Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, tgolik napisał(a):

Oglądał ktoś Landmana?

powinno raczej brzmieć kto nie oglądał 

10 minut temu, tgolik napisał(a):

Sheridan znowu daje radę?

nie znowu, tylko jak zawsze 

• Upvote 1
Opublikowano

Ród smoka obejrzałem. Fajny do oglądania, dużo się dzieje, ale jak się nad tym zastanowić to o co oni się tam kłócą :hmm: Kilka satysfakcjonujących zgonów na plus. Co do smoków to zadziwiające, że takie bestie w ogóle są posłuszne takim maluczkim istotom i jeszcze na ich rozkaz jeden drugiego potrafi wyeliminować choć jest ich tak niewiele. 

Opublikowano (edytowane)

Zacząłem oglądać wczoraj Seal Team z myślą, że skoro jest 7 sezonów to na luzie do listopada mam co oglądać bo w międzyczasie jeszcze inne seriale z nowymi sezonami wejdą. Dzisiaj skończę pierwszy sezon, 22 odcinki :E 

Realistyczne sceny z akcji i przygotowań do nich a w domu niestety walka ze swoimi demonami. Solidna produkcja.

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano

Silos S03 po 8 odcinkach wygląda słabiej niż poprzednie sezony. Mniej tajemnic. Wątek kongresmena i reporterki jeśli zakończy się tak jak to pokazano w 8 odcinku zostanie zmarnowany i służył tylko temu aby pokazać skąd, czym i dlaczego są silosy. Jessica Henwick na plus.

Problem trzech ciał odpaliłem tak z niczego i cały sezon wciągnąłem za jednym posiedzeniem :E Podobno 2 sezon ma być na koniec tego roku.

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Pentium D napisał(a):

Silos S03 po 8 odcinkach wygląda słabiej niż poprzednie sezony. Mniej tajemnic. Wątek kongresmena i reporterki jeśli zakończy się tak jak to pokazano w 8 odcinku zostanie zmarnowany i służył tylko temu aby pokazać skąd, czym i dlaczego są silosy. Jessica Henwick na plus.

Niepotrzebnie rozciągają ten serial. Znam książki i materiału by starczyło na intensywne 2 sezony i byłoby git. A tak to nudy.

2 godziny temu, Pentium D napisał(a):

Problem trzech ciał odpaliłem tak z niczego i cały sezon wciągnąłem za jednym posiedzeniem :E Podobno 2 sezon ma być na koniec tego roku.

Spoiler

Ciekawe jak zekranizują te kolejne książki bo one BARDZO mocno odlatują fabularnie, dzieją się w odległej przyszłości i zaczynają trącić Star trekiem.

Edytowane przez bourne2008
Opublikowano (edytowane)

ja tylko przypomne ze na appletv jest dostepny 1 odcinek 2 sezonu **DARK MATTER **

Kolejne odcinki: co tydzień, w piątki.

Łącznie sezon 2: 10 odcinków, finał zaplanowano na 30 października 2026 r.

jakby ktos chciał przeczytac krótką recke 2 sezonu to jest tutaj

a wracając jeszcze do rozmowy o SILOSIE:

W dniu 26.08.2026 o 07:34, bourne2008 napisał(a):

Niepotrzebnie rozciągają ten serial. Znam książki i materiału by starczyło na intensywne 2 sezony i byłoby git. A tak to nudy.

Pokaż ukrytą zawartość

Ciekawe jak zekranizują te kolejne książki bo one BARDZO mocno odlatują fabularnie, dzieją się w odległej przyszłości i zaczynają trącić Star trekiem.

ja juz chyba sobie odpuszcze SILOS , juz na drugim sezonie było straszne męczenie buły (przez co oglądałem jednym okiem skrollując internet)

Edytowane przez Oldman
Opublikowano
Godzinę temu, bourne2008 napisał(a):

DARK MATTER s2. Męczyłem się na pierwszym odcinku . Poczekam na całość i obejrzy się na jednym posiedzeniu przewijając nudne fragmenty, których tu pełno.

ja chyba poczekam na całosc i podejme próbę, jesli bedzie kiepski to odstawie bez żalu (szkoda zycia na kiepskie sezony) a jesli dobry to obejrze, 1 sezon był nawet nawet, ale to ze 1 sezon jest zjadliwy wcale nie jest pewnikiem ze kolejne tez takie bedą (Reacher jest tutaj dobrym przykładem)