Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, miro napisał(a):

polecacie jakieś mody na początek i czy  w ogóle  ?

wciągnęło mnie, nie powiem, jedyne co mi brakuje to pojemniejsza torba i  "szybkiej podróży" póki co znalazłem tylko jeden splot..

na nexus jest mod na wieksza liczbe slotow w ekwipunku, a co do splotow dla szybkiej podrozy to odpal sobie interaktywną mapke z jakiejsc strony typu polygon i z nią eksploruj, bedziesz rowniez inne rzeczy mogl na nia nanosic, pozdroo 

• Like 1
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie jest to oczywiste na początku gry, ale punkty szybkiej podróży to także bramy w Otchłani oraz te małe piedestały, w których znajdujemy artefakty otchłani. Więc jest ich całkiem sporo, no i po tych wszystkich aktualizacjach mamy własnego smoczka, który robi za środek transportu.

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Nie jest to oczywiste na początku gry, ale punkty szybkiej podróży to także bramy w Otchłani oraz te małe piedestały, w których znajdujemy artefakty otchłani. Więc jest ich całkiem sporo, no i po tych wszystkich aktualizacjach mamy własnego smoczka, który robi za środek transportu.

Smok jest na samym końcu gry. Chyba że to też już zmienili.

Opublikowano
4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Smok jest na samym końcu gry. Chyba że to też już zmienili.

No dobra, to wiwerna, można znaleźć jajo, wysiedzieć a potem szkraba wykarmić, żeby rozmiar właściwy przybrał, ale wygląda całkiem jak smok....

having-a-wyvern-changes-everything-i-nev

• Like 1
Opublikowano

I kolejny paczyk rozwalający mody... To pierwsza gra w której gonię już żeby ją skończyć przez ciągle updaty i rozwalane mody. Azjaci to stan umysłu. Jeszcze, żeby gra była zepsuta albo gdyby grało w nią 200k osób a tu siedzi 6k psychofanow plus ja próbujący skończyć to badziewie, żeby odinstalować i kolejny raz bum... Oni chyba nie wiedzą co z wolnym czasem robić i koniecznie po godzinach muszą psuć mody... To ja już wolę Ubi i Bethesde, nie naprawiają swoich gier ale za to pozwalają modderom działać.... Ooooo I przy okazji ich gry mają ciągle więcej graczy... Ciekawe... 

• Haha 1
Opublikowano

Może kiedyś wrócę. Póki co licznik się zatrzymał z półtora miesiąca temu na 60h i pobycie w samym Hernand :E teraz mam na wykończeniu drugie przejście RDR2 po 6 latach (chyba najlepszy open world jaki kiedykolwiek powstał, tu po prostu wszystko gra), a za rogiem już się czai nowe Plague Tale i przede wszystkim Dawnwalker.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

ja jestem świeżak, dopiero ok 25h w grze,  fajna jest, ale mesjasz... przeładowana wszystkim, zobaczę ile pogram jeszcze..

misje poboczne, do ubi i AC się czepiali, a tu przecież też mocno tak sobie

do tego łapie gościa, do więzienia mam 1000, przenoszę się przez portal, a tu ani gościa, ani konia

powinna być zablokowana możliwość użycia portalu

ale ładna jest, póki co bardzo cieszy oko sama eksploracja 

myślę że dużo ludzi odrzuci lub już odrzuciło przez przeładowanie wszystkim, można się pogubić, milion klawiszy żeby coś zobaczyć, obrócić, podarować, 

bugów też jest sporo czy to przenoszenie się ze zbiegiem, w kamieniołomach też winda do sterowni mi nie reagowała, musiałem przeładować grę, czytam że znany problem.. 

ogrom tego wszystkiego znudzi..

w Wieśka jak się grało, zobaczyło pierwszy raz Skellige i muzykę to człowiek miał łzy w oczach, to był mesjasz, 

a tu nawet sexworkerek nie ma, domów rozpusty, co to za miasta ja się pytam, w ogóle kobiety jakieś takie nijakie nawet jeśli są....

gość taki kozak, potrafi wszystko koło domu zrobić a pływać ledwo co, nurkować nie umie, wszystko jest a " pod wodą " nie ma..

Edytowane przez miro
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja tak jak pisałem, niestety popełniłem ten sam błąd co wielu graczy i przegrzałem temat siedząc za długo w Hernand :E kiedyś pewnie wrócę, ale początkowa ciekawość już dawno się wypaliła. Tak samo mam z No Mans Sky, do którego wracam z pół roku, ciągle nie wywalam z dysku i ciągle nie mogę się zebrać żeby odpalić :E