Skocz do zawartości

Film - co warto obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie w tv leci "Gorączka". Widziałem ten film już chyba z 10 razy i ciężko uwierzyć, że teraz mamy taką posuchę jeśli chodzi o ambitne filmy sensacyjne z elementami dramatu. Ten film to wzorcowy przykład jak powinno się kręcić porządny film. Kto nie widział to koniecznie musi nadrobić. Choć pewnie nie ma takich osób :D

Opublikowano
W dniu 31.12.2024 o 20:30, ghostdog napisał(a):

Właśnie w tv leci "Gorączka". Widziałem ten film już chyba z 10 razy i ciężko uwierzyć, że teraz mamy taką posuchę jeśli chodzi o ambitne filmy sensacyjne z elementami dramatu. Ten film to wzorcowy przykład jak powinno się kręcić porządny film. Kto nie widział to koniecznie musi nadrobić. Choć pewnie nie ma takich osób :D

najlepsza scena :E

• Haha 1
Opublikowano

Nie wiem czy było już tu, może nawet sam wspominałem, a miałem okazję drugi raz obejrzeć.

Kapitalna francuska produkcja kostiumowa, przygodowa, nowa ekranizacja klasyka " Hrabia Monte Christo "

https://www.filmweb.pl/film/Hrabia+Monte+Christo-2024-10045279

absolutny majstersztyk, tak jak kiedyś " Braterstwo wilków "

czemu wspominam, bo pojawił się 1 odcinek serialu Hrabia Monte Christo, również z 2024roku, nie jest to serialowa wersja filmu kinowego, produkcje nie mają ze sobą nic wspólnego. Serial to ponoć drewno