bourne2008 1 376 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) ST5. Jestem zażenowany tym finałem i całym sezonem, który oceniam jako najgorszy ever. Nie chce mi się pisać, szkoda klawiatury. W tą otchłań to powinno się wrzucić braci Duffer. Na szczęście Fallout po 3 odcinkach daje radę. AVE Kevinus Maximus Spoiler Edytowane 3 Stycznia przez bourne2008 1
bleidd 638 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Edytowane 3 Stycznia przez bleidd
ODIN85 3 700 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Pogrążył czy nie,cały internet o tym gada i zyski będą rekordowe. Kolejne 10 lat będą to jeszcze ciągneli z innymi postaciami.
Kadajo 7 950 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ten serial się skończył na pierwszym sezonie.
Imm 292 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Dla mnie nawet pierwszy sezon nie był jakiś wybitny. Zjadliwy, dał się obejrzeć, momentami ciekawy, ale bez żadnych zachwytów. Kolejne sezony to tylko zmarnowany czas, którego nikt mi nie odda.
Kadajo 7 950 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia W sumie to ten tytułowy utwór jest najlepszy i czołówka Mamy klimat lat 80, tajemnicy i synth. Idealne intro... Pamiętam ze to był jeden z pierwszych seansów na moim B7 w Dolby Vision.
Imm 292 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): A jaki jesteś rocznik? Jeśli 85 w Twoim nicku jest rocznikiem to ja jestem już zdecydowanie star(sz)y. Ciekawi mnie jednak, jaką korelację chcesz z tego wyciągnąć? Nawet jeśli przyjmiemy, że nie jestem i nie byłem targetem dla tego serialu to nadal uważam, bez żadnych uprzedzeń, że nawet 1 sezon jakimś arcydziełem nie był. Edytowane 3 Stycznia przez Imm
j4z 1 071 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Synthwave został spopularyzowany przez serial. Cisnę pierwszy sezon. Winona i jej postać na ten moment podobają mi się najbardziej. Za pierwszym razem nie dostrzegałem tego, chyba skupiałem się bardziej na łysej i reszcie dzieciaków. PS słuchałem zanim to było modne, tak samo Kate Bush. 😎 22 minuty temu, j4z napisał(a): Za pierwszym razem Boże, to było 10 lat temu... Edytowane 3 Stycznia przez j4z
Kadajo 7 950 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Dla mnie Synthwave istniał juz znacznie wcześniej niż Stranger Things zresztą kto się wychowywał w muzyce elektronicznej lat 80 tych to dla niego Synthwave to taki potulny domek
wallec 1 000 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 23 godziny temu, ghostdog napisał(a): Finał SF wyszedł średnio. Chyba najbardziej uwiera mnie walka z final bossem. Boss wielkości bloku mieszkalnego pada po ciosach z karabinu, procy, dzidy i balonów z benzyną. Trochę to komicznie wyglądało. Brak umiaru to duża słabość Stranger Things. Dlatego sezon pierwszy był tak dobry, bo stawiano na klimat i minimalizm. Walkę z demogorgonem można przełknąć. W dungeon&dragons chodzi o taktykę a nie rozmiar.
ghostdog 1 006 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ja bym wolał aby główny boss padł na skutek jakiegoś podstępu lub znalezieniu jego słabego punktu, coś jak kryptonit dla Supermana. Cała finałowa walka w ostatni sezonie SF była komiczna.
Dimazz 652 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia zakończenie miało być hołdem dla dungeon&dragons i rpg. Przodek wszystkich pctowych rpgów. Każdy zna schemat takich gier ale mogli się bardziej postarać z ostatnim odcinkiem oraz całym 5 sezonem.
ODIN85 3 700 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 6 godzin temu, ghostdog napisał(a): Ja bym wolał aby główny boss padł na skutek jakiegoś podstępu lub znalezieniu jego słabego punktu, coś jak kryptonit dla Supermana. Cała finałowa walka w ostatni sezonie SF była komiczna. Generalnie to w każdej grze tak jest że im boss większy tym łatwiej pada
bourne2008 1 376 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) 18 godzin temu, Kadajo napisał(a): Dla mnie Synthwave istniał juz znacznie wcześniej niż Stranger Things zresztą kto się wychowywał w muzyce elektronicznej lat 80 tych to dla niego Synthwave to taki potulny domek Oczywiście, że tak. ST raczej podążał na fali popularności synthwave w tamtym czasie. Zbiegło się to w ogóle z modą na retro. Konsolki, gadżety itp, która trwa do dziś. Z filmów, które to upowszechniły były np. „Drive” (2011), Tron: Legacy” (2010), The Guest” (2014) i inne. Edytowane 4 Stycznia przez bourne2008
wallec 1 000 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 20 godzin temu, ghostdog napisał(a): Ja bym wolał aby główny boss padł na skutek jakiegoś podstępu lub znalezieniu jego słabego punktu, coś jak kryptonit dla Supermana. Cała finałowa walka w ostatni sezonie SF była komiczna. Była taktyka: - dzidą w jaja od spodu - napalem w jaja na nogach - kałasznikowem po oczach - z piąchy nabicie na pal - siekierą headshoot multiple Fallout season 2 jakoś ciężko się ogląda a nawet fajny. Nie wiem dlaczego męczy, ktoś ma podonie?
bourne2008 1 376 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 33 minuty temu, wallec napisał(a): Fallout season 2 jakoś ciężko się ogląda a nawet fajny. Nie wiem dlaczego męczy, ktoś ma podonie? Jedyny problem jaki mam z tym serialem to podział na odcinki co tydzień.
ODIN85 3 700 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Zawsze można poczekać na całość a potem obejrzeć w dwa dni 1
AudRob 219 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia W kamiennym kręgu, Niewolnica Isaura czy Moda na sukces to były hity w PRL🤣
maras2574 955 Opublikowano Wtorek o 14:18 Opublikowano Wtorek o 14:18 Włączyłem wczoraj z babą "O krok za daleko", zassało na wszystkie 8 odcinków
ODIN85 3 700 Opublikowano Wtorek o 14:47 Opublikowano Wtorek o 14:47 Jak ktoś ma dość Marvelowskiej papki to polecam Cashero. Coś świeżego w tym temacie.
TmK 111 Opublikowano Wtorek o 16:12 Opublikowano Wtorek o 16:12 Jutrzejszy dzień wiele powie, bo krążą totalnie popieprzone teorie - niby ma być jeszcze jeden prawdziwy finał, a to co widzieliśmy działo się tylko w głowie Majka nie no, to tylko chciejstwo fanów, ale tych poszlak jest serio sporo. To byłby chyba największy twist w dziejach streamingu. I want to believe 1
Rekomendowane odpowiedzi