Raytracing w grach - Przyszłość rozwoju gier czy tylko kolejna ciekawostka?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
Porzadnie dzialajace FG, MFG, wsparcie DLSS na vulcanie, a do tego jest jeszcze duzo wyzsza wydajnosc w Path Tracingu i DLSS 5 tuz za rogiem. No niby 1000zl to sporo, ale patrzac na to ze jest to sprzet na co najmniej 2 lata, to chyba bede w stanie to przetrawic przy kolejnym zakupie GPU. Wiadomo, to tylko moje subiektywne przemyslenia. 5090 to dla mnie cenowa abstrakcja, tutaj mamy podobne zdanie -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie podałeś jednych z ważniejszych informacji, mianowicie: jaki typ matrycy i rodzielczość cię interesują, od razu ci mówię że w przypadku 27" fullhd już wygląda kiepsko, pixeloza rzuca się w oczy i pasje iść w 2560x1440 co za tym idzie będziesz miał znaczny spadek wydajności w grach względem ekranu laptopa w natywnej rozdzielczości bez posiłkowania się dlss. Jak chcesz zostać przy 1920x1080 to powyżej 24/24,5/25 cali bym nie wychodził. -
Przez TheMr. · Opublikowano
https://www.fxmag.pl/gospodarka/wizerunkowa-wpadka-popularnego-centrum-medycznego-wolne-terminy-tylko-dla-wybrancow? https://politykazdrowotna.com/artykul/klik-w-systemie-i-pacjent-n1775546?srsltid=AfmBOor6LQiLm3ezKleSg-_rwNuwt4GdLgoDm3zG4ErEXY2QByc-dQBa I gdzieś nowszy artykuł mi się przewinął gdzie nawet wersja Ultra Premium Max Platinum to jest podstawa podstaw -
Przez Solo · Opublikowano
Panowie, może pytanie z gatunku głupich, ale ja tak gram i mam problem z Pragmatą: zawsze sterowanie w grach TPS/FPS mam ustawione tak, że ruch przód/tył mam podpięte pod lewy/prawy przycisk myszy, strzelam i celuję lewym CTRL i ALT. Ale tutaj z jakiegoś powodu tych przycisków pod ruch protagonistą przypisać nie mogę. Da się to jakoś obejść? Tylko proszę mi nie radzić, żebym się nauczył korzystać z WSAD jak człowiek, bo ja od ponad 30 lat lat tak gram na PC i już się nie zmienię. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
ciekawe jakie to "prawo", ktore pozwala na prawie dwukrotne przekroczenie predkosci, aby udowodnic "mojsza racje" zapewne, to samo , ktore dziala tez tutaj drogowy prymitywizm w pelnej krasie, reprezentujacy poziom wielu takich filmikow od "poszkodowanych" kamerkowcow
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi