Vulc 2 330 Opublikowano wczoraj o 12:53 Opublikowano wczoraj o 12:53 Będzie, zekranizowano na razie jedno opowiadanie z trzech książkowych. 1
ODIN85 3 887 Opublikowano wczoraj o 14:09 Opublikowano wczoraj o 14:09 Już kręcą Godzinę temu, maras2574 napisał(a): Kurde, nie wiedziałem że tylko 6 odcinków W sobotę skończyłem na 5. Będzie kontynuacja ?? . 1
maras2574 1 042 Opublikowano wczoraj o 14:15 Opublikowano wczoraj o 14:15 Tak, właśnie przed chwilą czytałem TUTAJ
Harddrinkingman 95 Opublikowano wczoraj o 14:31 Opublikowano wczoraj o 14:31 Również jestem na świeżo po ostatnim odcinku Rycerza siedmiu królestw. Bardzo fajna produkcja, czekam na ewentualną kontynuację. Książkowego pierwowzoru nie znam ale być może się to zmieni. Oglądam też Attack on Titan (ale to chyba bardziej rzecz do działu o Anime). Jestem po 2 sezonach (37 odcinkach) i robię małą przerwę techniczną przed sezonem 3.
maras2574 1 042 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ok, to biorę się za ostatni odcinek rycerza
SylwesterI. 988 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 5 godzin temu, Harddrinkingman napisał(a): Również jestem na świeżo po ostatnim odcinku Rycerza siedmiu królestw. Dziewięciu królestw 2
Harddrinkingman 95 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Kusiło mnie żeby to napisać, jednak się wstrzymałem. 1
maras2574 1 042 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jajo jest dobry W drugim sezonie mogłyby być te odcinki trochę dłuższe 1
Vulc 2 330 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ostatni odcinek Rycerza - fajne zamknięcie historii, niestety z fatalną zmianą względem książki na koniec, dotyczącą Jaja. A tak dobrze się trzymali oryginału. Szkoda.
Sidr 217 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Planowałem obejrzeć naraz cały sezon Rycerza i widzę, że wyemitowali właśnie ostatni 6 odcinek. I pozytywnie nastawiony na taki maraton patrze, a te odcinki maja tylko po 30 mnut. Słabo. Nie śledze seriali od paru lat, a dużo tego powstaje. Jest obecnie/był jakiś dobry serial z gatunki sci-fi? Poza dobrym Mandalorianinem i genialnym Andorem.
Send1N 5 595 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 1 godzinę temu, Sidr napisał(a): Nie śledze seriali od paru lat, a dużo tego powstaje. Jest obecnie/był jakiś dobry serial z gatunki sci-fi? Poza dobrym Mandalorianinem i genialnym Andorem. DARK czy Silos to też jest niby gatunek Sci-fi, szczególnie DARK jest świetny z tym że głowa potrafi pękać od tego jak jest pokręcony
Rekomendowane odpowiedzi