Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 19.06.2026 o 15:29, samsung70 napisał(a):

też chciałem chyba ostatnio wróicć do tego ponurego świata, ale jednak już się postzarała mega, a do tego są chyba problemy z 4K i 60FPS... nigdy nie grałem w dodatki a chciałbym- gdyby to było takiej jakości jak GTA5.. 

Ja grałem w QHD na 60 FPS z Fusion Fix i zero problemów. Jak ustawisz wszystkie detale na najwyższe to imo ta gra się bardzo dobrze zestarzała i nie wygląda jakoś dużo gorzej niż takie GTA V pomijając, że klimat jest szarobury i nie robi to takiego wrażenia, jak zachody słońca w Los Santos. Chyba, że grasz typowo dla samej grafiki no to pewnie będziesz rozczarowany :E

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, samsung70 napisał(a):

czy kupujecie wasze pre ordery na zaś żeby nie zabrakło kodów?

Jedna z nielicznych gier, którą fanboje kupią trzy razy jak nie więcej.
Na premiere dla konsoli ps5, później w wersji pc, kończąc na konsoli ps6, bo upscalowane 4k w 120fps z generatorem klatek.

Cyfrowych kodów dla napalonych konsolowców nie zabraknie.

Ściągnięcie tych samych danych z grą na swój dysk, znikomy koszt dla producenta.

Nie licząc utrzymania serwerów, które jest finansowane z zakupów w sklepie gta online.

Tak jak pobranie jednej kopii piątki z zatoki piratów nie spowoduje, że studio tworzące grę pójdzie z torbami.

Jeszcze zrozumiem zakup wersji kolekcjonerskiej lub fizycznej pudełkowej przed premierą.

Odin dobrze napisał, miesiąc przed premierą pojawią się tańsze wersje, które będzie można kupić na kluczykowniach typu g2a.

Polecam wstrzymać się z zakupem, z względu na brak wersji dla komputerów pc.

Premiera dopiero za rok lub dwa, tak jak to było w przypadku piątki.

Wygląda na dobrą grę dla 40 i 50 latków z piwnym brzuszkiem całkiem :E

Teraz wyobraźcie sobie przez ile lat rockstar będzie odcinał od tego kupony.

Miranda w tym czasie menopauzy dostanie.
Zapowiada się latynoska lura na wyświechtanym motywie Bonnie and Clyde. 
Niech kupują i grają ci co są na okładce gry.
Zero hypu.

pcf_img_20758_30757-1.jpg

Edytowane przez Pawcio
  • Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, Pawcio napisał(a):

Jedna z nielicznych gier, którą fanboje kupią trzy razy jak nie więcej.
Na premiere dla konsoli ps5, później w wersji pc, kończąc na konsoli ps6, bo upscalowane 4k w 120fps z generatorem klatek.

Cyfrowych kodów dla napalonych konsolowców nie zabraknie.

Ściągnięcie tych samych danych z grą na swój dysk, znikomy koszt dla producenta.

Nie licząc utrzymania serwerów, które jest finansowane z zakupów w sklepie gta online.

Tak jak pobranie jednej kopii piątki z zatoki piratów nie spowoduje, że studio tworzące grę pójdzie z torbami.

Jeszcze zrozumiem zakup wersji kolekcjonerskiej lub fizycznej pudełkowej przed premierą.

Odin dobrze napisał, miesiąc przed premierą pojawią się tańsze wersje, które będzie można kupić na kluczykowniach typu g2a.

Polecam wstrzymać się z zakupem, z względu na brak wersji dla komputerów pc.

Premiera dopiero za rok lub dwa, tak jak to było w przypadku piątki.

Wygląda na dobrą grę dla 40 i 50 latków z piwnym brzuszkiem całkiem :E

Teraz wyobraźcie sobie przez ile lat rockstar będzie odcinał od tego kupony.

Miranda w tym czasie menopauzy dostanie.
Zapowiada się latynoska lura na wyświechtanym motywie Bonnie and Clyde. 
Niech kupują i grają ci co są na okładce gry.
Zero hypu.

Że ci sie chciało to pisać :E

Opublikowano
6 godzin temu, Fatality napisał(a):

jestem ciekaw czy będzie tryb performance na ps5 pro z chociaż 40 fpsami.  Można zamówić ps5 pro i zwrócić po 2tyg? :E

Masz 28 dni nawet. 14 na zgłoszenie i 14 na wysyłkę;)

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Fatality napisał(a):

Można zamówić ps5 pro i zwrócić po 2tyg? :E

Ja myślałem też że to przejdzie :E  ale znajomy to spróbował i się zdziwił. 
Kupił w marcu b.r. PS5 Pro za 3499 zł aby przetestować Crimson Desert - zamówiona konsola przez internet media expert - po 12 dniach zgłosił zwrot i grał jeszcze kolejne 10 dni (14 dni na odesłanie). Konsola przywrócona w opcjach do stanu fabrycznego i odesłana - przegrał łącznie przez te 22 dni, ok. 70 godzin w Crimson Desert
 i się zdziwił że nie dostał całe 3499 zł :E 
Otrzymał zwrot kwotę 3100 zł (399 zł potrącono) wraz z informacją iż konsola była aktywowana i gwarancja już biegnie :E  testowanie konsoli ponad miarowy zakres sprawdzania. 

Edytowane przez kanon7
Opublikowano
8 minut temu, kanon7 napisał(a):

zamówiona konsola przez internet media expert

Mnie te janusze z Media Expert chciały wydymać na 1610 zł podczas zwrotu RTX 5070 TI. Oszacowali sobie, że wartość 3-tygodniowego sprzętu zmniejszyła się z 3610 na 2000 zł i tyle mi mogą oddać. 

Trzeba na nich uważać, a najlepiej to nic nie kupować w tym sklepie. 

Opublikowano
31 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Mnie te janusze z Media Expert chciały wydymać na 1610 zł podczas zwrotu RTX 5070 TI. Oszacowali sobie, że wartość 3-tygodniowego sprzętu zmniejszyła się z 3610 na 2000 zł i tyle mi mogą oddać. 

dostales tyle ile zaplaciles? 

Opublikowano
48 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Praktyki jak nets:(

• Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Praktyki jak nets:(

Mam nawet zrzut ekranu maila od nich, poczytajcie. Screenshot_20260312-082836.Gmail.thumb.png.064b73ef711c38400d18ccfafdf24aa1.png

Całe moje używanie sprowadziło się do wyjęcia karty z pudełka i zamontowaniu w komputerze. Nawet podkładki nylonowe dałem pod śruby, żeby na śledziu nie zrobić śladów (nie byłem wtedy pewny, czy karta zostaje czy wraca). 

• Sad 1