Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
12 minut temu, hwdp43 napisał(a):

jaki w ogole sens ma pre order ? nigdy tego nie rozumialem . po co mam placic za cos pol roku przed premiera ? jak wyjdzie to jade do sklepu czy kupuje cyfre i tyle ... :boink:

Bonusy czasem dają typu granie wcześniej za preorder.

Opublikowano
Godzinę temu, hwdp43 napisał(a):

jaki w ogole sens ma pre order ? nigdy tego nie rozumialem . po co mam placic za cos pol roku przed premiera ? jak wyjdzie to jade do sklepu czy kupuje cyfre i tyle ... :boink:

Tak dziala handel w kazdej branzy, zakupy to emocje ;) I to jedna z technik sprzedazy.

Opublikowano
Godzinę temu, hwdp43 napisał(a):

W przypadku wersji pudełkowej masz większą szansę, że dostaniesz grę na premierę (a może Ci się poszczęści i kurier przyniesie paczkę dzień wcześniej). 

Ostatnio było spore zamieszanie z Resident Evil Requiem na PS5, a seria od Capcomu nawet w połowie nie jest tak popularna jak GTA.

Opublikowano
1 godzinę temu, hwdp43 napisał(a):

Dawno Dawno temu pre order miał sens bo dostawało się jakieś bonusy np płytka z wywiadami od twórców , mapy papierowe na których było wszystko opisane albo inne dodatki , a dziś nic się nie dostaje tylko płytkę z grą na PS czy XBOX a na PC tylko klucz w pudełku albo na e-mail . Już kiedyś było coś takiego że gracze dostali pre order wcześniej a i tak gra nie działała do czasu premiery serwery kazały czekać do oficjalnej premiery 

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Po przygodach z Gta 5 odradzam płyty;)

A co było nie tak z wydaniem pudełkowym? Serio już nie pamiętam :D

Generalnie planuje kupić grę z płytą, w jakim sklepie to najlepiej zrobić?

Edytowane przez Totek