Send1N 4 162 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Shutter Island to absolutna topka, genialny film to jest produkcja tego typu którą po prostu trzeba zobaczyć za życia jak forrest gump, zielona mila, skazani na shawshank czy interstellar, spokojnie można postawić go na jednej półce z tymi produkcjami. Zakończmy na tym offtop bo to temat seriali
j4z 937 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Ciesze się, że istnieją jeszcze tej klasy produkcje, których nie oglądałem, czy seriale czy filmy.:P Edytowane 2 Kwietnia przez J4Z66
chrumcio 69 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Łowca nagród / The Bondsman (2025) -> https://www.filmweb.pl/serial/Łowca+nagród-2025-10073901 Z ciekawości odpaliłem 1 odcinek... i cyk cały sezon zaliczony ( odcinki trwają max ponad 30min, a jest ich zaledwie 8 )
ODIN85 3 501 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia W dniu 2.04.2025 o 00:20, Harddrinkingman napisał(a): Skończyłem ostatnio trzeci sezon Reachera - imo straszne dziadostwo. Jestem również po pierwszym sezonie Jujutsu Kaisen i generalnie mnie to nie porwało niemniej prawdopodobnie dokończę. Dzisiaj skończyłem również 2 sezon White Lotus i muszę przyznać, że bawię się dobrze (powiedziałbym nawet, że bardzo dobrze) - z pewnością w bliskim czasie wezmę się za sezon 3. Powoli będę się również brał za najnowszy sezon Koła czasu bo tam chyba już 5 czy 6 odcinków jest (z 8). Nie no Reacher zdecydowanie lepiej niż poprzedni sezon. Finał nawet satysfakcjonujący 1
bourne2008 1 202 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia Reacher S3 - odpadłem gdzieś w połowie sezonu i raczej nie wrócę The Bondsman - obejrzałem 1 odcinek i dam szansę kolejnym odcinkom
Harddrinkingman 78 Opublikowano 4 Kwietnia Opublikowano 4 Kwietnia @ODIN85 dla mnie osobiście 3 sezon najsłabszy, ewentualne kolejne sezony sobie podaruję.
Send1N 4 162 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia 1 sezon zdecydowanie najlepszy, trzeci na pewno lepszy niż drugi także nawet się to dobrze oglądało 1
chrumcio 69 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Na wstępie napiszę że jedyne DMC jakie ogrywałem to pierwsza oraz druga część na PS2. Devil My Cray -> https://www.filmweb.pl/serial/Devil+May+Cry-2025-10075597 Nie jest źle ani tragicznie... ot krwawy przyjemniaczek z odrobiną humoru. Chociaż liczyłem że akcja będzie toczyć się w jakimś zamku wiktoriańskim jak to miało w pierwszej odsłonie.
ODIN85 3 501 Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia To jest kontynuacja tych starych czy co?
Send1N 4 162 Opublikowano 6 Kwietnia Opublikowano 6 Kwietnia @chrumcio ja grałem tylko w tego https://www.gry-online.pl/gry/dmc-devil-may-cry/zb821 a to co podlinkowałeś to chyba bardziej do tematu anime pasuje
maras2574 890 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Wczoraj padł cały Paradise, polecam Szkoda że na drugi sezon do przyszłego roku trzeba czekać 1
Badalamann 982 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia "Dojrzewanie" z Netflixa. Miniserial łącznie 4 odcinki. Dobry dramat poruszający temat "redpill" i tego typu bzdet oraz ich wpływu na młode pokolenie. 2
Vulc 2 191 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia Powiedziałbym nawet, że jest znakomity jak na Netflixowe standardy. Pierwszorzędny montaż "jednoujęciowy" i nienaganne aktorstwo. Stephen Graham chyba rola życia, skasował taki występ, że mucha nie siada. 1
crush 3 575 Opublikowano 7 Kwietnia Opublikowano 7 Kwietnia 8 godzin temu, Badalamann napisał(a): "Dojrzewanie" z Netflixa. Miniserial łącznie 4 odcinki. Dobry dramat poruszający temat "redpill" i tego typu bzdet oraz ich wpływu na młode pokolenie. Zdecydowanie. Redpille najwięcej przestępstw popełniają. Szczególnie w UK. 🤗 A nożownicy? Wiadomka. Sami biali fani pajaca Tate'a, a nie brązowi fani kóz.
Oldman 464 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia W dniu 2.04.2025 o 18:16, J4Z66 napisał(a): Jestem w trakcie (tak, oglądam filmy na raty xd) oglądania Wyspa Tajemnic (2010). Zapowiada się bardzo ciekawie. Intryguje. Nie oglądałem go jeszcze. to jest wątek o serialach a nie o filmach
j4z 937 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Serdecznie dziękuję za informację. Gratuluję sprawnego oka. 1
skypan 1 752 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Skończyłem Człowiek z wysokiego zamku. Dla mnie odkrycie 2025 roku 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia Właśnie po zakupie prime dla Sessiona pytałem o polecane seriale z tej platformy i właśnie polecali tutaj koledzy tego Człowieka z wysokiego zamku, ale jeszcze nie miałem kiedy się za to zabrać, ale już wiem że warto oglądnąć. Ogólnie dość ciekawa fabuła się zapowiada, bo wsumie chyba nie było czegoś podobnego .
Vulc 2 191 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Dwa pierwsze odcinki Czarnego Lustra - dobre pomysły, fatalna realizacja. Całość niespójna, mało wiarygodna. Widać jak na dłoni co twórcy chcą przekazać, ale jest to zrobione w nieporadny sposób. 1
Pavel87 703 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Ja oglądam aktualnie serial Łowca Nagród na Amazon Prime. Ogólnie świetnie się to ogląda, mocno odmóżdżająca produkcja, ale czasami i takie są potrzebne w życiu. Główną rolę gra już 66-leti Kevin Bacon, ale świetnie mu to idzie. Jest mnóstwo autoironii, cynizmu, dosyć specyficznego poczucia humoru. Akcyjniak w klimatach "nadprzyrodzonych", jak ktoś lubi to polecam Edytowane 11 Kwietnia przez Pavel87 1
j4z 937 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Średnie ocenki, ale dodałem, bo lubię takie klimaty i najlepiej oceniany odcinek na FW nazywa się jak mój pies.
Pavel87 703 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Zgadza się, oceny ma średnie, ale już np komentarze na filmwebie dużo lepsze. Ja się nie zraziłem i nie zawiodłem, podobało mi się
bourne2008 1 202 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Bo ten serial to taka wierna kopia "Supernatural" tylko trochę brutalniejsza i z muzyką country w tle. No i główni bohaterowie to stary cynik i jego lekko szurnięta matka. Jako odmóżdźacz się sprawdza, nie ma tam głębszej fabuły więc mogą to ciągnąć aż się kasa skończy. 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jak tam czarne lustro? Taka ciekawostka ostatni epizod "podróbka" Star treka to kontynuacja z poprzedniego sezonu i trwa prawie 1:30. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi