Skocz do zawartości

DOOM: The Dark Ages - PC, XSX, PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ok ale to typ co potrafi tylko biadolić a i tak nie zagra i nie kupi. Typowy gość ci marnuje tylko czyiś czas. W temacie intela to samo 🤣

Gość pisze że gra za droga ale on nawet jej za 50zl nie kupi ;) Będzie za 20zl to nadal będą wymówki. 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
41 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Debil

Chłopie jaki Ty co chwila jesteś wulgarny i agresywny w rozmowie. Weź może wyjdź na spacer i pooddychaj świeżym powietrzem.  

43 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

I co biedkau, nawet etarnala nie kupisz za 10zl ? A tak mocno piszczales??

🤦‍♂️

Opublikowano

+ FOV na max ;) 

Kto tam gadał, że gra za wolna? Na Koszmarze zapierdzielam jak Messerschmitt na dopalaczach :E  - jak stanę choć na pół sekundy, to leżę. Tu nie ma czasu na myślenie, tu się walczy o życie! :E :D 

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Jaycob napisał(a):

+ FOV na max ;) 

Kto tam gadał, że gra za wolna? Na Koszmarze zapierdzielam jak Messerschmitt na dopalaczach :E  - jak stanę choć na pół sekundy, to leżę. Tu nie ma czasu na myślenie, tu się walczy o życie! :E :D 

Udostępnione gamepleye to głównie pierwsze misje. Pod koniec już jest masakra.

Edytowane przez ODIN85
  • Like 2
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

Chłopie jaki Ty co chwila jesteś wulgarny i agresywny w rozmowie. Weź może wyjdź na spacer i pooddychaj świeżym powietrzem.  

🤦‍♂️

Będę kogoś nazywał jak będę chciał ;) A to nie oznacza że muszę gdziekolwiek wychodzić, ja się nie denerwuje przy tym, a na wszechobecną głupotę jestem uczulony. 

Nt wychwalanego przez Ciebie zepsutego HDR nie pisnąłeś nawet słowa 🤣  

Edytowane przez Phoenix.
  • Confused 1
Opublikowano
6 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

to samo jest w Dark Agea a nawet wiecej wiec nie rob z siebie debila nie majc pojecia o grze  piszac o jakis obnizkach i czekaniu.

I tak nic nie zmienisz wiec po co sie oszukujesz ??

Ten staroc nie ma podjazdu do dzisiejszych gier w kwesti szybkosci, to totalnie wolna gra. Kolejne bajki sobie wkrecasz.

W quakem 3 sie wiecej skakalo, skad nagle ta nienawisc do skakania i chwalenia quake, a krytykowania doom ? Piekn hipokryta.

Debil.

I co biedkau, nawet etarnala nie kupisz za 10zl ? A tak mocno piszczales??

Demo nie jest dla takich biedakow. Ty bys zagral i tak nie kupil.

Jesteś chamem :placz2:

Lecisz u mnie na fuj.

2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Będę kogoś nazywał jak będę chciał ;)

Za to masz nagrodę roku... ban na zawsze.

• Like 5
Opublikowano
5 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Nt wychwalanego przez Ciebie zepsutego HDR nie pisnąłeś nawet słowa 🤣  

Przecież odniosłem się do tego i tych Waszych pseudo ustawień z tyłka, które dla każdego TV są inne. Może zamiast wylewać ten jad co chwila zacznij czytać ze zrozumieniem. XD

ja się nie denerwuje przy tym

Właśnie wszyscy to widzą… 😅

Będę kogoś nazywał jak będę chciał

Taki pewny jesteś? 
Polemizowałbym raczej… @Kadajo

• Upvote 3
Opublikowano
6 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Udostępnione gamepleye to głównie pierwsze misje. Pod koniec już jest masakra.

To już przesada. :E Na razie zwiększyłem szybkość gry do 120 i przyspieszyłem animację lecących pocisków. Jest zdecydowanie lepiej.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, CryptTM napisał(a):

Ja tam czekam na promocję, jak w przypadku pozostałych części. Poczekam na bardziej dogłębne recenzje i się coś pogra... za rok :E

Chyba do tego czasu cena nie spadnie do 99 zł. Rozgrywka w Eternalu mnie wkurzała (to jest Doom a  nie symulator akrobatów w cyrku), z tego co widzę po komentarzach z Darkiem jest lepiej. Nie chcę jednak wydawać teraz kasy na grę, która być może porzucę z nudów w połowie :E

Powiedźcie, błagam, że nie ma teraz tych drabinek.

Edytowane przez Áltair
Opublikowano
58 minut temu, Áltair napisał(a):

Chyba do tego czasu cena nie spadnie do 99 zł. Rozgrywka w Eternalu mnie wkurzała (to jest Doom a  nie symulator akrobatów w cyrku), z tego co widzę po komentarzach z Darkiem jest lepiej. Nie chcę jednak wydawać teraz kasy na grę, która być może porzucę z nudów w połowie :E

Powiedźcie, błagam, że nie ma teraz tych drabinek.

Skakanie jest tylko jak chcesz mieć masę golda na ulepszanie ale to i tak nie jest nawet minimalny poziom tego co było w Eternalnu.

• Upvote 1
Opublikowano
57 minut temu, Áltair napisał(a):

Rozgrywka w Eternalu mnie wkurzała (to jest Doom a  nie symulator akrobatów w cyrku),

Zaraz ktoś rzuci: "To jest Doom, a nie jakiś symulator Sekiro czy parowania." :E 
Platformówki praktycznie nie ma - wycięta na maksa. Jest z kilka momentów w jakichś sekretnych miejscówkach, gdzie trzeba albo ominąć, albo przyjąć na klatę tarczę:E jakieś ogniste kule, i to wszystko.

Opublikowano
4 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Zaraz ktoś rzuci: "To jest Doom, a nie jakiś symulator Sekiro czy parowania." :E 
Platformówki praktycznie nie ma - wycięta na maksa. Jest z kilka momentów w jakichś sekretnych miejscówkach, gdzie trzeba albo ominąć, albo przyjąć na klatę tarczę:E jakieś ogniste kule, i to wszystko.

To mnie uspokoiliście :) Mam tylko nadzieję, że sterowanie tymi robotami (skojarzenie z serią Quake) będzie znośne. Też to nie jest element charakterystyczny dla całej marki.

Opublikowano
9 minut temu, Áltair napisał(a):

To mnie uspokoiliście :) Mam tylko nadzieję, że sterowanie tymi robotami (skojarzenie z serią Quake) będzie znośne. Też to nie jest element charakterystyczny dla całej marki.

Sekcje z mechami są efektowne i dają fajne poczucie potęgi, ale moim zdaniem zostały zbyt mocno uproszczone. Wyzwanie jest praktycznie żadne - powtarzalne i mało angażujące. Na szczęście nie ma ich zbyt wiele. Dla mnie to zdecydowanie najsłabszy element gry.

• Upvote 2