Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Kilku dni raczej kilku godzin i bardziej skąpo :)  znając ludzi skoro nawet potrafili zdjąć cenzurę w serii The Sims a to miała być gra dla młodych 

Tylko że w simach 2 cenzura mogła zostać wyłączona komendą, więc twórcy specjalnie umieścili tak opcję, ale i tak wuja było widać :E

Opublikowano
8 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Także masz rację, moderzy GTA VI na PC będą zapewne zajęci. Gwarantuję, że minie kilka miesięcy i będą dostępne nowe "aktywności" dla głównej pary, i nie tylko :D 

Widzę że ja jestem 100 lat świetlnych za nimi bo pamiętam tylko mod Wicked do TS4 z resztą w w Saints Row 4 też można dużo zrobić co ja piszę zobacz sam mody to Resident Evil 3 na NexusMods 

8 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Tylko że w simach 2 cenzura mogła zostać wyłączona komendą, więc twórcy specjalnie umieścili tak opcję, ale i tak wuja było widać :E

Daleka droga od TS2 do TS4 z modami i wagi 200GB 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Widzę że ja jestem 100 lat świetlnych za nimi bo pamiętam tylko mod Wicked do TS4 z resztą w w Saints Row 4 też można dużo zrobić co ja piszę zobacz sam mody to Resident Evil 3 na NexusMods 

Scena moderska jest podzielona, na Nexusie po ostatnich zmianach znajdziesz tylko to co jest poprawne politycznie, cała reszta jest schowana na discordach albo dedykowanych forach, na których nie zarejestrujesz się tak od ręki, albo na których nie chciałbyś się rejestrować. Ja na ogół siedzę na sprawdzonych disco, ale czasem zdarzają się takie kwiatki jak ten z Simsami, na ogół są dość szybko usuwane ale zależy od moderacji. Co najlepsze, kolesie robią legalnie trailery do takich "edycji" xD 

GTA VI to będzie niezły poligon dla tych, co będą robić mody i co będą robić MODY. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

GTA VI to będzie niezły poligon dla tych, co będą robić mody i co będą robić MODY.

Na Nexusie trzeba się logować bo cenzor filtruje treści a co do TS4 ten mod wicked ma swoją stronę nawet aż poszukałem i widzę że z gry dla dzieci można zrobić grę +21 lat kilkoma kliknięciami myszki a z RE3 można zrobić pokaż kotku co masz pod spódnicą a miał być horror xD . Tylko czekać co się będzie działo z GTA VI , YT nie będzie dawał rady tego kasować i blokować 

Opublikowano
26 minut temu, TmK napisał(a):

🤭

Nie mam pytań jak nie masz pomysłu to zrób kopiuj wklej tylko zamiast Vice City daj napis Leonida nikt się nie skapnie na 150% ktoś kto to wymyślił dostał podwyżkę xD . Albo mieli leżaki magazynowe lusterek i zmienili nazwy na nich :hmm: