caleb59 1 889 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Tak, będziesz mógł zmienić wygląd głównego bohatera, łącznie z twarzą. 1
azgan 1 308 Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego 7 godzin temu, userKAMIL napisał(a): https://www.ppe.pl/news/401343/crimson-desert-zadbal-nawet-o-topowych-aktorow-ta-gra-zapowiada-sie-az-za-dobrze.html Kusi ale poczekam na jakieś opinie
azgan 1 308 Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego Przepięknie to wygląda, rozmach jest imponujący 🙄 1
YouKnowSedri 33 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Dawno nie grałem w żadnego singla i cholernie kusi zakup na premierę 1 2
azgan 1 308 Opublikowano 2 Marca Autor Opublikowano 2 Marca Do poczytania https://www.eurogamer.pl/crimson-desert-zachwycilo-technologicznych-ekspertow-silnik-gry-zawstydza-unreal-engine-5
skypan 1 930 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Tylko wypatrywać dobrych cen na jakieś stronie z kluczami. Spokojnie czekam. 1
Tomek_ITH 350 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) W jednym elemencie zawstydza w 5 innych do pięt nie dorasta. Brak rzucających cieni od trawy, przez co trawa wygląda jak jedna wielka papka. Fatalnie zrobiony efekt wiatru, lepiej żeby go nie było w ogóle jak tak ma to wyglądać. Roślinność się trzęsie jakby padaczki dostała. Twarze postaci, mimika, jak i całe animacje w cutscenkach, nie wyglądają najlepiej Ogólnie to czekam, może kupie nawet na premierę, ale poziom hajpu jaki wywołuje ta gra w internecie jest grubo przesadzony. Edytowane 2 Marca przez Tomek_ITH 1
Fatality 765 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) Przecież ta gra to graficznie średniak. Obejrzałem wszystkie materiały i jedynie co tutaj zasługuje na pochwałę to zasięg rysowania tekstur w oddali czy dobrze zrobiony RT, ale cała reszta to średniak. Tam nawet tekstury postaci są przeciętnej jakości a inne wołają o pomoc (np. te cienie trawy). Skąd te zachwyty? I ma to oczywiście odwzorowanie w wymaganiach: są relatywnie niskie w porównaniu do ostatnich AAA tytułów. Edytowane 2 Marca przez Fatality 1
bbandi 516 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Bo ta gra wygląda jakby nie miała żadnego AO czy SSAO o HBAO+ nawet nie wspominam, pewnie jakby to dali to by sprzęty padały.
skypan 1 930 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Zobaczymy jak to będzie stało fabułą. Jak będzie guano to szkoda na to czasu.
DITMD 888 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) To na recenzje, jutro schodzi na previewy, także będzie wysyp nowego materiału, info na YT. Edytowane 2 Marca przez DITMD 1
JeanPepin 366 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) 22 minuty temu, azgan napisał(a): Na coś trzeba będzię się zdecydować 😅 wybór łatwy, DS2 skonczone jakieś 8 miesiecy temu, kupi sie kiedys na promce, albo dadzą za free na epicu kiedyś jak z 1 btw Crimson na loaded za 223 zł. pewnie na jakichs innych kluczykowniach ktorym nie ufam jeszcze taniej Edytowane 2 Marca przez JeanPepin
Sheenek 345 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) Ja od DS2 odbilem sie, jedynka nawet mi sie spodobala ale 2ke po 6h odstawilem i nie mam ochoty konczyc. Musze plytke pogonic. Za to Crimsona mam juz zamowionego na PS5 i PC zeby samemu porownac 🫠 5 minut temu, JeanPepin napisał(a): btw Crimson na loaded za 223 zł. pewnie na jakichs innych kluczykowniach ktorym nie ufam jeszcze taniej Popatrzcie czy w spamie nie macie kodow do loaded na dodatkowe 10%. Mnie deluxe wyszlo jakies 240zl Edytowane 2 Marca przez Sheenek 1 1
JeanPepin 366 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca faktycznie mam, nawet nie w spamie tylko normalnie w odebranych ale olewka była
ODIN85 3 999 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 8 godzin temu, STALKER napisał(a): Embargo schodzi 18 marca o 23.00. A premiera pewnie 0.01
miro 1 082 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 15 godzin temu, skypan napisał(a): Tylko wypatrywać dobrych cen na jakieś stronie z kluczami. Spokojnie czekam. taniej niż będące obecnie w obrocie klucze z promocji amd na pewno długo nie będzie nawet tu na forum co chwila po 140-150zł i pomoc przy aktywacji
skypan 1 930 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Miro nie mam jakiegoś parcia na ten tytuł. Kiedyś może go ogram więc zakładam, że do tego czasu ceny kluczy spadną bez żadnych kombinacji.
miro 1 082 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Godzinę temu, skypan napisał(a): Kiedyś może go ogram więc zakładam, że do tego czasu ceny kluczy spadną bez żadnych kombinacji. a chyba ze tak, zrozumiałem jakbyś chciał kupić już, mam to samo.. nie będzie drm to się przetestuje wersję próbną
aureumchaos 487 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 14 godzin temu, azgan napisał(a): Na coś trzeba będzię się zdecydować 😅 Ja biore obie. Deserta juz mam z kodu z promek AMD od kolegi z forum w promocyjnej cenie. DS2 to u mnie obowiazkowo wpada bo 1 ukonczylem 2 razy (raz zwykla i raz wersje rezyserską)
Rekomendowane odpowiedzi