tj mówi gakalty do simracingu triple screen, VR jako immersyjna ciekawostka, opentrack do niczego się nie nadaje. Jeżeli ktoś chce sobie tylko pojeździć i polatać, to VR jest tym czego potrzebuje o ile pikseloza nie będzie dla niego problemem, zajmuje też mniej miejsca, niż triple screen.
W warthunder z VR w trybie full sim grało mi się dobrze, bo nie miałem sytuacji w których kogoś gubiłem, później napisałem sobie skrypty, które sterowały osiami kamery w prosty sposób i VR nie był mi już potrzebny.
10 lat temu grałem z freetrack, opentrack itp. szkoda na to czasu.
Ok to gdzie ta granica?
ja już pisałem że powinno się wprowadzić nowy rodzaj przestępstwa - zabójstwo drogowe. Ale dopóki tego nie ma to nic nie wymyślimy.
@AudRob ja się w temacie rtx'ów i nvidii ogólnie przekomarzam z kolegą @Kadajo w zasadzie od premiery Ady jeszcze na pclabie 😀 No ale od tego czasu do dzisiaj nie było ani tam ani na tym forum żadnego przypadku upalenia rtx'a.
Zrozumiałe ze ludzie są zawiedzeni tym co dzisiaj dostajemy skoro skok wydajnościowy i kultura pracy serii 4xxx względem poprzedniej był naprawdę świetny. Niestety, sporo ludzi zapomina że dobre czasy się skończyły. Covid i krypto zrobiły swoje i co było już nie wróci, zamknięty temat. Teraz znowu musi coś yebnać żeby była jakaś szansa na reset. Pytanie tylko kto przy okazji dostanie rykoszetem?
Tam Nvidia ma mi mówić, co mam robić
Wiesław 3 bez ReBAR:
Wiesław 3 z ReBAR:
Wydajność = 0 % po obu stronach.
Troszkę niefortunnie wybrałem miejsce się okazuje na fotkach kurde. HDR na minimum.
Rekomendowane odpowiedzi