Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jasne, zaraz ktoś napisze, że ten przystojniak River nie był znowu taki zły... ;)

Judy jest fajna, nurkowanie z nią było fajne, linia questów była fajna, ale u mnie opcji romansu nie ma...
Panam, szczerze, to jest taka sobie.
DLC jeszcze przede mną.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano
W dniu 20.02.2026 o 01:22, Ryszawy napisał(a):

Judy jest fajna, nurkowanie z nią było fajne, linia questów była fajna, ale u mnie opcji romansu nie ma...

Opcja pojawia się jeśli grasz damską V lub masz moda pod romanse wtedy włącza się również w męskim V. Obie opcje przetestowane i działają.

W dniu 20.02.2026 o 00:18, Ryszawy napisał(a):

Czekajcie, czekajcie..., więc nie dość, że gracie babami to jeszcze robicie lesbijskie romance...

Bo cztery cycki są lepsze od dwóch :P

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Grolshek napisał(a):

Opcja pojawia się jeśli grasz damską V lub masz moda pod romanse wtedy włącza się również w męskim V. Obie opcje przetestowane i działają.

Bo cztery cycki są lepsze od dwóch :P

To to ogarniam, ale w sumie podobał mi się taki gorzko-nostalgiczny koniec wątku Judy.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Nie da rady, miałem kilka miesięcy przerwy, wróciłem, o dziwo nowe stery Nvidii naprawiły i poprawiły kilka spraw, teraz szukam z Johnym jego ekipy na koncert a potem DLC.

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 1
Opublikowano
W dniu 19.02.2026 o 23:35, tgolik napisał(a):

Lesbijskie są najfajniejsze. To Ty nie (i)grasz z Judy?

Nie znają się i nie wiedzą co dobre. Romans z Judy jest odrobinkę lepszy od tego Panam - ma to związek pośrednio z mega dobrym questem Evelyn i jego konsekwencjami, ogólnym budowaniem relacji podczas całej gry, a potem już bezpośrednio z podwodną wycieczką. No ale to co się odwaliło w DLC to już było przegięcie xD