Jaycob 1 934 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 7 godzin temu, DITMD napisał(a): Broń palna to ostatnia rzecz którą chcę widzieć w RPGach. Czemu? Brzmi nieźle. Dual pistols:
userKAMIL 856 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 8 godzin temu, Strilok napisał(a): Co Wy chcecie od tej gry Już została oceniona przez Guru On czasami jest jeszcze bardziej odklejony niż ja. XD 4 1
DITMD 787 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 45 minut temu, Jaycob napisał(a): Czemu? Brzmi nieźle. Dual pistols: Po prostu preferuje klasyczne rpgi z bronią białą i czarami. 1
azgan 1 127 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego 8 godzin temu, PaVLo napisał(a): Kolejne GOTYalex I kolejna najlepsza gra w jaką grał 🤭 1 2
azgan 1 127 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 3 godziny temu, Reddzik napisał(a): Kolejny głos na "nie" Wygląda to strasznie biednie przy Kingdom Come Deliverance 2 😬 1 1
userKAMIL 856 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Wejście w to na świeżo po KCD2 to jest naprawdę trauma… 1 1 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego 25 minut temu, azgan napisał(a): Wygląda to strasznie biednie przy Kingdom Come Deliverance 2 😬 19 minut temu, userKAMIL napisał(a): Wejście w to na świeżo po KCD2 to jest naprawdę trauma… To po co wchodzicie? Ciągle te same posty z kółka wzajemnej adoracji. Napisałeś swoją jedno linijkową opinię o grze, usunąłeś ją z dysku, pożegnałeś się z wątkiem i życzyłeś miłej zabawy. Nie rozumiem więc, co tu dalej robicie i marnujecie czas na coś, co Wam się nie podoba? Szukacie wrażeń czy co? Nie rozumiem takiego zachowania. Ja napisałem opinię przed premierą KCD2, że ta gra nie jest dla mnie, po czym opuściłem wątek i już do niego nie wróciłem. 1 1
userKAMIL 856 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Napisałeś swoją jedno linijkową opinię o grze, usunąłeś ją z dysku, pożegnałeś się z wątkiem i życzyłeś miłej zabawy. Nie rozumiem więc, co tu dalej robicie i marnujecie czas na coś, co Wam się nie podoba? Szukacie wrażeń czy co? Nie rozumiem takiego zachowania Szczerze to robię trochę to celowo. XD Teraz sam widzisz, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia. Rzadko jestem w tematach gdzie gra mi nie siedzi i stąd ta teza, że '' Podoba mi się wszystko'' Kto wie może ktoś tam jednak zrozumie...
Tankietka 218 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Nie no, cisnąć płaskiego raczka zawsze na propsie ; d Ale jaki naprawdę gra będzie miała odbiór dowiemy się po 18 lutym. Czy zwykły, czysty fun z rozgrywki wygra z uproszczeniem, spłaszczeniem niemal wszystkiego. Czasem tak jest, że wszystkim elementom daleko do tuzów gatunku a i tak gra się całkiem dobrze. Edytowane 16 Lutego przez Tankietka
Asag 284 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Kurczę pomijając w ogóle kwestie mechanik, fabuły i grywalności czy tylko ja mam wrażenie że ta gra stylistycznie wygląda jakoś tak plastikowo i nieatrakcyjnie? Nie bardzo mogę namierzyć co mi nie pasuje (i nie chodzi mi o te wszystkie pastelowe kolory które podobno pasują do tego uniwersum, nie znam się nie jestem fanem PoE settingu) ale jakoś graficznie mi to w ogóle nie podchodzi.
ODIN85 3 502 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Dobra to lepsze czy Sniper? bo nie wiem od czego zacząć w GP
lysyn 96 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Zakupiłem klucz do gry który będę mógł wpisać w microsoft store. Czy będę mógł grać w tą grę normalnie na PC? bez żadnych dodatkowych opłat?
CavieZ 89 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Godzinę temu, Stjepan napisał(a): Po co wklejasz patologa ;/ Naprawdę ? Takich debili trzeba tępić. 1 3
CzerwonyJohn 70 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Czy jutro jest premiera czy będzie jakiś patch bo u mnie w ogóle nie działa,tylko wisi w menadżerze i nic się nie dzieję.
CavieZ 89 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego 17 godzin temu, Reddzik napisał(a): Kolejny głos na "nie" Tylko że Rock ma specyficzny gust. Zachwala Overwatche czy Marvel Rivals lub inne gry dla małych dziewczynek. Jego opinie brałbym z dystansem 1 1
Stjepan 2 376 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Nie chcesz nie oglądaj, a co ja wklejam to moja sprawa, obejrzałem klika filmów o tej grze i już mogę stwierdzić że to gówno za 400zł, równe albo i gorsze od Wokeguarda, 1 3
Jaycob 1 934 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Godzinę temu, CzerwonyJohn napisał(a): Czy jutro jest premiera czy będzie jakiś patch bo u mnie w ogóle nie działa,tylko wisi w menadżerze i nic się nie dzieję. Jutro jest premiera dla standardowej wersji. Jeśli kupiłeś Premium, to powinno działać. 1
Rekomendowane odpowiedzi