Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 11.08.2025 o 20:03, ODIN85 napisał(a):

Przecież tu masz wzorową premierę. Zero bugów i błędów. Nie wiem o co Ci chodzi.

Produkt dopieszczony pod każdym względem.

Nie no, bez przesady kolego.

Pograłem może z godzinę a AI tutaj to jest na poziomie gier sprzed ery PS3 :E najładniej to przy skradaniu widać.

Co do bezproblemowości, to nie powiedziałbym. Stan techniczny podobny, jak nie gorszy niż w Wuchangu. A to już o czymś świadczy :E 

Jedyne co ten tytuł trzyma kupy to klimat i miejscami ładne widoczki. Mechanicznie się nie broni niestety.  

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

8,5h i... nie chce mi się grać. Brak tej grze Bożej iskry gamedevu.
Wszystko niby całkiem średnio i całkiem ok (widoczki świetne), a... nie ciągnie.

Świat może i ładny ale praktycznie zerowa interakcja psuje wrażenia.. 

Mafia wyszła zdecydowanie za szybko bez jakiegokolwiek pomysłu na ten pół otwarty świat.. 

Opublikowano
5 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

Świat może i ładny ale praktycznie zerowa interakcja psuje wrażenia.. 

Mafia wyszła zdecydowanie za szybko bez jakiegokolwiek pomysłu na ten pół otwarty świat.. 

Chciałeś interaktywnego otoczenia w liniowej grze na 15 godzin? W jakim celu? Chyba tylko, żeby tylko psuło immersję odciągając od fabuły i zadań. Interakcji szukam w Cyberpunku czy AC: Shadows. W Mafii chłonie się fabułę.

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Teraz, tgolik napisał(a):

Chciałeś interaktywnego otoczenia w liniowej grze na 15 godzin? W jakim celu? Chyba tylko, żeby tylko psuło immersję odciągając od fabuły i zadań. Interakcji szukam w Cyberpunku czy AC: Shadows. W Mafii chłonie się fabułę.

Liniowej grze z pol otwartym światem w której nawet na krok nie można zboczyć ze sciezki :E  żeby jeszcze to sie przekładało na bardziej dopracowany produkt pod względem ciekawych misji, ale większość z nich jest tak samo schematyczna i nudna ze głową mala. Ja już w 8 rozdziale spałem 

Opublikowano
2 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

Liniowej grze z pol otwartym światem w której nawet na krok nie można zboczyć ze sciezki :E  żeby jeszcze to sie przekładało na bardziej dopracowany produkt pod względem ciekawych misji, ale większość z nich jest tak samo schematyczna i nudna ze głową mala. Ja już w 8 rozdziale spałem 

Sobie możesz odpalić z menu świat i zwiedzać do woli i zbierać lisy;D

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Czego Ty odemnie oczekujesz:E

Krytykowano 3 za te bzdety to wrócili do starej formuły. Tak ciężko ogarnąć?

Jak Ci to nie odpowiadało trzeba było nie kupować.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano
6 minut temu, michaelius33 napisał(a):

Kurcze popatrzyłem jak to chodzi i jednak poczekam aż będzie w bundlu za parę euro to akurat na jakimś 6080 albo 7080 się ogra :E 

Spokojnie cena tego sredniaka szybko spadnie do kilkudziesięciu złotych ;)

Dawno mnie tak zaden tytuł nie wymęczył.. końcówka to tylko skradanie, strzelanie i walka na noże.. fabularnie było OK, ale wykonanie tego jest gorsze nawet od trójki..

Zrzut ekranu 2025-08-13 100553.png

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Ty serio nie potrafisz czytać ze zrozumieniem  btw tgolik to jakaś Twoja bliska rodzina? :E :E 

Chłopie, co tak się uczepiłeś tej Mafii? Nie podoba się, to odpuść i idź grać w coś innego. Tylko siarę robisz na wątku.

Wg mnie wszystko, co dostałem, pasuje do formuły zapoczątkowanej przez Mafię z 2002 roku.

Edytowane przez tgolik
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, tgolik napisał(a):

Chłopie, co tak się uczepiłeś tej Mafii? Nie podoba się, to odpuść i idź grać w coś innego. Tylko siarę robisz na wątku.

A to co jak mi się coś nie podoba to mam siedzieć cicho?  jak widzę pełno błedów  a ktoś mi wmawia że ich w ogole nie ma  to jest ok? :E

Z reszta co ja będę dyskutował z gościem, który na labie w temacie z cyberpunkiem  z uporem maniaka  twierdził iz gra jest pozbawiona jakichkolwiek błedów... przypomnę ze pisałes to zaraz po premierze   

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
9 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Z reszta co ja będę dyskutował z gościem, który na labie w temacie z cyberpunkiem  z uporem maniaka  twierdził iz gra jest pozbawiona jakichkolwiek błedów... przypomnę ze pisałes to zaraz po premierze   

Przypomnę, że nie zmieniłem zdania co do Cyberpunka na premierę. Nie grałem na śmieciowym PS4 tylko na przyzwoitym PC. Gra na premierę przerosła moje oczekiwania a błędy nie psuły mi wrażeń z rozgrywki.

• Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, @MUZ napisał(a):

ta seria nigdy nie należała do topki giereczkowa imo, w tej najnowszej części od początku było widać mały budżet i pójście po kosztach 

Dlatego masz niską cenę a nie ponad 300zł.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, tgolik napisał(a):

Przypomnę, że nie zmieniłem zdania co do Cyberpunka na premierę. Nie grałem na śmieciowym PS4 tylko na przyzwoitym PC. Gra na premierę przerosła moje oczekiwania a błędy nie psuły mi wrażeń z rozgrywki.

No i wszystko w temacie xD

Co ma do tego sprzęt skoro niezaleznie na czym sie grało była masa bledow doslownie istny festiwal bugów... no ale wiadomo u Ciebie bylo ok 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
21 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Czego Ty odemnie oczekujesz:E

Krytykowano 3 za te bzdety to wrócili do starej formuły. Tak ciężko ogarnąć?

Jak Ci to nie odpowiadało trzeba było nie kupować.

Mafię 3 krytykowano nie za to, że poszła w stronę otwartego świata, ale za to jak został on zaprojektowany, głównie za powtarzalność zadań i brak różnorodności, ciekawych aktywności poza misjami. Tutaj masz to samo, tyle że w bardziej hermetycznym środowisku.

5 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Dlatego masz niską cenę a nie ponad 300zł.

Bo ta gra poza fabułą niczego więcej nie oferuje, to generyczny do bólu TPP shooter z wątpliwej jakości gameplayem. Równie dobrze przerywniki można sobie na YT obejrzeć, bo to im najlepiej wyszło.

• Upvote 1
Opublikowano
34 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

No i wszystko w temacie xD

Co ma do tego sprzęt skoro niezaleznie na czym sie grało była masa bledow doslownie istny festiwal bugów... no ale wiadomo u Ciebie bylo ok 

W przypadku cyberpunka akurat sprzęt był bardzo ważny, większość błędów związana była ze streamingiem mechanik i obiektów. Na mocnym sprzęcie tych błędów było znacznie mniej niż na słabszych maszynach.