galakty 5 065 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 12 godzin temu, Phoenix. napisał(a): No tak bo na PC nie ma multi Ehhh jak sobie przypomnę multi w GTA 5... Tam się nie dało grać, wczytywało mapę/misję po 10-15 minut, nigdy tego ogarnąć nie mogłem, poszedł uninstall w końcu.
ODIN85 4 866 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 2 godziny temu, maras2574 napisał(a): Szczerze powiedziawszy, nie pamiętam, tak dawno to było Ja pamiętam bo musiałem resztę plików z torrenta ściągnąć żeby legalnie odpalić 1
Phoenix. 6 909 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja https://www.ppe.pl/news/411175/gta-6-bez-zamowien-przedpremierowych-do-lipca-lub-nawet-sierpnia-znany-insider-ma-zla-wiadomosc.html 1
j4z 1 816 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Dlatego kolejny raz apeluję, aby nie linkować tego gówna. Nie nabijać im wyświetleń. 2
Phoenix. 6 909 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 48 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Jeszcze wczoraj pisali Przeciez info od hendersona wyszlo pozniej to chyba logiczne 46 minut temu, j4z napisał(a): Dlatego kolejny raz apeluję, aby nie linkować tego gówna. Nie nabijać im wyświetleń. Nie tym to innym, przeciez to nie ma znaczenia czy to ppe czy sre pepe bo kazdy portal powtarza to samo I tak bedzie na kazdym portalu az do pokazu bo to najlepsze tematy dla klikniec
Tomek_ITH 503 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja (edytowane) 38 minut temu, Phoenix. napisał(a): Przeciez info od hendersona wyszlo pozniej to chyba logiczne To jak wczoraj gw nich było pewne, że pre ordery ruszą w poniedziałek, a dzisiaj wystarczy tweet jakiegoś dziennikarza i zdanie zmienione o 100% Co ty jesteś jakimś redaktorem tego PPE? 38 minut temu, Phoenix. napisał(a): Nie tym to innym, przeciez to nie ma znaczenia czy to ppe czy sre pepe bo kazdy portal powtarza to samo Nie, takie wysrywy są tylko na PPE Przynajmniej na polskim poletku Edytowane 16 Maja przez Tomek_ITH 3
Phoenix. 6 909 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja A co Ty od wczoraj zyjesz na swiecie ?? Tak to po prostu dziala w branzy kiedy to jest oczekiwanie na gre "dekady". Mnie tylko to dziwi ze was to jeszcze w jakikolwiek sposob "szokuje"
j4z 1 816 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja (edytowane) Mnie nie dziwi, a irytuję, że to linkujesz. A banda użytkowników, która tam siedzi, narzeka i nabija im wyświetlenia, to nie powiem, czym dla mnie jest. To nie chodzi nawet o przekaz, tylko o to, jak go podają. Ja pisząc na chacie, bardziej się staram. Każdy ich tekst jest jak splunięcie w mordę czytelnikowi. Edytowane 16 Maja przez j4z 1
Pawcio 121 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja (edytowane) 9 godzin temu, j4z napisał(a): A banda użytkowników, która tam siedzi, narzeka i nabija im wyświetlenia, to nie powiem, czym dla mnie jest. Zamkneli się w bańce z fake newsami, to ich problem wystarczy nie wchodzić na tą stronę, która nabija wyświetlenia plotkami, czyli treściami niskiej jakości. Gry najlepiej kupuje się miesiąc po premierze, aż wyjdzie szydło z worka i niezależni recenzenci zrobią swoją robote. 11 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a): Jeszcze wczoraj pisali Ale czemu to zła wiadomość? Właśnie dobra, tak jak wcześniej pisałem: ŻADNYCH PREORDERÓW GIER, to nie limitowane masło za złotówkę z lidla , cyfrowych kodzików na premierę nie zabraknie. Edytowane 16 Maja przez Pawcio 2
kanon7 800 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja https://www.ppe.pl/news/411260/data-premiery-gta-6-potwierdzona-szef-ujawnia-szczegoly-zagramy-za-185-dni.html
samsung70 364 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja no to co .... jutro pre ordery- coby nam gierki nie zabrakło a pre-load to będa musieli uruchomić chyba miesiąc przed aby globalne sieci nie padły, to będzie wydarzenie tysiąclecia 1
kanon7 800 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 6 minut temu, JeanPepin napisał(a): Yhym, trzeci raz tak mówi Kłamstwo 1000 razy powtórzone staje się prawdą, eee... premierą 1
Tomek_ITH 503 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja https://www.gry-online.pl/newsroom/gta-6-potencjalny-dzien-rozpoczecia-przedsprzedazy-plotki-mozliwy/zd30e05 Aktualizują co chwile, wychodzi na to, że raczej nic z tego nie będzie.
samsung70 364 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja to jest jedno wielkie pojebaństwo z tym GTA, szczerze to olewałem temat i się jakoś nie jarałem, ani mnie to nie ziebilo ani nie grzalo, no ale jednak już jest bardzo blisko to troche takie wkurwienie na tych gwiazdorów mi się zbiera ileż to można ludzi tak w ch.. robić.
oldfashioned 821 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 3 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): https://www.gry-online.pl/newsroom/gta-6-potencjalny-dzien-rozpoczecia-przedsprzedazy-plotki-mozliwy/zd30e05 Aktualizują co chwile, wychodzi na to, że raczej nic z tego nie będzie. live-update czy bedzie czy nie bedzie pre-orderu gry jutro W jakim my swiecie zyjemy
Pavel87 870 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Jest taki hype, że na pewno serwery padną na samym etapie zamawiania preorderów
Tomek_ITH 503 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 2 minuty temu, oldfashioned napisał(a): live-update czy bedzie czy nie bedzie pre-orderu gry jutro W jakim my swiecie zyjemy Dzisiaj to ma być, według już nieaktualnych plotek.
Phoenix. 6 909 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Jakby nie patrzec to sam prezes mowil o kampani marketingowej latem, a mamy maj
samsung70 364 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Jakby nie patrzec to sam prezes mowil o kampani marketingowej latem, a mamy maj no właśnie, ale ludzie chą wierzyć, że taki majowy deszczyk jest ju z tym letnim ktory przyniesie opady z ktorych beda pre ordery i trailer 3
Phoenix. 6 909 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Aczkolwiek to nie wyklucza puszczenia trailera i preorderow bo sama kampania bedzie zapewne ogromna w kazdych mediach
samsung70 364 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Aczkolwiek to nie wyklucza puszczenia trailera i preorderow bo sama kampania bedzie zapewne ogromna w kazdych mediach czy taka kampania ma sens? przecież każdy już o grze słyszał przez te lata, kto ma kupić i tak kupi. Więc tak na serio, do kogo ma być ta kampania? słucham graczy
oldfashioned 821 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Sam start pre-orderow moglby nie wystarczyc zeby zapelnic odpowiednie slupki w excelu. Trzeba dolozyc trailer, ktory troche podkreci emocje i pomoze "zainwestowac" 500 pln w pre-order z dodatkowa paczka ciuchow czy co tam bedzie
Rekomendowane odpowiedzi