galakty 3 555 Opublikowano wczoraj o 08:01 Opublikowano wczoraj o 08:01 Heh a myślałem czy nie łyknąć i pograć na TV z padem w ręku... Mam wielki żal że GT7 nie przeportowali na PC. 1
MrKetiw 139 Opublikowano wczoraj o 09:05 Opublikowano wczoraj o 09:05 Godzinę temu, galakty napisał(a): Heh a myślałem czy nie łyknąć i pograć na TV z padem w ręku... Mam wielki żal że GT7 nie przeportowali na PC. Ostatnio spróbowałem pograć na padzie i trochę ciężko, na kierownicy na pewno jest lepiej, graficznie gorzej niż w Horizon ale dźwięki silników to jakaś rewelacja 😍
galakty 3 555 Opublikowano wczoraj o 09:10 Opublikowano wczoraj o 09:10 (edytowane) Ale mówisz o GT7 czy Motorsport? Edytowane wczoraj o 09:10 przez galakty
KiloKush 664 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 13 godzin temu, galakty napisał(a): Heh a myślałem czy nie łyknąć i pograć na TV z padem w ręku... Mam wielki żal że GT7 nie przeportowali na PC. Dla mnie problemem z GT7 jest lista samochodów. Jest bardzo dużo japońskich aut ale brakuje bardzo wielu samochodów europejskich i amerykańskich. Sam już myślałem nad kupnem PS4 Pro dla syna z myślą, że też czasem zagram w GT7 ale jak zobaczyłem listę aut to byłem bardzo zawiedziony. Natomiast w FM te auta są. Dużo ludzi z Turn 10 odeszło i mam nadzieję, że zrobią grę na miarę FM4. Jest teraz dużo kanałów na YouTube skupiających miliony petrol headow jak chociażby Driver Tribe z starym dobrym Hammmondem i Mayem. Wręcz aż prosi się żeby ktoś zrobił ciekawą grę z ich udziałem. Microsoft raczej oczekiwał zamiast pożądanych gier robienia tego co Ubisoft czyli reskinów zamiast gier.
MrKetiw 139 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 12 godzin temu, galakty napisał(a): Ale mówisz o GT7 czy Motorsport? Motorsport
galakty 3 555 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 godzin temu, KiloKush napisał(a): Dla mnie problemem z GT7 jest lista samochodów. Jest bardzo dużo japońskich aut ale brakuje bardzo wielu samochodów europejskich i amerykańskich. Sam już myślałem nad kupnem PS4 Pro dla syna z myślą, że też czasem zagram w GT7 ale jak zobaczyłem listę aut to byłem bardzo zawiedziony. Natomiast w FM te auta są. Dużo ludzi z Turn 10 odeszło i mam nadzieję, że zrobią grę na miarę FM4. Jest teraz dużo kanałów na YouTube skupiających miliony petrol headow jak chociażby Driver Tribe z starym dobrym Hammmondem i Mayem. Wręcz aż prosi się żeby ktoś zrobił ciekawą grę z ich udziałem. Microsoft raczej oczekiwał zamiast pożądanych gier robienia tego co Ubisoft czyli reskinów zamiast gier. A w sumie nie patrzyłem na listę aut, tak teraz patrzę to faktycznie jest "średnio". No i wsparcie kierownic... moja nie będzie działać, a sam pad może być niewystarczający jak się wgryzę. Także chyba zostaję z PC i EVO + LMU. FM4 była super, pamiętam jak grałem na X360 i świetnie się bawiłem. Obecna Motorsport to żart.
Kadajo 7 637 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Paradoks polega na tym że pomimo tej biedy jest to najlepsza FM jaką stworzyli.
Rekomendowane odpowiedzi