Pavel87 703 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 2 godziny temu, Vulc napisał(a): Task. 2025. Szósty odcinek sztos, to jak gra Ruffalo - inny poziom, zwłaszcza na gruncie mimiki i mowy ciała. Co oczywiście nie dziwi, w przypadku aktora czterokrotnie nominowanego do Oscara. Pozostaje ostatni epizod, oby równie mocno to zamknęli. Ja jestem na czwartym odcinku. Bardzo przyjemnie się ogląda. Ruffalo ciągnie ten serial, ale inni aktorzy też dają radę.
Vulc 2 191 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października 44 minuty temu, ODIN85 napisał(a): To ma 7 ep? bo czekam na całość. Siedem. 12 minut temu, Pavel87 napisał(a): Ja jestem na czwartym odcinku. Bardzo przyjemnie się ogląda. Ruffalo ciągnie ten serial, ale inni aktorzy też dają radę. Tak, tutaj w sumie nie ma słabych punktów w obsadzie. Grasso też popisówka. 1 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Ktoś oglądał tego Splinter Cella? Warto?
Pentium D 1 159 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października Skończyłem 3 sezon Reachera i źle nie było. BTW Alan ma super sylwetkę. Zazdroszczę. Mógłby jakiegoś terminatora zagrać. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października Mobland - moim zdaniem gangsterskie arcydzieło Guya Richiego, co tam się dzieje 😵💫 Tom Hardy w tej roli to strzał w 10.
ODIN85 3 501 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października 5 godzin temu, Pentium D napisał(a): Skończyłem 3 sezon Reachera i źle nie było. BTW Alan ma super sylwetkę. Zazdroszczę. Mógłby jakiegoś terminatora zagrać. Dużo lepiej od drugiego sezonu. Chętnie obejrzę kolejną serię. 1
Harddrinkingman 78 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października Drugi sezon Arcane za mną. Bardzo dobra produkcja. U mnie przerwa jeśli chodzi o seriale, spróbuję w coś pograć. Zacznę zaraz po tym jak wybiorę tytuł.
Dimazz 565 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października gen v drugi sezon. I jest średni z jako to ostatnio w modzie albo ja mam takiego pecha kiepskim ostatnim odcinkiem który jest mało satysfakcjonujący. W finale nic się nie wydarzyło. Mogłoby go nie być. To jest podbudowa pod ostatni sezon The Boys. Jedyne co to wiemy co się stanie z Butcherem. Budowali przez cały sezon postać antagonisty a w ostatnim odcinku wszystko spuścili w kiblu. Można sobie zostawić i obejrzeć przez finałowym sezonem The Boys.
poszukiwaczGPU 89 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Przystąpiłem do oglądania czwartego sezonu "Sześć stóp pod ziemią (2001)". Dotychczasowe trzy, dobre, ale wciąż liczę na to "coś". Dla równowagi przełamuję to pierwszym sezonem "Przyjaciele (1994)" (po raz pierwszy w życiu chronologicznie, a nie wyrywkowo przy okazji emisji w TV). No i kończę pierwszy sezon "Wataha (2014)".
Badalamann 982 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Gen V drugi sezon obejrzany. Jest ok, choć zakończenie mogłoby być efektowniejsze. Są szanse na to, że będzie 3 sezon. W 2026 ma być tez drugi spinoof The Boys, Vought Rising.
bleidd 477 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Ja jak zwykle wolę coś starszego niż obejrzenie 1 sezonu i czekanie 3 lata na następny o ile nie anulują, więc Happy Valley. Polecam 8/10. Bardzo dobry dreszczowiec, trochę w klimatach Broadchurch - małe angielskie miasteczko z kryminalnymi problemami. Jeśli ktoś lubi kryminały, dreszczowce to na pewno się nie zawiedzie 1
bleidd 477 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 11 godzin temu, poszukiwaczGPU napisał(a): Przystąpiłem do oglądania czwartego sezonu "Sześć stóp pod ziemią (2001)". Dotychczasowe trzy, dobre, ale wciąż liczę na to "coś". Poczekaj na finał, mnie emocjonalnie pozamiatał
ODIN85 3 501 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 2 godziny temu, Badalamann napisał(a): Gen V drugi sezon obejrzany. Jest ok, choć zakończenie mogłoby być efektowniejsze. Są szanse na to, że będzie 3 sezon. W 2026 ma być tez drugi spinoof The Boys, Vought Rising. Zostały mi 2 odcinki i w sumie nudne to. Mogłem Task najpierw obejrzeć.
poszukiwaczGPU 89 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października @bleidd tak tak, cierpliwie czekam. Póki co wszystkie sezony oceniłem na 7/10.
j4z 937 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października https://www.filmweb.pl/serial/Snowfall-2017-788550 Jestem po niecałym pierwszym odcinku. Noo, zapowiada się bardzo dobrze. Zresztą wystarczy spojrzeć na średnią ocen.
Akuki 59 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Strefa Mroku. 2019-2020. 3/10. Dla nie znających cyklu - każdy odcinek to odrębna historia z dreszczykiem posypana odrobiną grozy. Tyle teorii bo do starych odsłon w ogóle nie ma startu. Zupełnie brak klimatu, opowiastki nudne. Lepiej obejrzeć serię z lat 80tych albo jakąkolwiek inną.
Badalamann 982 Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Z tego typu serii to American Horror Stories jest niezłe. Choć nierówne, ale warto obejrzeć. 1
miro 702 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października no i jak tam ? kto ma wolne i się nie boi Wieśka nowego ? obawy są, zapewne uzasadnione , ale rzucić okiem trzeba
j4z 937 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 57 minut temu, miro napisał(a): rzucić okiem trzeba Tak tak, nabijajcie wyświetlania crapom.
ODIN85 3 501 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ciekawe czy dopłynie na rekord 1
Badalamann 982 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ja tam czekam. Dotychczasowe sezony mi się podobały. Nie były jakąś rewelacją, ale jednak niezłym fantasy. A wyświetlenie zdecydowanie trzeba "nabijać" by powstawało więcej fantasy. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jak ma powstawać fantasy na takim poziomie, to zdecydowanie jestem za tym, żeby w ogóle nie powstawało. Pierwsze sezony GoT pokazały, że można to zrobić z głową, a trzymanie się materiału źródłowego to same korzyści. Witcher od Netflixa udowodnił to samo, tylko z drugiej strony, im dalej odchodzisz od oryginału, bawiąc się w radosną "twórczość własną" i "wizję artystyczną", tym większego bubla dostajesz. Pierwszy sezon był na granicy oglądalności. Reszta do zapomnienia. 3
Send1N 4 162 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Skończyłem wczoraj 1 sezon castle rock i oczywiście nic nie rozumiem to już lost czy from było łatwiej posklejać mimo że oglądałem bardzo uważnie i jak coś mi się nie zgadzało to potrafiłem kilka razy przewijać bądź nawet obejrzeć ten sam odcinek jeszcze raz, czy ktoś z was mógłby mi w spoilerze mniej więcej wyjaśnić co tam się wydarzyło, dlaczego Henry był białym i murzynem 1 sezon kozak dlatego chciałbym mniej więcej go skumać. Edytowane 30 Października przez Send1N 2
j4z 937 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Nie wiem czy tam później nie rozjaśnia się wiele, ale nie pamiętam już. Imo oglądaj dalej.
Rekomendowane odpowiedzi