie kupujcie kota w worku. 2 1 1
Tomek_ITH 503 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Rockstar to ostatnia firma, którą bym podejrzewał, że wypuści bubel. Tym bardziej, że premiera tylko na konsole. 2
hwdp43 1 925 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja jaki w ogole sens ma pre order ? nigdy tego nie rozumialem . po co mam placic za cos pol roku przed premiera ? jak wyjdzie to jade do sklepu czy kupuje cyfre i tyle ...
Kadajo 9 795 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Czasem cena jest korzystna i jeszcze przed premiera może być jakaś promocja.
ODIN85 4 866 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 12 minut temu, hwdp43 napisał(a): jaki w ogole sens ma pre order ? nigdy tego nie rozumialem . po co mam placic za cos pol roku przed premiera ? jak wyjdzie to jade do sklepu czy kupuje cyfre i tyle ... Bonusy czasem dają typu granie wcześniej za preorder.
Phoenix. 6 909 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Godzinę temu, hwdp43 napisał(a): jaki w ogole sens ma pre order ? nigdy tego nie rozumialem . po co mam placic za cos pol roku przed premiera ? jak wyjdzie to jade do sklepu czy kupuje cyfre i tyle ... Tak dziala handel w kazdej branzy, zakupy to emocje I to jedna z technik sprzedazy.
slafec 65 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Godzinę temu, hwdp43 napisał(a): jaki w ogole sens ma pre order ? nigdy tego nie rozumialem . po co mam placic za cos pol roku przed premiera ? jak wyjdzie to jade do sklepu czy kupuje cyfre i tyle ... W przypadku wersji pudełkowej masz większą szansę, że dostaniesz grę na premierę (a może Ci się poszczęści i kurier przyniesie paczkę dzień wcześniej). Ostatnio było spore zamieszanie z Resident Evil Requiem na PS5, a seria od Capcomu nawet w połowie nie jest tak popularna jak GTA.
hwdp43 1 925 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja gta 5 kupilem dzien przed premiera w mm i do tego taniej niz cena sugerowana . takze tego
ChudyXp 54 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 1 godzinę temu, hwdp43 napisał(a): jaki w ogole sens ma pre order ? nigdy tego nie rozumialem . po co mam placic za cos pol roku przed premiera ? jak wyjdzie to jade do sklepu czy kupuje cyfre i tyle ... Dawno Dawno temu pre order miał sens bo dostawało się jakieś bonusy np płytka z wywiadami od twórców , mapy papierowe na których było wszystko opisane albo inne dodatki , a dziś nic się nie dostaje tylko płytkę z grą na PS czy XBOX a na PC tylko klucz w pudełku albo na e-mail . Już kiedyś było coś takiego że gracze dostali pre order wcześniej a i tak gra nie działała do czasu premiery serwery kazały czekać do oficjalnej premiery
Digger 366 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Ciekawe jaka będzie cena tego GTA 6? 89 USD, czyli w Polsce 499 PLN?
PaVLo 1 274 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Jako gracz PC wiem, że będzie za "0" przez jakiś czas
Phoenix. 6 909 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 40 minut temu, Digger napisał(a): Ciekawe jaka będzie cena tego GTA 6? 70 dolkow Pozostaje czekać te kilka dni
samsung70 364 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 15 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Rozumieć trudna rzecz 🤣 przykro mi to słyszeć, może pownieneś zwrocić się do specjlaisty?
Phoenix. 6 909 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja https://www.ppe.pl/news/411055/gta-6-w-az-6-wersjach-na-premiere-wyciekly-szczegoly-zamowien-przedpremierowych.html
JeanPepin 480 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Kto bierze kolekcjonerkę ? ja się poważnie zastanowię nad pro w zestawie z grą jak potwierdza oficjalnie 60 klatek tylko na pro raz na dekadę można zaszaleć
Totek 992 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) 16 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Po przygodach z Gta 5 odradzam płyty A co było nie tak z wydaniem pudełkowym? Serio już nie pamiętam Generalnie planuje kupić grę z płytą, w jakim sklepie to najlepiej zrobić? Edytowane 15 Maja przez Totek
Rekomendowane odpowiedzi