dawidoxx 976 Opublikowano 8 Sierpnia Autor Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) 19 minut temu, samsung70 napisał(a): grałeś? Logiczne ze nie wypowiadał bym się o tych rzeczach bez gry Edytowane 8 Sierpnia przez dawidoxx
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 6 minut temu, samsung70 napisał(a): ja zaraz odpalam Tivolta na YT i tez pocisne bo juz mi sie nie podoba to ze sa konie w grze.. kiedyś mi kumpel pokazał jakiś jego filmik... wrzuciłem go do tego samego kotła co kiszaka
dawidoxx 976 Opublikowano 8 Sierpnia Autor Opublikowano 8 Sierpnia ja tam nie ogladam jak ktoś gra.. strata czasu.. wole samemu pograć 1
samsung70 210 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 6 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): kiedyś mi kumpel pokazał jakiś jego filmik... wrzuciłem go do tego samego kotła co kiszaka mnie jego komentarze bawiá, lubie go sluchac nawet w tle, dla mnie Corle byl za spokojny szło normalnie zasnąć Rojson znowuż darł tak ryjca, że za dużo dla mnie... swoją drogą wczoraj po raz pierwszy od wielu lat go właczyłem przypadkiem na YT jak gra w BF6, trochę osiwiał od tamtego czasu ... a Tivolt dla mnie balans pomiedzy spokojem Corle a energią Rojsona. poza tym z tego co wiem, Tivolt chyba ma ADHD, więc na przestrzeni lat widzę jak się gość zmienia, oczywiście rozumiem też dlaczego dla niektórych może być to za dużo, dla mnie świetnie poprawia humor.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia A to ja Dema(w ramach luzów w pracy) oglądam, bo jakbym bez tego miał w soulsy grać to z moim czasem i skillem, to bym może teraz pierwszą grę z serii kończył czyli DS3 @samsung70 już nie skojarzę co wtedy od niego widziałem, ale był to urywek gdzie chyba przez 2 min rzucał awrukami na prawo i lewo i szczerze uznałem że to prostak jest straszny, i dlatego dalszą twórczość olałem, jak ktoś rzuci raz na jakiś czas awrukiem spoko, ale on wtedy 10 szewców zastępował, i nie spodobało mi się to
samsung70 210 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Teraz, AndrzejTrg napisał(a): A to ja Dema(w ramach luzów w pracy) oglądam, bo jakbym bez tego miał w soulsy grać to z moim czasem i skillem, to bym może teraz pierwszą grę z serii kończył czyli DS3 @samsung70 już nie skojarzę co wtedy od niego widziałem, ale był to urywek gdzie chyba przez 2 min rzucał awrukami na prawo i lewo i szczerze uznałem że to prostak jest straszny, i dlatego dalszą twórczość olałem, jak ktoś rzuci raz na jakiś czas awrukiem spoko, ale on wtedy 10 szewców zastępował, i nie spodobało mi się to może miał wtedy jakiś atak... generalnie WEDŁUG MNIE, jak się ogląda calą serię u niego to można zaobserwować jak on się wczuwa w tą fabułe, jak Jackie w CB77 umarł i był pogrzeb to to aż mi go szkoda bylo
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 10 minut temu, samsung70 napisał(a): może miał wtedy jakiś atak... generalnie WEDŁUG MNIE, jak się ogląda calą serię u niego to można zaobserwować jak on się wczuwa w tą fabułe, jak Jackie w CB77 umarł i był pogrzeb to to aż mi go szkoda bylo całkiem możliwe, ale nie mam zamiaru sprawdzać jego twórczości jeszcze zaś ataka dostanie
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): ja tam nie ogladam jak ktoś gra.. strata czasu.. wole samemu pograć To przyczym mi piwo i pa tera. Ten kolo gra za kasę widza! Widz... kupił mu grę (!!!) i prosi o opinię! Spoiler https://youtu.be/IaiLSUccO4k?si=jo5NrVYggwx8n_ZZ Edytowane 8 Sierpnia przez JeRRyF3D
Eltik 39 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia miazdzy komputery to jest nowy kiler, ja na legendarnych w 1440p natywnym to momentami delikatnie ponad 30 fps takze tego....wysokie + fsr jakosc bo inaczej lipa
lukadd 2 917 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 1 godzinę temu, sideband napisał(a): Tylko Indiana z PT powinna działać jak bez PT Taki to poziom grafiki prezentuje nawet z PT i ten brutalny LOD na cieniach jest śmiechu warty. Ta, ale czy Mafia na grę AAA z 2025 wygląda na jakiś wypas graficzny? No nie, nic specjalnego. 1
j4z 945 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Ta walka na noże taka średnia bym powiedział. Graficznie dla mnie wystarczająco. Klimat i muzyka są fajne. Wsiadłem na konia, uciekłem i wyłączyłem. 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) 2 minuty temu, j4z napisał(a): Wsiadłem na konia, uciekłem i wyłączyłem. Edytowane 8 Sierpnia przez JeRRyF3D
sideband 1 784 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Godzinę temu, lukadd napisał(a): Ta, ale czy Mafia na grę AAA z 2025 wygląda na jakiś wypas graficzny? No nie, nic specjalnego. Mafia wygląda słabo, ale to jakoś mnie nie dziwi UE 5.x już Nas do tego przyzwyczaił 2
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) ale to nie jest tytuł AAA, tym co reprezentuje to jedynie na AA zasługuje. Edytowane 8 Sierpnia przez AndrzejTrg
Crew 900 1 000 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) Ogólnie to bardzo słaba gra. Naprawdę te animacje to jest poziom dekada wstecz jak nie dalej i ta muląca rozgrywka. Edytowane 8 Sierpnia przez Crew 900
userKAMIL 857 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) Dla mnie to powolne tempo tylko nadaje uroku Sycylii. Zbieram haracze na przedmieściach i jest bardzo filmowo. Zobaczymy jak dalej to się rozkręci ale brakowało mi właśnie takiej mniejszej opowieści. Edytowane 8 Sierpnia przez userKAMIL 1 2
lukadd 2 917 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): ale to nie jest tytuł AAA, tym co reprezentuje to jedynie na AA zasługuje. Określenie AAA nie ma dziś już nic wspólnego z jakością produktu. Zdecydowana większość dzisiejszych gier AAA to co najwyżej średniaki. Jedyne co je charakteryzuje to wysokie budżety na produkcję i marketing, duże studia które je tworzą i ogólna masówka 2
Frog67 389 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) 25 minut temu, Crew 900 napisał(a): Ogólnie to bardzo słaba gra. Naprawdę te animacje to jest poziom dekada wstecz jak nie dalej i ta muląca rozgrywka. Ja bym powiedział że animacje w nowej Mafii to nawet gorzej niz dekada wstecz, no takie drewno że oczy bolą. Walka na noże czy wyścigi konne to wyglądają tragicznie, a jak konie podskoczyly przez siano to myślałem że skiskne ze śmiechu Edytowane 8 Sierpnia przez Frog67
ODIN85 3 504 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia 8 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Dla mnie to powolne tempo tylko nadaje uroku Sycylii. Zbieram haracze na przedmieściach i jest bardzo filmowo. Zobaczymy jak dalej to się rozkręci ale brakowało mi właśnie takiej mniejszej opowieści. No właśnie to wolne tempo wielu może odrzucić. Gra na 10h a pierwszy strzał po 3 1 1
Gothic 120 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Gierka przypomina A Plague Tale Innocence z 2019 roku pod względem grafiki tylko Mafia ma wymagania z 2026 roku.
tgolik 548 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia 11 godzin temu, Frog67 napisał(a): Ja bym powiedział że animacje w nowej Mafii to nawet gorzej niz dekada wstecz, no takie drewno że oczy bolą. Walka na noże czy wyścigi konne to wyglądają tragicznie, a jak konie podskoczyly przez siano to myślałem że skiskne ze śmiechu To chyba przesada, co piszesz. Gra rzeczywiście przypomina graficznie Plague Tale ale i Indianę Jonesa od którego wg mnie, pod wieloma względami jest lepsza. Lepsza pod względem animacji postaci i mimiki twarzy i fabuły. Wymagania techniczne jednak Mafia ma kosmiczne - trudno o płynne 4k@120 na moim sprzęcie.
Qrdello 836 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Powiedziałbym że jak na cenę, to dostaje się satysfakcjonujący pakiet. Do tej pory pograłem może z godzinę, na laptopie z rtxem 4070, trzyma na wysokich 60 klatek - aczkolwiek silnik męczy syndrom spadających fpsów więc ktokolwiek ma nagły spadek wydajności po około 10 minutach gry powinien wrócić sterownikami do wersji z czerwca albo maja. Najnowsze drivery są masakryczne pod tym kątem i zamulają w połowie gier jakie mam na kompie z UE5. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi