Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie tam ujęcia z wycieczki na północ, niestety ale muszę wrócić na "ziemię" i robić aktualne zadania a nie szlajać się i zwiedzać, szczególnie, że co znajdę to nie mam szans nic z tym zrobić, bo czegoś nie posiadam, czegoś nie umiem itp.

20260327121141_1.thumb.jpg.3690539e368c9ff4d5e5201efa2b499a.jpg

20260327123054_1.thumb.jpg.e58725fb2c702db55dc69ac9b43da794.jpg

20260327110817_1.thumb.jpg.7f3307ef4756212b62d166343de96841.jpg

W spoilerze 2 screeny by już nie zaśmiecać tematu tyloma screenami.

Spoiler

20260327104502_1.thumb.jpg.ada58f2d0397ec18e8c0de39eee66f03.jpg20260327104527_1.thumb.jpg.89cf0baf6cda7971bf1344ba26f7b3db.jpg

• Like 4
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żeby choćby Ubi potrafiło tak przepraszać za "poor storytelling". :E Dobrze, że zdają sobie z tego sprawę, może ich kolejna produkcja wypadnie na tym tle lepiej.

"The production team tried to fill the gaps in the remaining time, but in the end, we focused on strengthening the gameplay that we can do well."

To o czym była mowa wcześniej, przy tak masywnej grze, próbując łapać zbyt dużo srok za ogon, siłą rzeczy coś w końcu trzeba będzie coś poświęcić.

Opublikowano (edytowane)

Chciałem dodać, że ta broń się rozwaliła. W czasie testowania jej wybuchła mi w rękach i zniknęła z ekwipunku. Ogólnie miała 5 ładunków do ładowania tego ognia i z czasem się odnawiało, myślałem, że bez tego będzie można walczyć włócznią jak normalną bronią, a tu klops nie ma broni.

obraz.png

Edytowane przez Reddzik
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ładnie z ich strony, że przeprosili za poor storytelling, tylko pytanie czy zamierzają coś z tym zrobić?

A co mają zrobić? Patch z fabułą? lol

Opublikowano

To oczywiste, że nie naprawią całego wątku i ogólnie rzadko zdarza się, żeby ktoś w ten element ingerował już po premierze. Natomiast nie wiem co jest złego w tym, że twórcy zdają sobie sprawę ze słabości pewnych elementów. Godna podziwu postawa w czasach, gdzie na każdym kroku wciska się ciemnotę, albo udaje, że nic się nie stało.

• Upvote 3
Opublikowano
30 minut temu, j4z napisał(a):

Tu nie ma czego naprawiać, bo nie jest zepsute. Naprawia się błędy i za błędy można, a nawet powinno się przepraszać.

Takie jest moje zdanie. 

Wystarczy jakiś cinematik na początku. Jakieś przedstawienie świata itp.

4 minuty temu, TmK napisał(a):

https://www.facebook.com/share/r/1Drp11YdwU/

W tej gierce jak w chyba żadnej opłaca się rozwijać maksymalnie zdolność walki bez broni. Przecież to wygląda jak Dragon Ball 🤯 

Niech z jakimś bossem tak zrobi:E

Opublikowano
38 minut temu, j4z napisał(a):

Tu nie ma czego naprawiać, bo nie jest zepsute. Naprawia się błędy i za błędy można, a nawet powinno się przepraszać.

Takie jest moje zdanie. 

Od kiedy można przepraszać tylko za zepsute rzeczy? Przyznali otwarcie, że zabrakło czasu na dopieszczenie fabuły, bo skupili się przede wszystkim na mechanikach. Nikt ich do tego nie zmuszał, nie jest też tak, że padają przed graczami na kolanach. Ot, wspomnieli o tym uczciwie na jakiejś konfie i cała historia.

Opublikowano
50 minut temu, TmK napisał(a):

https://www.facebook.com/share/r/1Drp11YdwU/

W tej gierce jak w chyba żadnej opłaca się rozwijać maksymalnie zdolność walki bez broni. Przecież to wygląda jak Dragon Ball 🤯 

W tej grze walczy się tylko z ludźmi? Bo jak przeglądam wrzutki na forum, to widzę głównie jakichś generycznych bandytów, zero ciekawszych przeciwników.

Za to sama walka wygląda naprawdę miodnie.:thumbup: