Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Ja we wrześniu kupuję Blood of the Dawnwalker (PC, 3 września), Trails in the Sky 2nd Remake (PC, 17 września) i Fire Emblem: Fortune's Weave (Switch 2, też 17 września). 

To samo u mnie, ale jeszcze dodam do tego Onimushę.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, DITMD napisał(a):

To samo u mnie, ale jeszcze dodam do tego Onimushę.

Ja już nic więcej nie kupuję bo nie będę miał czasu by to ograć - te 3 gry to będzie łącznie z 500h jak nie więcej - Dawnwalker wiadomo że minimum 2 przejścia wymagane ze względu na specyfikę gry więc 100h idzie lekką ręką, Trails to jak nic 70-90h, a Fire Emblem to 4 kampanie fabularne z 4-ema różnymi bohaterami, przy Three Houses zeszło mi ponad 300h na zrobienie wszystkiego i tu będzie podobnie.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Element Wojny napisał(a):

wybranym mówisz? 

image.thumb.png.3a77338c8da66d5206fc1c966aa605c4.png

Opłacam Okiem Deva. W jego przypadku można wręcz mówić o wolontariacie. To jedyny rzetelny kanał poświęcony grom i ich twórcom.

P.S.

Też kupuję Blood of the Dawnwalker. Później dodatek do Chronosa. Wcześniej Plague Tale.

Edytowane przez tgolik
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, tgolik napisał(a):

Opłacam Okiem Deva.

Ja tylko raz opłacałem jednego gościa -  https://www.youtube.com/@OceanlinerDesigns - bo interesuje mnie tematyka historyczna i inżynieryjna wszelkiej maści katastrof morskich. Koleś mi bardzo zaimponował kilkoma materiałami które przygotował - szczególnie materiałem o SS Morro Castle. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

W podziękowaniu dostałem kubek od Okiem Deva ( Grzegorz Wątroba). Coś tam wrzuciłem też ludkom z Gamereader za lektora w paru grach i twórcy moda do Wiedźmina 3: Ostatnie Życzenie.

Edytowane przez tgolik
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Kris194

Coś w tym jest. Po 15 latach oczekiwania, jako ostatni w mieście, dostanę wkrótce światłowód. Wrócę pewnie dla testów do Geforce Now i kto wie, może okaże się, że Zelnik ma rację? Kupię 10 kopii GTA VI i będę ciukał w chmurach na cztery ręce.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano
12 godzin temu, tgolik napisał(a):

Wiem, Kadajo, że od Ciebie twórcy treści nie zobaczą ani grosza. Ja jednak doceniam kanały które regularnie słucham. Ponieważ nie lubię reklam płacę im poprzez abonament w YouTube plus wybranym opłacam różne patronite.

Wybrani powiadasz, a reszta których regularnie oglądasz już nie zasłużyła :hihot:

Ja za to równo wszystkich traktuję :)

Opublikowano
2 minuty temu, DITMD napisał(a):

Zrzutekranu2026-08-08104916.png.8d0552639b9f3d21d4d91ac0d5df5fa7.png

:lol2:

Zaawansowane tłumaczenie AI, to po to są te całe data center budowane :rotfl2:

2 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Jaja to będą jak na Netflixie zagrają prędzej niż na pc:hihot:

Na Netflixie zagrają szybciej niż na PS5. Czytać nie umiesz ?

Opublikowano

Szczeze ?

Nie widzę ani zainteresowania tą grą ani krzyku.

Wręcz mam wrażenie, że jak na takiego mesjasza, to giereczkowo ma w dupie tę grę.

Nie widzę ani wysypu informacji, ani oburzenia.

Pomimo takiej niby wielkości gra ta nadal zamknięta jest w swojej bance jak każda inna.

Cytując klasyka: „Nie wyskakuje mi GTA 6 z lodówki."

Pomimo że się grami interesuje.

• Upvote 4