Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

No tak bo na PC nie ma multi :hihot:

Ehhh jak sobie przypomnę multi w GTA 5... Tam się nie dało grać, wczytywało mapę/misję po 10-15 minut, nigdy tego ogarnąć nie mogłem, poszedł uninstall w końcu. 

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
48 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Jeszcze wczoraj pisali

Przeciez info od hendersona wyszlo pozniej to chyba logiczne :hihot:

46 minut temu, j4z napisał(a):

Dlatego kolejny raz apeluję, aby nie linkować tego gówna.

Nie nabijać im wyświetleń.

Nie tym to innym, przeciez to nie ma znaczenia czy to ppe czy sre pepe bo kazdy portal powtarza to samo :boink:

I tak bedzie na kazdym portalu az do pokazu bo to najlepsze tematy dla klikniec ;) 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Przeciez info od hendersona wyszlo pozniej to chyba logiczne :hihot:

To jak wczoraj gw nich było pewne, że pre ordery ruszą w poniedziałek, a dzisiaj wystarczy tweet jakiegoś dziennikarza i zdanie zmienione o 100% %-)

Co ty jesteś jakimś redaktorem tego PPE?

38 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Nie tym to innym, przeciez to nie ma znaczenia czy to ppe czy sre pepe bo kazdy portal powtarza to samo :boink:

Nie, takie wysrywy są tylko na PPE

Przynajmniej na polskim poletku

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Mnie nie dziwi, a irytuję, że to linkujesz. A banda użytkowników, która tam siedzi, narzeka i nabija im wyświetlenia, to nie powiem, czym dla mnie jest. 

To nie chodzi nawet o przekaz, tylko o to, jak go podają. Ja pisząc na chacie, bardziej się staram. Każdy ich tekst jest jak splunięcie w mordę czytelnikowi. 

Edytowane przez j4z
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, j4z napisał(a):

A banda użytkowników, która tam siedzi, narzeka i nabija im wyświetlenia, to nie powiem, czym dla mnie jest. 

Zamkneli się w bańce z fake newsami, to ich problem wystarczy nie wchodzić na tą stronę, która nabija wyświetlenia plotkami, czyli treściami niskiej jakości. Gry najlepiej kupuje się miesiąc po premierze, aż wyjdzie szydło z worka i niezależni recenzenci zrobią swoją robote. 

11 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a):

Jeszcze wczoraj pisali

Ale czemu to zła wiadomość? Właśnie dobra, tak jak wcześniej pisałem: ŻADNYCH PREORDERÓW GIER, to nie limitowane masło za złotówkę z lidla :hihot:, cyfrowych kodzików na premierę nie zabraknie.

Edytowane przez Pawcio
  • Like 2
Opublikowano

to jest jedno wielkie pojebaństwo z tym GTA, szczerze to olewałem temat i się jakoś nie jarałem, ani mnie to nie ziebilo ani nie grzalo, no ale jednak już jest bardzo blisko to troche takie wkurwienie na tych gwiazdorów mi się zbiera :/ ileż to można ludzi tak w ch.. robić. 

Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Jakby nie patrzec to sam prezes mowil o kampani marketingowej latem, a mamy maj ;) 

no właśnie, ale ludzie chą wierzyć, że taki majowy deszczyk jest ju z tym letnim ktory przyniesie opady z ktorych beda pre ordery i trailer 3 :D

Opublikowano
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Aczkolwiek to nie wyklucza puszczenia trailera i preorderow bo sama kampania bedzie zapewne ogromna w kazdych mediach :D  

czy taka kampania ma sens? przecież każdy już o grze słyszał przez te lata, kto ma kupić i tak kupi. 

Więc tak na serio, do kogo ma być ta kampania? słucham graczy