Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, galakty napisał(a):

To już dziś? Obejrzę jutro jak już każdy opinię wyrazi xD 

Czyli tak jak ja czekasz na opinie graczy czy warto obejrzeć :hihot:

A tak na serio to nie mam netflixa :E Bo tak bym pewnie obejrzał premierowo.

Opublikowano
6 minut temu, lukadd napisał(a):

Czyli tak jak ja czekasz na opinie graczy czy warto obejrzeć :hihot:

A tak na serio to nie mam netflixa :E Bo tak bym pewnie obejrzał premierowo.

Ja mam ale nie chce mi się, nie interesuje mnie. Czekam na pełnoprawny gameplay i to najlepiej z PC, bo jak na PS5 będzie cyfra to nawet nie myslę o kupnie. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, samsung70 napisał(a):

Właśnie doczytałem, że cały materiał jest podobno nagrany na PlayStation 5 na bazowej wersji.

Skąd info? bo jestem ciekawy. 

Edit. dobra coś tam potwierdzili :E

Edytowane przez KamcioGF
Opublikowano
28 minut temu, lukadd napisał(a):

Na PC to się ogra drugi raz, albo trzeci :E 

A sama podstawa będzie identyczna jak na kąsoli, na PC po prostu bardziej podrasowana.

Jak kupię na PS5 to na pewno nie na PC ;) Płytkę bym kupił, cyfry nie. Dwa razy pieniędzy nie zobaczą.

Opublikowano
5 minut temu, galakty napisał(a):

Jak kupię na PS5 to na pewno nie na PC ;) Płytkę bym kupił, cyfry nie. Dwa razy pieniędzy nie zobaczą.

Gra dekady, a Ty tylko w jednej wersji chcesz to kupić? 8:E 

Przecież to się ogrywa raz na konsolce, albo i dwa razy 150h+ i później jeszcze na PC jak wyjdzie już na maxa dopracowana wersja to kolejne 200h+. I to wszystko tylko w singlu :E 

A płytka, po co płytka do takiej gry, tylko by buczała w napędzie :E Bardziej jakaś kolekcjonerka fajna by się przydała.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
15 minut temu, lukadd napisał(a):

Gra dekady, a Ty tylko w jednej wersji chcesz to kupić? 8:E 

Przecież to się ogrywa raz na konsolce, albo i dwa razy 150h+ i później jeszcze na PC jak wyjdzie już na maxa dopracowana wersja to kolejne 200h+. I to wszystko tylko w singlu :E 

A płytka, po co płytka do takiej gry, tylko by buczała w napędzie :E Bardziej jakaś kolekcjonerka fajna by się przydała.

Gra dekady? Zobaczymy, GTA5 było mocno średnie, jak wyjdzie w stylu RDR2 to przemyslę. 

Opublikowano (edytowane)

Niestety dekady, raczej na rewolucję się nie zanosi.

Jak AI nas z tego nie wyrwie to przed nami tylko lata generyków z nielicznymi wyjątkami.

24 minuty temu, lukadd napisał(a):

Do GTA można też wracać raz na kilka lat, tu jest ogromne wsparcie społeczności i mody większe niż wiele płatnych DLC :D

A teraz z łatwym dostępem do AI przeczuwam wspaniałe lata dla modów w wielu grach.

Edytowane przez Wu70
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
49 minut temu, Wu70 napisał(a):

Do GTA można też wracać raz na kilka lat, tu jest ogromne wsparcie społeczności i mody większe niż wiele płatnych DLC :D

Ja chętnie wrócę jakbym miał mocarnego PC, wtedy RT/HDR/Mody i jazda :E 

I tak najlepiej by było z dobrym modem VR...