Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj chyba się skuszę na powrót :)

- brak regeneracji zdrowia

- mniej gąbczaści przeciwnicy. Mają szybciej padać. My także. Ponoć strzał w banie to śmierć.

- brak oceny wyposażenia więc wychodzi (chyba), że osprzęt i broń będą miały stałe staty

- ma to dotyczyć tylko Nowego Jorku

- trzeba zacząć od początku z uwagi na zmianę mechaniki gry

- ograniczona ilość amunicji

- wolniejsze odnawianie "perek"

Z gorszych info. Ma to być czasowe wydarzenie związane z 10 rocznicą wydania The Dyvision więc trochę ujowo. Może zostawią. Kto wie. A może właśnie zaczyna się akcja marketingowa do Division 3 gdzie będzie to natywnym trybem do wyboru z klasycznym.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

O parę lat za późno to wszystko. Mało słuchali fanów...

Właśnie za dużo słuchali fanów, ulegając ich presji, co chwilę zmieniając wszystko w grze, i nerfiąc co się dało. Zamiast trzymać się swojej pierwotnej wizji słuchali pisku i płaczu casuali , i rozłożyli tę grę. Massive to jest za trudne, za chwilę Massive to jest teraz za łatwe, i tak w kółko.

Edytowane przez DITMD
Opublikowano
6 godzin temu, DITMD napisał(a):

Właśnie za dużo słuchali fanów, ulegając ich presji, co chwilę zmieniając wszystko w grze, i nerfiąc co się dało. Zamiast trzymać się swojej pierwotnej wizji słuchali pisku i płaczu casuali , i rozłożyli tę grę. Massive to jest za trudne, za chwilę Massive to jest teraz za łatwe, i tak w kółko.

Mało bo śnieg dają dopiero teraz.

Opublikowano
20 minut temu, azgan napisał(a):

Pierwsze The Division dla Polaków to było jak Kevin sam w domu na Polsacie. Ludzie zawsze na święta i nowy rok wracali właśnie przez ten śnieg i otoczkę a w 2 już takiej aury nie było. 

ja właśnie dlatego kupiłem, bo świeta i śnieg- i Wulgarny Gracz coś tam wrzucił i namówil na jedynkę, i niedługo- jak znajdę wiecej niż 20 minut czasu bede testował na nowym monitorze OLED i dużym Hz. 

Opublikowano

Jedynkę wspominam dobrze tylko ze względu na klimat i oprawę, choć i tak był downgrade w porównaniu z trailerami. Natomiast gameplay mnie odrzucił totalnie. Może 5h wytrzymałem, dwójki już nie tykałem.

Opublikowano (edytowane)

Zapowiedź jedynki to nadal szczęka na podłodze w tamtym czasie. Co do samej gry, bardzo słabe sterowanie, limity silnika, ruchy postaci drewniane, samo strzelanie było mało przyjemne, staty kompletnie z dupy, pakowanie 1000 pestek w bossa było mało przyjemne, dungi powtarzalne, buildy 4 na krzyż, z bardzo słabym UI żeby to ogarnąć. Po 60 godzinach i late game w "sezonie 1" a później cyklicznych powrotach miałem dosyć tej gry na długi okres. Gra jedyne co miała to potencjał, a tak wyszedł przeciętny średniak. Winszuje ponad 1k h godzin przy taka słabej grzej która nigdy ponad 1k online się nie przebiła w ostatnich latach jej życia, a 2 to nie wiem czy miała ponad 10k graczy Steam+Ubi :E 

Od początku mówiłem, że tę grę może uratować w pewnym momencie wirus zombie i możliwość wchodzenia do budynków :) Podkładkę mieli idealną. 

Edytowane przez TheMr.
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

90% tego to PvP w Dark Zone, ale to szczegół. I było to dziesięć razy lepsze doświadczenie niż te przereklamowane Arc Riders, nad którym ludzie się spuszczają. Animacje były płynne, z fajnymi przejściami, system osłon lepszy niż w większości gier. Strzelanie to samo? Jeśli ktoś lamił i nie miał ogarniętej postaci, to faktycznie tłukł bossa przez godzinę i mogło być to mało przyjemne. My meltowaliśmy ich tak samo, jak playerów w sekundy. 4 buildy? Sam przerobiłem ich kilkakrotnie więcej, co do UI to się zgodzę, na początku było słabe, później trochę je poprawili. Tryb kooperatywny w tej grze był świetny. Pierwszy premierowy rajd z tym APC, to nadal jest jedno z moich ulubionych doświadczeń w gamingu. To jak trudny był, tylko mały ułamek graczy, najlepiej ogarniętych drużyn było w stanie go przejść, aż go znerfili gdzie później go solo mogłem robić. 

Edytowane przez DITMD