Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
A weź zapodaj program którym sprawdzasz ja zerkne jak u mnie to wyglada. (wiadomo mam gorsze chlodzenie ale z czystej ciekawosci) -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Były, były. Już nie będę się powtarzał, bo inni ładnie wyjaśnili. Ogólnie przetargi na auta do różnych instytucji państwowych to u nas dość specyficzny temat. Ustawionych przetargów też trochę było, dokładnie takich, aby wygrała konkretna oferta. Taka jedna 159 przez bardzo długi czas działała w moich okolicach. Później to już miała takie swoje typowe miejscówki, że każdy wiedział gdzie trzeba ściągnąć nogę z gazu. -
Przez toska78 · Opublikowano
Mam tylko defendera. Mam vcore na offsecie 0,025 ale wątpię żeby to było przyczyną. -
Przez narmiak · Opublikowano
@ne7work Miałem zainstalowany Mint MATE, czyli z Gnome 2 w standardzie a nie KDE. Głównie dlatego, że kiedyś to było mniej problematyczne środowisko z tego co pamiętam. Na razie ciągle siedzę na Windowsie. bo komputer jest mi potrzebny do pracy i nie mogłem sobie pozwolić na użeranie się z tym wszystkim, ale w weekend spróbuję po raz drugi, tym razem z Fedorą zaproponowaną wyżej. -
Przez lukadd · Opublikowano
@SylwesterI. To za ile wystawiają tego 9850? w NL, w DE 499euro, ale nie przeglądałem dokładnie może gdzieś ktoś ma taniej, a 9800X3d za 420-430 można kupić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi