Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
To Ty byś spoglądał w ogóle na zwykły, stary CVT? Powodzenia życzę, z tymi jednorazówkami. Mnie interesuje tylko eCVT i CSH. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Owszem, przy takich wymianach. dowodem tego są wszelkie floty w których pełno octavii 1.0. Za to tych wolnossących tam nie znajdziesz Wytrzyma więcej. Ale tego ci na youtubie nie powiedzą bo ziobro sensacji w tym. -
Przez Coffee Banan · Opublikowano
Czy to prawda, że Wg tego Testu różnica w temp. pomiędzy R5 7500X3D a R7 7800X3D to tylko 4 st.C przy obciążeniu Blenderem? Natomiast ja będę z procka korzystać tylko podczas idle oraz gier QHD/4K. Te moje chłodzenie może jednak by wyrobiło przy 7800X3D oraz gierkach? -
Przez Zbych-W · Opublikowano
Podpiąłem się pod ten wątek, a jego autor raczej nie miał/ma nic przeciwko: Uzupełnię tylko, że maksymalna długość karty z założonym blokiem to 300mm, licząc ze śledziem Tyle mam miejsca. Pozwólcie, że póki co zbieram oferty. -
Przez Kyle · Opublikowano
Przy wymianach oleju co 30 tys kilometrów? ... a były w tej bajce smoki? ... czy ten silnik jest z nami w pokoju? Tak, tak. Nie wątpię, że przy takich interwałach (wymiana oleju co 30 tys), silnik wytrzyma ... okres gwarancyjny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi