Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

A może ją tam równo dymają za hotdoga z żabki, a ona później nagrywa tiktoki "uwielbiam manipulować facetami"?

Możliwe chociaż myślę że cena byłaby wyższa :E. Taka pani z wyższej półki.

Wie że ma atrybuty i dobrze wygląda to to wykorzystuje, tyle że po tylu latach już "każdemu" (nie simpom :E), się przejadła/ każdy się poznał, a tu zegar biologiczny tyka, a tu taka dziunia i sama? Widać że coś nie halo, "koleżanki" z biura mają używane. 

Stąd można zaobserwować pewne desperackie ruchy.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pracuje w dużym korpo, wiec tematów nowa mloda asystentka przychodzi do biura i 2 lata pozniej bierze ślub z jakimś senior mng/dyr przerobiłem już kilka. To bardziej przyziemne instynkty, mloda ladna > facet z sukcesami, po prostu sie "przyciaga". Do tego stopnia ze laskom w biurze nawet nie przeszkadza fakt, ze pan XYZ ma reputację/albo historie z innymi paniami z biura. W biurze tez dochodzi troche inny aspekt. Wspólne stresy, "bliskosc" rozwiązania, "latwo" po prostu z tego skorzystać.

Co prawda dotyczy UK, ale bardzo wiele aspektow dotyka tez mlodych w Polsce:
https://www.centreforsocialjustice.org.uk/wp-content/uploads/2025/03/CSJ-The_Lost_Boys.pdf

+ rozmowa o tym raporcie, szczegolnie polecam od 30 minuty do 55 minuty.

Edytowane przez oldfashioned
  • Upvote 1
Opublikowano
16 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy się tak poniżają. W sensie - co im to daje? Załóżmy, że jakaś laska się na złapie. Jeden pisze, że się zabije, a drugi zabiera jakąś randomową laskę na wakacje za trzy wypłaty. Co dalej?

Jak będą się żegnać to jeden będzie miał linę na szyi, żeby przypadkiem nie zapomniała, a drugi - bilety na kolejne wakacje? xDDDDD

Ostatnio jak jechałem autobusem to siedział typ w wieku ok. 40 lat. Może miał więcej lub mniej lat, ciężko stwierdzić, miał twarz przepitego budowlańca. No i typ przeglądał sobie na IG lub TT jakieś młode dupeczki Nie ma nic w tym złego. Tylko, ze on pod każdym zdjęciem lub filmikiem wstawiał serduszka :boink: Dla mnie to była żenująca sytuacja. Typ tylko daje im atencję, a szanse na jakaś akcję z ich strony są zerowe.

• Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Serio żeby jakieś wypociny poczytać na wykopie to trzeba się zalogować? Rzadko tam w ogóle wchodziłem, to teraz już w ogóle nie będę :) 

https://krytykapolityczna.pl/kraj/dlaczego-polscy-mezczyzni-nienawidza-migantow-witkowski/?fbclid=IwY2xjawNTMHFleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFKNHowOURCODhGUjVCaVFwAR4tvgz-5DrO5btxml-sSLocKFB5geQy-fpvJvYXvWn3jS--JM2Of8mPE-HpGA_aem_HYmQup8319fCLWpEZxLfMg

Screenshot_2025-10-09-08-05-44-307_com.android.chrome.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Mokebe uwodziciel xDD ja to nie wiem czemu laski tak lecą na tych czarnych w dodatku z nizin społecznych xDD jeszcze jakby to byli jacyś biznesmeni, uczeni, cokolwiek, ale murzyni z kongo czy innej nigerii, kolumbijczycy, pakistańczycy? Wszystkich ich łączy to samo - pochodzenie z kraju trzeciego świata, niskie IQ i inny kolor skóry. W grę wchodzi chyba tylko biologia i zaprogramowane w kobietach rozszerzanie puli genowej, bo logiki to tu nie ma żadnej.

obraz.png.a5caf02393bc3dc95296bd9cfa2bdf85.png

obraz.png.4ebc9556dcec186e113d4336118c323f.png

obraz.png.49e6299ddf023ff53761b194587321d7.png

obraz.png.20f2aa91ce2274ac68c6055767f13a16.png

obraz.png.7679802ea198ff9b7bd116a35f794174.png

obraz.png.a947d6edd2bbddbb03b06268af077fc4.png

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

ja to nie wiem czemu laski tak lecą na tych czarnych w dodatku z nizin społecznych xDD

Prawda jest taka, że jakby z inżynierami przyjeżdżały do kraju również kobiety z ich świata, to by miały branie wśród Polaków. Mało to mamy spermiarzy? A że przyjeżdżają same byki, to widzimy w zasadzie tylko jedną stronę tego medalu. 

• Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Jakiś fragment, który obrzydza możesz wkleić?

Ty chyba nigdy oczu nie otworzysz Gordon, zawsze będziesz Lameman, nigdy Freeman :(

"Taki migrant nie może stać się ikoną migracji, bo to z miejsca zmiatałoby z planszy słabiej uposażoną kohortę lokalsów. Dlatego też szybciutko przyjął się ironiczny „inżynier” na określenie migrantów, rozciągając ją na każdego przybyłego, co by rozpuścić grupę lepiej sytuowanych w masie biednych pracowników sezonowych czy wyrobników z fabryk i gastro i ukryć ekonomiczną przewagę wyższych warstw przybyłych nad polskim niewykwalifikowanym zawodowo mężczyzną. Nie ma on bowiem szans na konkurencję z kenijskim lekarzem, indyjskim informatykiem czy kolumbijskim handlowcem, którzy zarabiają znacząco powyżej średniej i są tak zwaną „dobrą partią”."

"Cóż jednak, kiedy statystyki nie potwierdzają nadreprezentacji migrantów w rubrykach tych przestępstw? Skąd ten obraz? Warto zastanowić się, co sprawia, że wśród mężczyzn wytwarza się taka fantazja."

Tymczasem statystyki w DE "

Kluczowe dane dla 2023 i 2024 r. (najnowsze dostępne)

W 2023 r. zgłoszono 12.186 poważnych przestępstw seksualnych (gwałty, seksualne nękanie i napaści). W 2024 r. liczba wzrosła do 13.320 (wzrost o 9,3%).

Ogólny udział podejrzanych według obywatelstwa (wszystkie przestępstwa seksualne, 2023–2024):

Nie-Niemcy (w tym uchodźcy): ok. 40–42% podejrzanych (nadreprezentacja, bo stanowią ok. 14% populacji).

Niemcy (w tym rodowici): ok. 58–60% podejrzanych."

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Ty chyba nigdy oczu nie otworzysz Gordon, zawsze będziesz Lameman, nigdy Freeman :(

"Taki migrant nie może stać się ikoną migracji, bo to z miejsca zmiatałoby z planszy słabiej uposażoną kohortę lokalsów. Dlatego też szybciutko przyjął się ironiczny „inżynier” na określenie migrantów, rozciągając ją na każdego przybyłego, co by rozpuścić grupę lepiej sytuowanych w masie biednych pracowników sezonowych czy wyrobników z fabryk i gastro i ukryć ekonomiczną przewagę wyższych warstw przybyłych nad polskim niewykwalifikowanym zawodowo mężczyzną. Nie ma on bowiem szans na konkurencję z kenijskim lekarzem, indyjskim informatykiem czy kolumbijskim handlowcem, którzy zarabiają znacząco powyżej średniej i są tak zwaną „dobrą partią”."

"Cóż jednak, kiedy statystyki nie potwierdzają nadreprezentacji migrantów w rubrykach tych przestępstw? Skąd ten obraz? Warto zastanowić się, co sprawia, że wśród mężczyzn wytwarza się taka fantazja."

Ja uważam, że ta diagnoza jest trafna. Takie brednie właśnie wypisują zazwyczaj Ci, którzy niewiele mają do zaoferowania. Z jednej strony problem jest, ale on jest obustronny, a nie jednostronny :) 

2 minuty temu, KiloKush napisał(a):

Tymczasem statystyki w DE "

Kluczowe dane dla 2023 i 2024 r. (najnowsze dostępne)

W 2023 r. zgłoszono 12.186 poważnych przestępstw seksualnych (gwałty, seksualne nękanie i napaści). W 2024 r. liczba wzrosła do 13.320 (wzrost o 9,3%).

Ogólny udział podejrzanych według obywatelstwa (wszystkie przestępstwa seksualne, 2023–2024):

Nie-Niemcy (w tym uchodźcy): ok. 40–42% podejrzanych (nadreprezentacja, bo stanowią ok. 14% populacji).

Niemcy (w tym rodowici): ok. 58–60% podejrzanych."

Tymczasem statystyki te nie mają żadnego znaczenia, bo struktura migracji w PL i DE jest zupełnie inna. :) 

P.S.

Z kenijskiego lekarza akurat zaśmiałem się tak, że oplułem monitor :E 

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, huudyy napisał(a):

Prawda jest taka, że jakby z inżynierami przyjeżdżały do kraju również kobiety z ich świata, to by miały branie wśród Polaków. Mało to mamy spermiarzy? A że przyjeżdżają same byki, to widzimy w zasadzie tylko jedną stronę tego medalu. 

Pewnie tak, ale osobiście sobie nie wyobrażam obcować z kimś kto jeszcze miesiąc temu srał na ulicy albo nie zna żadnego języka oprócz ugabuga bum bum xDDDDDDDDDDDDDD Wiem, że to są jakieś może skrajne przypadki (chociaż ze sraniem na ulicy albo do rzeki to akurat nie), ale średni wynik IQ jest bardzo wymowny. To przede wszystkim oznacza, że większość tych ludzi jest na poziomie intelektualnym kogoś z Polski ze stwierdzonym upośledzeniem. 

Sama myśl o tym jest dla mnie uwłaczająca. Ja tu nie chce nikogo obrażać, ale to nierzadko cywilizacyjnie kilka poziomów niżej, a licząc w latach - cóż. Przypadki w niektórych krajach pokazują, że nawet trzecie pokolenie inżynierów wykazuje mocne zezwierzęcenie. To może być nawet kilkaset lat różnicy - adaptacja, rozwój intelektualny i taki przede wszystkim społeczno-kulturowy żeby w ogóle z nimi na równi bytować. W życiu bym na to nie poszedł, nawet jakby mi Kenijska rodzina całą wioskę zafundowała za ożenek.

Edytowane przez nozownikzberlina
  • Upvote 2
Opublikowano

Życie to w pewnym stopniu również zabawa, a to jest naturalne, że kogoś pociaga egzotyka. Teraz może nie, ale chętnie bym spróbował związku z jakąś ładną azjatką jakbym miał 20 lat. Czy na całe życie? No właśnie pewnie nie, ale na jakiś czas dla zabawy bardzo chętnie :) Do murzynek akurat mnie nie ciągnie, ale do japonek owszem, zwłaszcza kiedyś. Ja rozumiem dlaczego oni mają branie na imprezach. Nie rozumiem, jak młode mogą zachodzić z nimi w ciążę i planować wspólna przyszłość kiedy znają takiego kilka miesięcy, ale mało i nas kretynek? Samotnych matek, które zostały wystawione przez Polaków jest od groma. 

Wynajmuję mieszkanie w centrum Poznania, przyszła młoda para, oglądali mieszkanie. Rozmawiamy o umowie, facet mówi, że umowa będzie na kobietę, bo on robi na czarno bo komornicy gonią go za alimenty hehehe. No naprawdę, miał się z czego śmiać przy nowej partnerce. Jak widać nie trzeba murzyna, żeby dać się wydymać :E

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Może poprzez masowe zniewieścienie mężczyzn kobiety szukają takiego typowego zulusa - ten polski spod żabki już nawet jej nie bije :D 

Prawda jest taka, że kobiety chciałyby mieć wszystko, a mianowicie mieć umięśnionego twardziela, inteligentnego i wykształconego, wysokiego i przystojnego, wrażliwego i romantycznego, rodzinnego i opiekuńczego, a na dodatek z zasobnym portfelem.

No niestety tak się nie da, a przynajmniej tylko jakiś mały % spełni wszystkie powyższe kryteria ale w konsekwencji taki ideał zazwyczaj będzie przebierał z takiej samej górnej półki kobiet więc ponad 95% kobiet nie ma u niego szans.

Problem jest taki, że dużo większy % facetów szybko skoryguje swoje wymagania do najbardziej istotnych - często sprowadza się to do minimalnego kryterium, a zdecydowana większość kobiet pozostaje wierna swoim wyimaginowanym kryteriom do końca... ich młodości, a potem już tylko.. :)

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Paarthurnax napisał(a):

Może poprzez masowe zniewieścienie mężczyzn kobiety szukają takiego typowego zulusa - ten polski spod żabki już nawet jej nie bije :D 

Prawda jest taka, że kobiety chciałyby mieć wszystko, a mianowicie mieć umięśnionego twardziela, inteligentnego i wykształconego, wysokiego i przystojnego, wrażliwego i romantycznego, rodzinnego i opiekuńczego, a na dodatek z zasobnym portfelem.

No niestety tak się nie da, a przynajmniej tylko jakiś mały % spełni wszystkie powyższe kryteria ale w konsekwencji taki ideał zazwyczaj będzie przebierał z takiej samej górnej półki kobiet więc ponad 95% kobiet nie ma u niego szans.

Problem jest taki, że dużo większy % facetów szybko skoryguje swoje wymagania do najbardziej istotnych - często sprowadza się to do minimalnego kryterium, a zdecydowana większość kobiet pozostaje wierna swoim wyimaginowanym kryteriom do końca... ich młodości, a potem już tylko.. :)

Faceci też chcą mieć wszystko - wygląd instagramowej diwy, charakter szarej myszki, zachowanie nieśmiałej dziewicy i nimfomankę w łóżku.

Największy problem to social media i kreowany przez nie fałszywy obraz życia :) 

• Like 3
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
6 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Faceci też chcą mieć wszystko - wygląd instagramowej diwy, charakter szarej myszki, zachowanie nieśmiałej dziewicy i nimfomankę w łóżku.

To nie jest "wszystko" - nie musi być przy tym super inteligentna i super bogata :D

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, Paarthurnax napisał(a):

To nie jest "wszystko" - nie musi być przy tym super inteligentna i super bogata :D

IQ 500 wygląd super modelki Victoria's Secrets, 90-60-90, 50kg, 170cm wzrostu, nie starzeje się, jej mikro reaktor może działać przez 300 lat non stop. :E 

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Życie to w pewnym stopniu również zabawa, a to jest naturalne, że kogoś pociaga egzotyka. Teraz może nie, ale chętnie bym spróbował związku z jakąś ładną azjatką jakbym miał 20 lat. Czy na całe życie? No właśnie pewnie nie, ale na jakiś czas dla zabawy bardzo chętnie :)

No i to jest ludzkie i normalne, ze czlowieka interesuja inne 'kultury'.
Ale odpowiedz sobie wprost i szczerze, wkladalbys we wszystko co ma dziure miedzy nogami? No nie, wetowalbys (1). Jakbys soba tez nic nie reprezentowal (2), to w Polsce tez bys duzo nie ugral. Mit bialego gringo ciagle zywy, ale to trzeba jechac do glebokiej Azji lub Ameryki Poludniowej (3). Natomiast polskie kobiety nie maja zadnego z tych trzech problemow. Mlode kobiety bardzo slabo wetuja (co widac po rosnacej 'pandemii' samotnych matek*). One nie musza nic soba reprezentowac, zeby rozlozyc nogi przed obcokrajowcem. Bo zawsze sie jakis chetny znajdzie, tutaj, na miejscu (w domniemaniu w Polsce). 

* tak wiem, to facet jest faja ze ucieka - ale primo kobieta nie powinna w ogole ladowac sie do lozka z facetem, ktory nic soba nie reprezentuje i ciezarna zostawia.

31 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Anegdotka, ktorej nie da sie naukowo udowodnic z tej rozmowy ktora wrzucilem strone temu:

W 90%, jak kobiecie podstawisz faceta, ktory spelnia 85% jej wymagan > to powie ze to jednak nie to, ze chce wiecej.

Odwroc plci i facet z pocalowaniem wezmie te 85% ;)

Edytowane przez oldfashioned
  • Like 1