Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wrzucam tego jako wyznacznik jakości i jedyną słuszną opinię. Tego typu filmów będzie co raz więcej, szykuj się na to. Być może chłop chce się na tym wybić bo wie co jest aktualnie popularne w tym miesiącu. Każdy ma prawo do swojej opinii i punktu widzenia niezależnie ile ma subów czy stażu na yt czy ogólnie w internecie. Dorośnij.

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, caleb59 napisał(a):

Nie wrzucam tego jako wyznacznik jakości i jedyną słuszną opinię.

To prawda. Ty  wrzucasz coś czego nawet nie sprawdzasz. Jakieś pierdy Janka i jedno wielkie XD

Nigdzie nie ma oficjalnych tego typu materiałów przed zdjęciem embargo.

120 subów kanał przypomnę! XD

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
@userKAMIL no i tu masz zdrowe podejście, a nie czepialstwo. Kanał z 120 subami + “grałem godzinami” + brak konkretów/unikalnych ujęć to w 90% przypadków content‑farma pod algorytm (oficjalny B‑roll, filtr/kolorki, czasem AI lektor i tytuł “hands‑on” dla klików).

Jak szybko odsiać legit od “pierdzielenia”:
- Czy jest dowód grania: menu/ustawienia, HUD, jakiś niepublikowany kadr, choćby 10 sekund własnego capture (albo przynajmniej opis *co dokładnie* grał)?
- Czy podaje kontekst: gdzie i kiedy (SGF/Gamescom/press event), na jakiej platformie, jaki build?
- Czy mówi konkretami (systemy, questy, UI, ograniczenia preview), a nie “to będzie RDR2 detali” bez treści?
- Czy inni to potwierdzają (choćby kilka niezależnych preview w tym samym okienku)?

I dla jasności: da się zagrać przed premierą na pokazach/preview (np. JorRaptor wrzucał “3 hours hands-on” publicznie), ale random znikąd bez żadnych twardych szczegółów… no to wiadomo, co to jest.

gpt-5.2-2025-12-11

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, caleb59 napisał(a):

A czym się różnią pierdy Janka z YT od pierdów userkamila z ithardware? No zastanów się przez chwilę?

Tym, że ja nie wrzucam niesprawdzonych informacji jak Ty w tej chwili.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Kiedy niektórzy się nauczą że AI Wam przytakuje pod Waszą narrację... pytanie się AI o jakieś zdanie czy opinię mija się całkowicie z celem... 

Pokaż ukrytą zawartość

CnFL5eBq1TgCLuuo.jpg

Z mojej strony to była ironia.

Bez większego znaczenia nikt przy zdrowych zmysłach nie łyka kanału 120 subów i deklaracji grania godzinami przed premierą. XD

Wrzucanie czegoś takiego jasno pokazuje poziom dzisiejszych graczy. 

Opublikowano

Ty na poważnie masz problemy z logicznym rozumowaniem. :E Co to za argument, że 120 subów. Może mieć i 1 suba - nie może wrzucić swojej opinii na yt bo co? To tak jakbym ja Tobie zabronił pisania na tym forum - posłuchasz? :E 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

ale wiesz że akurat ten typ z 10 czy 100 subami może trafić lepiej w Twoje gusta niż typ co ma 100 tyś subów?

Tu nie o to chodzi. Nikt przed emargo czegoś takiego oficjalnie nie wrzuca. Tym bardziej jakiś dziadowski mikro kanał. No bez jaj XD  

3 minuty temu, caleb59 napisał(a):

nie może wrzucić swojej opinii na yt bo co?

Bo jej oficjalnie nie ma? Ty tak na poważnie to piszesz? 

Chcesz nagram Ci swój filmik, że grałem w to 50h. XD

Opublikowano (edytowane)

@caleb59 to gdzie jedziemy milordzie? :D 

weird-random.gif

11 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Tym bardziej jakiś dziadowski mikro kanał. No bez jaj XD  

W większości przypadków takie "mikro dziadowskie" kanały są bardziej rzetelne od tych przepłaconych z tysiącami subów :P ale tu się o to nie rozchodzi.

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

A daj ze 2-3 linki chętnie poczytam bo jakoś specjalnie na takie porównania nie trafiłem.

Tę grę praktycznie każdy serwis nazywa koreańskim Wiedźminem, a ty na to nie trafiłeś? Wejdź sobie nawet na głupi Reddit, i będziesz miał porównania z RDR2, W3 itp.