Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Nie widzę ani zainteresowania tą grą

Serio?? xD 

To ty chyba masz jakies klapki na oczach.

Trailery bija rekordy ogladalnosci, zainersowanie w mediach przekracza wszelkie granice, preordery przzewyzszyly oczekiwania take two ale Ty nie widzisz zaintersowania  :hahaha:

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A to dopiero sie zacznie na grubo po 27 sierpnia :yuppie:

Teraz, Kadajo napisał(a):

Ale to tak jakby się dziwić, że kolejny COD bije "rekordy"

Kiepskie porownanie ;)  

1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Podobno chcą trafić do nowego odbiorcy, no to im mówię, że kiepsko i to idzie. ;)

Do wszystkich nie trafia ;) Ale trafic nie musza.

Opublikowano (edytowane)

To będzie najlepszą grą w historii albo giga flop wizerunkowy jeśli okaże się, że jest tylko "dobra" i wyleje się taki hejt, że przez rok będzie o czym czytać. 

Albo największy sukces w historii branży, albo początek końca rockstar. Nic pomiędzy. Stawiam 80gr polskich na to.

Edytowane przez Fatality
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Element Wojny napisał(a):

niektórzy z Was mają jakąś niezdrową obsesję na punkcie tej gry, wszędzie widzicie GTA - ja poza PPE nie widzę go nigdzie. 

Jak będą 3 miechy do premiery na pc to też w nią wpadniesz:E

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano

Element to akurat na długo przed premierą ma już lekką obsesję, co chwilę przypomina że nie jest zainteresowany grą i jej nigdzie nie widzi :hihot:

A tu przewidywania insidera:

Jak przygarnęli 100mln$ za deal z netflixem o kilka godzin(!) ekskluzywności to nie ma o czym mówić, świat zwariował :wariat:

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Wu70 napisał(a):

Element to akurat na długo przed premierą ma już lekką obsesję, co chwilę przypomina że nie jest zainteresowany grą i jej nigdzie nie widzi :hihot:

Siedzę w tym topicu dla beki, nigdy nie planowałem jej kupić i zawsze byłem szczery w tym temacie. Są gry które kupie i które mogę rozważyć, ale GTA VI nigdy nie znajdzie się na tej liście. Na netflixie nic mi dziś nie wyskoczyło, na YT nic mi też nie wyskoczyło, na kilku portalach też mi nic nie wyskoczyło, tylko oczywiście na PPE jak zawsze 3 newsy na wejściu na głównej. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano

Ja też jej nie kupię, wpierw co zrobię, to może zainstaluję i pierwszy raz odpalę i zobaczę GTA 5. GTA 6 ciekawi mnie tylko technicznie, grać nie zamierzam, nie czuję takiego parcia, bo nie przeszedłem żadnej części. Może za kilka lat na PC jak zmienię zdanie, na PS5 w 30fps nie zamierzam nawet za 100zł kupować. 
Temat mnie ciekawi z innego względu, zresztą to co wrzucam to pokazuje.

Opublikowano

Nie grałem, GTA 6 nie kupię. Nie jestem aż tak napalony na grę. Spokojnie sobie odpalę GTA 4 czy GTA 5. Może GTA 6 zaszczepi we mnie iskierkę do zagrania w GTA.

Jak wymieniłem kompa, to moje starego dałem kuzynowi czyli Xeona na s1155 + RX 570 8GB, do dziś go posiada. Przeszedł GTA 5 na nim jak dodał za free na Epicu. Ja zaś nigdy tego nie zrobiłem. 

Opublikowano (edytowane)

YT to będzie idealna platforma, żeby sobie pooglądać widoczki czy jakiś tam nowinki z GTA VI które wprowadzi Rockstar; a jak wyjdzie wersja PC gdzieś tam kiedyś, to pewnie podobnie jak CP2077 przez lata będzie służyć za platformę testową dla nowych CPU/GPU.

I w sumie do tego się ta gra najbardziej nadaje :D 

• Upvote 1
Opublikowano
19 minut temu, Element Wojny napisał(a):

YT to będzie idealna platforma, żeby sobie pooglądać widoczki czy jakiś tam nowinki z GTA VI które wprowadzi Rockstar; a jak wyjdzie wersja PC gdzieś tam kiedyś, to pewnie podobnie jak CP2077 przez lata będzie służyć za platformę testową dla nowych CPU/GPU.

I w sumie do tego się ta gra najbardziej nadaje :D 

Najwiecej pisza niby ci najmniej zianteresowani gra, coz za przypadek :red:

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Jak w to się gra itp itd.

A był pokazany jakiś gameplay, żeby można było w ogóle dyskutować jak w to się gra? Mówimy o faktach czy o wróżbicie Macieju? 

Bo według Claude'a:

image.png.7f15c1365e2edf94615c22e3e93018c2.png