Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Jak kraść, to RTX. https://videocardz.com/newz/thief-steals-14k-gpus-in-south-korea-only-took-three-cards -
Przez eNeSik · Opublikowano
@Lameismyname @VRman @Phoenix.- koniec dyskusji. Cala trojka - robicie tutaj burdel ale dam Wam szanse. Albo zakonczycie te swoje wywody albo Wam pomoge. ps. raportowanie oponenta gdy samemu sie wdaje w nim w pyskówke - jest żalosne. Tak tylko przypominam. Nie twierdze, ze ktos tutaj raportowal. O nie nie nie. Ale przypominam Wiec kolejne Wasze uniesienia ugasze wycieczką. Zluzujcie majtasy -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Spróbuj odpalić fsr4 podmieniać plik skompilowany pod Int8. -
Przez Camis · Opublikowano
https://wykop.pl/link/7892865/druga-rocznica-smierci-wudwaka -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No racja nie skumałem sie ;P w sumie ja tej gry nie przeszedlem. Mowie mi sie zbugowala. Wiem, że tam jest sporo rozdziałów. U mnie to jak w to grałem zaraz po premierze, to jak zaczałem grać jakos w akcie drugim, gdzie musisz podejsc pomiedzy te drzewa i poswiecic latarka i tam leci dalej fabuła. To ja mialem to zbugowane swieciłem i nic sie nie działao probowalem na 100roznych sposobow przechodzilem to raz jeszcze itp itd. Ostatecznie sciagnalem save, i tam byly savy od aktu jakies daleszego 3ciego chyba alen ie bylem pewien i wlasnie te metro i inne. No to sobie popatrzylem i jakos mi sie grac odechcialo wtedy pamietam. I tego starego save wlasnie mialem.bo sie z uploadowalo. W kazdym badz razie, bugi tego typu które powoduja to że zacinasz sie na fabule, skutecznie potrafia zniechęcic. Mimo sciagniecia czyjegos save, jakos uznalem ze to nie moja gra i odechcialo sie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi