Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdzie nie pisalem ze gra to dno tylko ze sredniak i srednakiem jest. I tak nie m co robic obecnie, wiekszosc w hernand mam z zielonym ptaszkiem i teraz w taim razie trzeba niesttey chac ta przednia AI fabula jak ktos wyzej zauwazyl. Skyrima do dzis nie skonczylem tyle tam questow jest. Stad moje pytanie bylo czy pozniej cos sie jeszcze pojawi ale jak pisze gadajka hernand dopracoway a reszta coraz mniej jest. 

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
17 minut temu, aureumchaos napisał(a):

Nigdzie nie pisalem ze gra to dno tylko ze sredniak i srednakiem jest. I tak nie m co robic obecnie, wiekszosc w hernand mam z zielonym ptaszkiem i teraz w taim razie trzeba niesttey chac ta przednia AI fabula jak ktos wyzej zauwazyl. Skyrima do dzis nie skonczylem tyle tam questow jest. Stad moje pytanie bylo czy pozniej cos sie jeszcze pojawi ale jak pisze gadajka hernand dopracoway a reszta coraz mniej jest. 

jesteś kokazk mordo <3 cieszę się, że grasz, po pewnie już dalej jesteś ni ja, a to znaczy, że gra jest w pytę, szacun mordo trzymaj się tam cieplo w tym Mesjaszu. 

• Haha 1
Opublikowano
23 godziny temu, aureumchaos napisał(a):

ale Wy tu uczuleni jestescie jesli ktos ma inne zdanie niz Wy xD Trzymaj sie tam w zyciu mesjaszu 8:E

moj post nie był drwiną... 

TY grasz, ja nie, a dodatkowo czuję, że już nigdy do gry nie wrócę... a taki podniecony latałem, że to mój następca Wiedzmina 3.. ale niestety to było tylko zaujroczenie... :(

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A jak ktoś nie grał w zelde to najbliżej u to Skyrim. Zwykły sandbox do zabijania czasu pierdo questami. Ale jak ktoś tu pisał, że tak mają wyglądać gry przyszłości to ja wracam do staroci :E

Edytowane przez aureumchaos
Opublikowano
2 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Łatanko

Aktualizacja 1.09.00 - Lista zmian

https://store.steampowered.com/news/app/3321460/view/672870313012232792

Ta jest kluczowa :wariat:

• Naprawiono problem, w którym niedźwiedź nie mógł zjeść ryby leżącej na ziemi.

kurła, to już chyba 4 aktualizacja odkąd zaprzestałem grać... jak odpalę grę to znowu poczuję jakbym grał w coś nowego :D

w sumię to już mam mętlik w temacie o Bondzie robicie hajp na Uncharted, w Wiedzmienie 3 na W3 a tutaj na Krymzona i skonczy się tym, że odpale Cities Skylines 2 :D

Opublikowano

i po modach... lataja niedziwedzi i inne pierdoly nikomu nie potrzebne zamiast zrobic quick save lub poprawic wydajnosc na steam deck... azjaci to jednak azjaci.. wazne ze kotki sa i niedziwadek rybke zje... gra juz dla mnie zaczyna bladzic kolo 6.5/10 jak tak dalej bedzie :P

Opublikowano
Cytat

Added approximately 30 species of small animals that can be registered as pets.

To już trochę przesada zamiast skupić się na czymś bardziej sensownym. Czy komuś brakowało zwierzaków? :E

Opublikowano

Fajnie, że dodają "bajery" jak i naprawiają bugi ale te bajery na pewno nie ulepszą gry, ta gra ma tego tyle, że kolejny staw dla rybek, legendarny pet itp nie polepszy naszego grania, ba nie przyśpieszy naszego przejścia gry-fabuła. To jest praktycznie jak MMO single player, wielki świat zawalony tym wszystkim, ja obliczyłem, że może do końca roku bym to skończył, niestety ja się poddałem i te ~190 godzin starczy na grę, trochu zwiedzania, pobocznych zadań i skończenie fabuły, która potrafiła frustrować w końcówce. 

Opublikowano
33 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Fajnie, że dodają "bajery" jak i naprawiają bugi ale te bajery na pewno nie ulepszą gry, ta gra ma tego tyle, że kolejny staw dla rybek, legendarny pet itp nie polepszy naszego grania, ba nie przyśpieszy naszego przejścia gry-fabuła. To jest praktycznie jak MMO single player, wielki świat zawalony tym wszystkim, ja obliczyłem, że może do końca roku bym to skończył, niestety ja się poddałem i te ~190 godzin starczy na grę, trochu zwiedzania, pobocznych zadań i skończenie fabuły, która potrafiła frustrować w końcówce. 

ja chyba mam 8 rozdział, też chyba pocisnę do końca już te historię ( ale nie dziś bo dziś mam smak na Wiedzmina) i zostawię, dla mnie to był mesjasz, ale już nie jest :( myślałem, że ta pustka po W3 została zaleczona, ale tej pustki nie zalczy nic, tylko kolejny wiedzmin ...

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Gierka jest spoko, dopóki nie porzuciłem jej na rzecz dodatku do Diablo 4, potem jak wróciłem do 8 rozdziału w Crimsonie to mimo wszystko dobrze kojarzyłem grę, nic mi nie umknęło ale nie miałem już chęci zwiedzać otchłani, reszty świata, a kolejne patche dodawały co raz to "głupszą" zawartość, mam na myśli te wszelkie mounty, staw dla rybek, czy teraz te zwierzaki do przyswojenia. Dajcie spokój, nikt tej gry nie będzie grać cały rok, by to wszystko ograć albo nawet "skosztować". Powiedziałem sobie widząc po swojej grze, że dalsza gra nie ma już sensu, czas pozostały jaki miałbym spędzić z grą to trwałby zapewne do końca roku, ja całej mapy nie zwiedziłem. Jeszcze żeby to było coś jak DA Origins/Inkwizycja gdzie mamy team jakieś interakcje, mogło by się podobać w ten sposób zwiedzać, wiem, że można przywołać jedną postać i nawet zamienić się, że AI będzie grać naszym Kliffem ale nadal część zawartości będzie mieć napis " dostępna zawartość tylko dla Kliffa", na przykład przywołałem Damiane, i po wejściu w interakcję z takim questem dziewczyna dosłownie zniknęła i włączył się jej cooldown, rozumiem, że nie miała prawa wstępu do skrojonej przygotowanej sceny czy właśnie miejsca pobytu ale mogła spokojnie poczekać przed, a po skończeniu kontynuować normalnie questa, gra ma wiele niespójnych rzeczy tego typu, pal licho cooldown na smoka, który wyprowadził mnie lekko z równowagi. Nigdy go samemu nie przywołałem jako mounta, a gra mi blokuje zadanie, bo smok "śpi"- tudzież odpoczywa, nie mogę kontynuować głównego zadania- typowe sztuczne wydłużanie gry, nawet podlatuje mobilką. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)

No, w końcu:

Change Training Dummy to Yann

Powalczyłem trochę z Tytanem. To chyba najgorzej zaprojektowana walka z bossem w tej grze. Łamigłówka, która doprowadza do tej walki to jeden wielki WTF z niedziałającymi mechanikami, musiałem wszystko resetować przez podróż do teleportera bo jedna z wież nie chciała działać. Wracając do walki, nie dość, że ma trzy fazy, to ta trzecia, w moim przypadku, to była jakaś żenująca potyczka z jego dłonią. Teraz patrze do internetów i okazuje się, że trzeba się było na niego wspiąć. Kurła, really? Mam za sobą kilkadziesiąt potyczek z bossami, w żadnej nie było mowy o żadnym wspinaniu się. Nie ma nawet podpowiedzi, że trzeba to zrobić. Poprzednia moja potyczka z tak wielkim bossem, to był ten robot z cyrku i tam nie było mowy o żadnym wspinaniu. Za to była wprowadzona mechanika niszczenia części przez wbicie miecza. Więc ja, oczywiście jak debil, usiłowałem to samo zrobić tutaj, żeby mu tą zbroję zniszczyć. No brawo, nie ma to jak konsekwencja...

Edytowane przez Ryszawy
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 28.05.2026 o 15:37, Kadajo napisał(a):

Mesjasz Gejmingu mówili LOL

Jeden typ mówił, niestety nikt się nie dał oszukać. ;) 

Ja obecnie włączam tak na 2h co 2-3 dni i coś tam skubię. Wychodzi na to, że smoki którymi gra była reklamowana, zobaczę najwcześniej koło 2028 roku. :E 

• Haha 4
Opublikowano

Pamiętam, jak przed premierą pisałem (nie ja jeden), że za dobrze to wszystko wygląda i coś mi tu śmierdzi - no i poniekąd (razem z innymi) trafiłem. OK, świat nadal jawi się jako imponujący, gdy na niego patrzę (szkoda, że to typowy azjatycki groch z kapustą), ale jak czytam wasze opisy, to za nic w świecie nie mam ochoty w to zagrać... :E 

Opublikowano

hej wszystkimmm :)

wczoraj w nocy wrócilem do Mesjasza po chyba ponad miesiącu przerwy- nie grałem od aktualizacji 1.0.6, akurat miałem misję Damiane w 8 rozdziale gdzie musiałem się gdzieś zakraść i po chwili walczyć z Bastianem. Absolutnie, totalnie nie pamiętałem button-o-logii na padzie :D 

no i co ... pograłem, rozwaliłem tego bossa, a liczyłem, że zmiecie mnie bez problemu bo postać damiane rusza sie tak wolno i mialem tylko miecz 44, ale mimo wszystko udalo się. rozdział 9 wita mnie, w takim tempie do listopada 19. może się to uda ukończyć.. ale muszę przynać, że oszukiwałem się, że to będzie moj nowy Wiedzmin3 - ale jednak nie... mam 125h i jjakoś niespecjalnie już chcę tam wracać... w sumie to nawet nie pamiętam o co chodzi w tym 8-9 rozdziale :D 

ale muszę dodać na obrone Crimsona, że ja mam malo czasy na granie jesli 4h na tydzień wpadnie to jest abbsolute max.. koło świąt grałem więcej około 8h na dzień i może to od tego zależy, że przysiadać do mesjasza na 45 minut to słaby pomysł. 

Opublikowano
1 minutę temu, samsung70 napisał(a):

Wiedzmin3 - ale jednak nie... mam 125h i jjakoś niespecjalnie już chcę tam wracać...

Wiedźmina 3 w 125 godzin to się kończy ze wszystkimi dodatkami. Za drugim podejściem zamknąłem się w 75 godzinach :gordon:

Opublikowano
Teraz, Radio Tirana napisał(a):

Wiedźmina 3 w 125 godzin to się kończy ze wszystkimi dodatkami. Za drugim podejściem zamknąłem się w 75 godzinach :gordon:

cholera źle się wyraziłem, 125h mam w Krymzonie, 

a moje pierwsze ogrywanie wiedzmaka trwało 200 godzin :D