Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Makłowitcherówna lub Makłowicirówna :rotfl2:

97111c24c200a9.thumb.jpg.b768364413701f31098bd0f26bdc1b82.jpg

W dniu 15.12.2024 o 16:33, King Arthas napisał(a):

Zwiastun to zwiastun, ale dziś wyciekło zdjęcie z sesji prawdziwej Ciri z Wieśka 4 :szatanek:

8e125b977416e01557ecc04fd4589ec60eb75661

Pokaż ukrytą zawartość

0e6b06de40595fc209ca38d93cd88c18173b677e

To dlatego takie głupoty gada. Jest na próbie traw od 20 lat na jakimś squacie albo łeb jej poryło od eliksirów :E

• Haha 4
  • Confused 1
Opublikowano

Wszyscy sie 4 jaraja, a ja w sumie nigdy w Wiedzmina 3 nie gralem na dobra sprawe. Odpalalem go tylko zeby zobaczyc czy OC karty jest stabilne. Jak bylo za male napiecie to na GTX 970 sie zielone kropki na ekranie pojawialy. Tylko w Wieśku takie cyrki bo w innych grach OC bylo stabilne:E

Opublikowano

Jak ogrywałem na premierę W3 to robiłem wszystko, każda pierdołka, każdy pytajnik itp itd, teraz jakbym miał podejść drugi raz, to już bym leciał głównie fabułę, gra jest spoko, fabularnie również trzyma poziom, dubbing wyśmienity, questy poboczne również oki, ale patrząc po latach, cała reszta to jest AC, a jak ktoś lubi biegać za każdą pierdołą to będzie zadowolony :)  

Opublikowano
8 godzin temu, Michaelred napisał(a):

Wszyscy sie 4 jaraja, a ja w sumie nigdy w Wiedzmina 3 nie gralem na dobra sprawe. Odpalalem go tylko zeby zobaczyc czy OC karty jest stabilne. Jak bylo za male napiecie to na GTX 970 sie zielone kropki na ekranie pojawialy. Tylko w Wieśku takie cyrki bo w innych grach OC bylo stabilne:E

Przez W3 dowiedziałem się co to są grające cewki na 970;)

Opublikowano
15 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jak ogrywałem na premierę W3 to robiłem wszystko, każda pierdołka, każdy pytajnik itp itd, teraz jakbym miał podejść drugi raz, to już bym leciał głównie fabułę, gra jest spoko, fabularnie również trzyma poziom, dubbing wyśmienity, questy poboczne również oki, ale patrząc po latach, cała reszta to jest AC, a jak ktoś lubi biegać za każdą pierdołą to będzie zadowolony :)  

Może Skellige i pytajniki to coś co warto pominąć, ale w W3 praktycznie każde zadanie poboczne i jakaś znajdźka miała sens, historię, tło. To była jedyna gra w której biegałem do pytajników, w AC to ja nawet nie gram takie badziewie to jest :E 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Już słabo kojarzę grę, ale za 1 razem jak mówię biegałem za wszystkim, drugi raz bym raczej nie dał rady. Temu też w AC jak grałem to robiłem wszystko, mimo że to nic nie dawało, ale musiało być 100%, a że drugi raz gier nie przechodzę to później by mnie to męczyło, że coś zostało pominięte, ale Odyssey to już było nie do zrobienia, po prostu za dużo, w Valhali też już odpuszczałem większość rzeczy :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

W3 fabułę zakończyłem, ale pytajniki to 70%, a side questy to chyba 10%. Drugi raz nigdy nie chciało mi się przechodzić, próbowałem nawet wbić większy poziom żeby mieć różne buildy które robiły z bossów pośmiewisko ale mimo modów nie mogłem dostawać doświadczenia więc porzuciłem Wieśka. 

W przypadku W4 pewnie będzie tak samo. Alternatywne zakończenia można zobaczyć na YT. 

• Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Już słabo kojarzę grę, ale za 1 razem jak mówię biegałem za wszystkim, drugi raz bym raczej nie dał rady.

Oczywiście z modem na fast travel, bez tego nie podchodzę do takich gier :E 

Side questy to było złoto, do dziś pamiętam akcję z urzędem skarbowym, czy wypełnianiem wniosków :D 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

To tam fast travela nie było i trzeba się było modem posiłkować?

Od znaku do znaku chyba, a fast travel przenosił do znaku z dowolnego miejsca. Nie centralnie pod pytajnik żeby nie było :D 

• Like 1
Opublikowano

W3 to najładniej starzejąca się gra. Odpaliłem ja ponownie na nextgen i hulkowych teksturach - daje radę. 
Minęło ładnych parę lat odkąd ukończyłem DLC i nawet mam chęć pograć, czego o CP2077 powiedzieć nie mogę.

• Thanks 1
Opublikowano
11 godzin temu, skypan napisał(a):

Dotarłem do przecieków, że po W4 będzie jeszcze 5 i 6. Otwiram dyskusję. Ponoć znowu to tam zrobili

Pamiętam jak pierwszy raz zapowiadali nową trylogię to rzeczywiście wspominali, że chcieliby żeby po premierze pierwszej części kolejne wychodziły co roku.

Opublikowano
Godzinę temu, TheMr. napisał(a):

W3 fabułę zakończyłem, ale pytajniki to 70%, a side questy to chyba 10%.

W przypadku W4 pewnie będzie tak samo. Alternatywne zakończenia można zobaczyć na YT. 

Side Questy 10%?

Nie wiem ile godzin poświęciłem, żeby znaleźć jakiekolwiek nowe zadanie jak już zrobiłem wszystkie. A Ty je porzuciłeś? Jak Ci się nie chce, to chętnie je za Ciebie przejdę po raz pierwszy.:wariat:

• Upvote 1