Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba powiedzieć, że wsparcie gry jest naprawdę konkretne. Tyle lat od premiery i cały czas coś dłubią. Zacząłem kolejne przejście, ale poczekam do patcha, jak to za kilka dni.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Grolshek napisał(a):

Jutro.

Podasz źródło tych informacji ? 

30 minut temu, Crew 900 napisał(a):

A nie jutro?

Z tego co tu jest napisane to wynika, że dzień później. Ale kto wie jak finalnie się to skończy. 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano

No to nie będzie jakiś mega duży update, dodadzą jakieś pierdoły i to tyle. Ucieszę się bardziej jak przy okazji naprawią jakieś ekstra błędy, które zostały w grze. Np. sypanie się launchera gry za każdym razem w wersji Steam.

• Like 2
Opublikowano
18 minut temu, caleb59 napisał(a):

No to nie będzie jakiś mega duży update, dodadzą jakieś pierdoły i to tyle. Ucieszę się bardziej jak przy okazji naprawią jakieś ekstra błędy, które zostały w grze. Np. sypanie się launchera gry za każdym razem w wersji Steam.

I tak cud ze po tylu latach cos wypuszczaja, fajnie jakby dali jakies zadania poboczne skoro tak dlugo nad tym pracowali i sasko bedzie na stream oraz była tam jakas pusta tabelka z brakujacymi postaciami.

Byc moze PS5 PRO dostanie update, moze dodadza FSR 4.0 dla kart AMD. Jestem ciekaw :D 

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, Ryszawy napisał(a):

Niech w końcu poprawią te graficzne bugi, które są wkurzające w wersji z PT, cienie na postaciach przy przełączaniu LOD, na roślinności i szmatach (nie mylić z kurtyzanami).

Czemu mieliby to poprawiać? To wymagałoby raczej dalszego rozwoju Red engine, a tego nie planują już robić.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Na premierę kupiłem CP2077, później czekałem aż załatają, później nie było czasu.

W końcu jest ten moment i od pt będzie grane.

Do tego jeszcze DLC się dokupi, będzie to piękna przygoda.

Edytowane przez Jacob7
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Ja rozumiem, że można zapowiadać aktualizacje i jakieś mniejsze ogłoszenie ale aby robić z tego szum na miarę transmisji gdzie aktualizacja to coś w rodzaju fanowskich modyfikacji to śmieszne.

Edytowane przez Gothic
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
5 minut temu, Gothic napisał(a):

Ja rozumiem, że można zapowiadać aktualizacje i jakieś mniejsze ogłoszenie ale aby robić z tego szum na miarę transmisji gdzie aktualizacja to coś w rodzaju fanowskich modyfikacji to śmieszne.

Mówisz że fanowskie modyfikacje by przeniosły grę na MAC 🤣 No i gdzie te fanowskie aktualizacje ? 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
9 godzin temu, Crew 900 napisał(a):

Jedną z zalet jest "rozbudowany tryb foto"  ja pier.... xD

Tryb foto jest bardzo ważny dla promocji gry. Tweeter jest pełen świetnych ujęć z gry. Które się fajnie ogląda i wpisy z nimi dobrze się klikają.:cool: 

• Haha 2