Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomek25 · Opublikowano
@sidebandJak nie grą? To nie jest film interaktywny, takie filmy przez chwilę były modne na przykład na netflixie. The Quarry to raczej gra. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Dla mnie to jest sztuka dla sztuki te 200 czy 300Mhz wiecej. Wnosi to tyle co kot napłakał. Za to podbija vcore Do zabawy fajnie, do daily niekoniecznie. -
Przez Send1N · Opublikowano
Tylko że nawet najszybszy dysk nic nie wnosi jeśli chodzi o samo działanie/responsywność systemu względem zwykłego ssd na sata a odpowiednio ogarnięty system już tak Ostatnio miałem w rękach sprzęcik r9 7900 + 2x32gb + KC3000 2TB zainstalowany był tam W11 bez kompletnie żadnej optymalizacji z toną aplikacji i procesów uruchamiających się po starcie windy i działających cały czas w tle, postawiłem obok swojego lapka z pociętym w10 (build 1703) który służy głównie do drukowania dokumentów na i5 7500 + 4gb ram + ssd sata 128gb programy w office jak i przeglądarka odpalały się szybciej niż na tej wypasionej stacjonarce Osobom "PLUG AND PLAY" nie wytłumaczysz takich rzeczy bo zostaniesz tylko wyśmiany, szkoda klawiatury Tylko dziwie się że osoby od lat siedzące w temacie i na forum z tego drwią.. bo że większość zielonych ludków myśli że wszystko co najnowsze będzie najszybsze to norma, a optymalizacja nie ma sensu jak w środku siedzą odpowiednio szybkie podzespoły... I później spotykasz się z wpisami w necie że dla pc który ma służyć do przeglądania internetu i pracy w wordzie wymagane jest minimum 16gb ramu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi