Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Oj było sporo takich, choć nie na tym forum, bo tu (czy raczej: na labowym forum) nie spędzałem wtedy za wiele czasu, to nie wiem jak "tutejsi", ale nie raz mnie wyzywali za bycie przeciwnikiem postępu i nostalgikiem, bo cyfra jest super Gdzieś z dekadę (a może dwie ) temu zaglądałem na GamesRadara @Stjepan Nie ma mowy. Akurat wtedy jest premiera Oculus Rifta 2 z 200° FOV. Będę grał jak szalony. No i znowu zrobią z tego serial anime -
Przez Maro9877 · Opublikowano
Tematy agencja reklamowa, modelowanie 3D, ogromna ilość kart - chodzi mi stricte o ocene zestawu - czy warto coś zmieniać model np. GPU? Dopłacać do SSD? Budżet jest to minimum 16k - taki wymóg -
Przez Slayni · Opublikowano
Cześć, Zamontowałem Liquid Freezer III 360 Pro używając kabla all-in-one i chcąc ustawić krzywą wentylatorów na komputerze brata, zauważyłem, że mam ograniczone możliwości. Drugiego kabla niestety nie znalazłem, ale mam nadzieję, że to nie problem, bo zaczynam lekko świrować. AORUS B850, 9800X3D i XPG Invader BTF z 5 wentylatorami w zestawie. W biosie mam aktywne CPU_FAN, SYS_FAN3. Inne okienka pokazują 0 RPM. Myślałem, że CPU_FAN jest od wentylatorów na chłodzeniu, a FAN4_PUMP od pompy, ale natrafiłem na komentarz, że podłączając te chłodzenie kablem rozdzielającym (tym drugim w zestawie), CPU_FAN to pompa, a CPU_OPT to wentylatory na chłodzeniu. To prawda, czy ściema? Ustawiłem w CPU_FAN trochę wyższe wartości, bo doszedłem do wniosku, że jak użyłem kabla all-in-one, to całe chłodzenie wraz pompą pracuje na zakresie z CPU_FAN. Mam rację? W dodatku, czy 30% i 40% to nie za mało dla pompy? Testowałem dzisiaj i w idle jest z 38C, w grach około 60C. Jest o wiele ciszej i przyjemniej, w porównaniu do domyślnych ustawień, chodź to bardziej wentylatory obudowy robiły najwięcej szumu. W SYS_FAN 3 ustawiłem mniejsze wartości, do 60 stopni max 30%. Z góry dzięki za pomoc! https://download.gigabyte.com/FileList/Manual/mb_manual_b850-aorus-elite-wf7_1003_e.pdf
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi