Phoenix. 4 712 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca https://www.ppe.pl/news/365972/the-last-of-us-part-2-remastered-z-darmowa-aktualizacja-nowa-zawartosc-trafi-do-gry.html 1 1 1
Alek_M 233 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Po dacie wnioskuję, że premiera miała już miejsce A dla ścisłości, takie kodowanie daty jest niezgodne z obowiązującymi przepisami UE i wprowadza w błąd.
cReane 14 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 13 godzin temu, lamparcicho napisał(a): Podejrzanie niskie. Chyba nawet niższe niż part 1.
lamparcicho 697 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Jak komuś part 1 dobrze śmiga to imho tutaj też nie będzie problemów jeśli czegoś nie schrzanią
caleb59 1 621 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Przypominam wszystkim, że za grą stoją znowu śmierdziuchy z Iron Galaxy - zakały portowania gier na PC. Jeśli bat w postaci Nixxes nad ich głowami nic nie da to będziemy mieć tragikomiczną pomyłkę premierową na poziomie Uncharted 4 i TLOU 1 - kto pamięta ten pamięta. 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca No! Bo już się martwiłem o Ciebie @caleb59 2
sideband 1 771 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Godzinę temu, lamparcicho napisał(a): Jak komuś part 1 dobrze śmiga to imho tutaj też nie będzie problemów jeśli czegoś nie schrzanią Różnie może być, ale śmiechowe jest, że nawet DLSS4 natywnie w grze nie wrzucają na premierę, a było tyle czasu
lamparcicho 697 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Za 2 tygodnie Ja tam pomimo portowania tego przez jakże "utalentowane" Iron Galaxy oraz zważywszy na fakt braku RT w grze i tak pozostaje umiarkowanym ale jednak optymistą W końcu kiedyś muszą się nauczyć, prawda? PRAWDA?
Phoenix. 4 712 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 1 godzinę temu, sideband napisał(a): Różnie może być, ale śmiechowe jest, że nawet DLSS4 natywnie w grze nie wrzucają na premierę, a było tyle czasu Trudno, zeby wrzucili skoro do jedynki nie wrzucili FG nvidia Takie przepychanki jak brak FSR 3.1 w Cyberku .
leven 537 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) To LS (losles scaling) dla wszystkich kart się odpali, a dla serii 5xxx zielonych FG spod sterownika Teraz fajnych generatorów, jak moderatorów Byleby znowu Vram nie brakowało (8GB) Edytowane 21 Marca przez leven
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Już za chwileczkę, już za momencik... a tu taka cisza? Czy tylko ja na całym forum nie ograłem do tej pory II-ki i jaram się, jak skaut? Spoiler
caleb59 1 621 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Też nie ograłem dwójki bo nie mam konsoli ale świadoma większość wie czym pachną porty od Iron Galaxy dlatego na spokojnie obserwują to z boku.
ODIN85 3 501 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Czekam. Będzie większy dym niż Yasukę w Asasinie 1
dawidoxx 974 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Już za chwileczkę, już za momencik... a tu taka cisza? Czy tylko ja na całym forum nie ograłem do tej pory II-ki i jaram się, jak skaut? Ukryj zawartość Jak nie ograłeś na konsoli to zazdroszcze bo gierka fajna ja akurat ograłem na ps4 pro, pozniej na ps5 coś tam pograłem, więc wątpie że wezme na pc.. ew kupie zeby zobaczyć roznice w grafie i poleci na zwrot
sideband 1 771 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Już za chwileczkę, już za momencik... a tu taka cisza? Czy tylko ja na całym forum nie ograłem do tej pory II-ki i jaram się, jak skaut? Pokaż ukrytą zawartość Wątpię, że tylko Ty
Reddzik 2 762 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 45 minut temu, ODIN85 napisał(a): Będzie większy dym niż Yasukę w Asasinie Chyba wiem co masz na myśli
leven 537 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Nie ma szans. Czarny samuraj zabił UBI na amen, a na razie jest tylko patologiczny marketing ze strony UBI. Czarnego samuraja nic nie przebije
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca (edytowane) 54 minuty temu, leven napisał(a): Czarnego samuraja nic nie przebije To czarny samuraj jest od przebijania. Chcieliście wydymać Freda? A to Fred wydymał was! 1 godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Jak nie ograłeś na konsoli to zazdroszcze bo gierka fajna ja akurat ograłem na ps4 pro, pozniej na ps5 coś tam pograłem, więc wątpie że wezme na pc.. ew kupie zeby zobaczyć roznice w grafie i poleci na zwrot I jakaś taka... tania na steamie. 200 pln?! Jak jeszcze w życiu nigdy nie zrobiłem preordera (wróć - RDR2 na PC), to chyba kupię już, bo to raczej pewniak. No, może poza samą niewiadomą jakości portu. Edytowane 24 Marca przez JeRRyF3D
Necronom 431 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Jedynkę ograłem, ale dwójkę odpuszczam, bo widziałem swojego czasu i treść niespecjalnie mnie interesuje. Może jak gdzieś za grosze będzie.
Reddzik 2 762 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Kto czeka? Ktoś kupuje na premierę? Przeszło mi przez myśl czy nie wziąć, w jedynkę nie grałem na PC, ale jedynkę ograłem 3 razy PS3, PS4 i PS5, ale podstawową wersję, dwójkę tylko raz, bo nie mogłem się zmusić zagrać(znalem spoilery) ale mimo tych mankamentów które mi się nie podobały, to jako gierka jest bardzo fajna. Więc ogram to drugi raz, ale nie wiem czy nie poczekać np do zimy i wtedy sobie nie wziąć, aktualnie tak 140+ trzeba dać.
Phoenix. 4 712 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Ja kupie ale nie na premiere, tego dnia nowa mapa do WZ wchodzi wiec wybor jest tylko jeden 1 1
Rekomendowane odpowiedzi