j4z 1 463 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu W sumie to już obmyślam plan xd, jak rozdać puknty. Wyzeruję sobie dzisiaj i chyba trochę włożę w broń. No i muszę wyzwania z artefaktów porobić w końcu.
Reddzik 3 380 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Ja dziś znowu na festyn wpadłem trochę złota ''zebrać'' i idę do banku. Może tym razem się poszczęści. Byłem w zwierzyńcu i lipa kilka razy i żadnej sztabki... edit Dopiero za 5 razem pierwsza widziana sztabka u npca Edytowane 16 godzin temu przez Reddzik
userKAMIL 1 080 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 25 minut temu, Sheenek napisał(a): Po cholere ci ta kasa? W sumie nie wiem. 😅 Wcześniej sporo potrzebowałem na rozbudowę obozu. Pauline już też całe odbudowałem. Edit: Finalnie się odbiłem! Zabieram co mam i starczy tej zabawy z bankiem. 48 minut temu, Reddzik napisał(a): Dopiero za 5 razem pierwsza widziana sztabka u npca Ja robię tak, że wbijam na ten pierwszy poziom i skanuje tylko tam. Jak otworzysz te drzwi drewniane to na prawo jest grupka i na wprost od drzwi. Jak nikt się nie trafi to teleport. Dopiero jak znajdziesz kogoś i ukradniesz to lecisz tam dalej na dół i już wszędzie dookoła. Potrafi i 5 sztabek wpaść na jednym takim wejściu. Edytowane 16 godzin temu przez userKAMIL
Fatality 793 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 44 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Edit: Finalnie się odbiłem! Zabieram co mam i starczy tej zabawy z bankiem. Jeśli nie oszukujesz save'em to opcja wysokiego i średniego ryzyka jest nieopłacalna. Matematycznie - zawsze będziesz do tyłu w porównaniu do tych inwestycji 0-2%. Zawsze.
userKAMIL 1 080 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wszystko masz jak na SS wyżej. Łącznie inwestowałem tam 5 razy.
AndrzejTrg 3 263 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 8 minut temu, userKAMIL napisał(a): Wszystko masz jak na SS wyżej. Łącznie inwestowałem tam 5 razy. A to tylko opcja "inwestowania" jest w banku? Nie ma jakiś gier hazardowych?
STALKER 110 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Gdzie ten festyn jest? Po którym rozdziale można okradać bo obecnie zaczynam czwarty i nie mam takiej opcji.
j4z 1 463 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Już wydałeś całą kasę za pierwszą sztabkę?
samsung70 285 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, j4z napisał(a): Już wydałeś całą kasę za pierwszą sztabkę? kiedy idziesz do sklepu z zaopatrzeniem to uwierz, że to 800 czy nawet tysiąc może bardzo szybko pyknąć, ceny towarow nawet w grach są po^ebane. Hajs do ulepszania samej broni się nie przyda, bo poźniej trzeba uzywac artefaktów z czym się nie zgadzam, na nexus są fajne mody, aby trochę to obejść. artefakty do rozwijania postaci okej ale żeby ulepszac bron nieokej. pozdrawiam graczy wszystkich, zarówno tych nadal cieszących się gra, tych którym gra się juz przejada, oraz tych ktorzy już mają dość tej gry
samsung70 285 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu mi woda którego dnia porwała bandyte z bounty, spadl mi do rzeki, prąd go porwał i tyle go widzieli , mission failed 1
Rekomendowane odpowiedzi