Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

najlepsze jak mokebe tam podłogę wycierał jakąś p0lką jak podartymi gaciami xDDD

Zrzutekranu2026-03-10211110.png.9dc772ebfbc8302246f05fff9533100f.pngZrzutekranu2026-03-10211325.png.fc4401c6213d980a8ea12143053639b1.pngZrzutekranu2026-03-10211357.png.d5d0a5dd78477d14b194a96544dcb6c6.pngZrzutekranu2026-03-11214121.png.c2ed27a17157ca1c5904d77ee0b40824.pngZrzutekranu2026-03-10231744.thumb.png.7db6b285f8382556ec69ce7b17d4f715.pngZrzutekranu2026-03-10231656.thumb.png.5167f06ea0979eb8f75659ab2eebf506.pngZrzutekranu2026-03-10231612.png.4bafc33c09a6317746ad785d00bb30c6.pngZrzutekranu2026-03-10231515.thumb.png.f4887161c600fc7c45d4bc1952e6c360.pngZrzutekranu2026-03-10211410.png.4ddd5ec2b61dd6ac27087b505fbb85b0.pngZrzutekranu2026-03-10211338.png.f32b31067aadbe64e036ecfa1f7a6465.png

Godzinę temu, Wercyngoteryx napisał(a):

Dzień kobiet w klubie demon. %-)Oglądacie na własną odpowiedzialność jakby ktoś tam dojrzał swoją partnerkę %-)

edit: a tego to nie widziałem. One mu tam po kolei berło polerowały? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano (edytowane)

usunieto cytat niezg z regulaminem.

potem taka anetka co nią mokambe wyciera podłogi powie ci, że ona to chce żebyś na randkach za nią płacił, a bez własnego mieszkania nawet nie podchodź x DD

a białorycerze i spermiarze jej jeszcze beda klaskac ze zna swoja wartosc!! xD 

Edytowane przez Pan Mateoo
edytowalem
Opublikowano
14 minut temu, hubio napisał(a):

Akurat sex z ciemnoskórym to seksualne marzenie wielu kobiet (rozmiar ma znaczenie :) ) . Nawet w głośnym filmie Nimfomanka. Część I i II Larsa von Trier jest to pokazane. 

gadzi mózg

dlatego nie powinny mieć żadnych praw, bo jak jest okazja pociągnąć czarną kiełbachę to będą w kolejce stały w jakiejś spelunie i zrobią to na parkiecie przy kamerach.

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

gadzi mózg

dlatego nie powinny mieć żadnych praw, bo jak jest okazja pociągnąć czarną kiełbachę to będą w kolejce stały w jakiejś spelunie i zrobią to na parkiecie przy kamerach.

Nie raz jak czytam twoje wypowiedzi to jakbym czytał jakiegoś piwniczaka, co wiedzę o świecie czerpie jedynie z tiktoka i wszelakich skrajnych wrzutów w necie :E Jakbyś nigdy nie wyszedł z piwnicy i świata nie widział i co na nim się dzieje(potrafi dziać) w realu tak się jarasz.

Ludzie(część) się ruchają na lewo i prawo tak jest dziś, tak było 20 czy 30+, 50+  lat temu itd. tyle, że dziś każdy ma kamerkę w kieszeni :E 

Bywają tak posrani ludzie jak ten typ co posuwał psa, gdzie w trakcie dostał zawału i zmarł :E Są filmiki gdzie pies "laskę" posuwa itd.

https://slaskie.eska.pl/slask-mezczyzna-zmarl-po-seksie-z-psem-wczesniej-zwierze-bylo-gwalcone-przez-swojego-wlasciciela-zoofil-stanie-przed-sadem-nowe-fakty-aa-VRGs-WNsX-5W5Z.html

A wszelkiego rodzaju strip kluby czy inne imprezy tego typu to większość chodzi tam wyrywać i zaliczać. Tak jest dziś tak samo było w latach 90tych, czy wioskowa impreza w remizie, czy duża impra w mieście, wszędzie nagrzani towarem i napaleni ludzie, krzaki, auta, toalety, po imprezie hotel tych co było stać na lepszą zabawę :E itd. 

PS. Nie musisz odpowiadać, bo ja nie mam czasu rozmawiać o pierdololo, tak tylko na chwilę wpadłem, zobaczyć co tam w piwnicy :E 

Edytowane przez lukadd
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, lukadd napisał(a):

Nie raz jak czytam twoje wypowiedzi to jakbym czytał jakiegoś piwniczaka, co wiedzę o świecie czerpie jedynie z tiktoka i wszelakich skrajnych wrzutów w necie :E Jakbyś nigdy nie wyszedł z piwnicy i świata nie widział i co na nim się dzieje(potrafi dziać) w realu tak się jarasz.

Przepraszam, że nie nadążam za zbydlęceniem. Taki ze mnie piwniczak. ; ((

Bywają tak posrani ludzie jak ten typ co posuwał psa, gdzie w trakcie dostał zawału i zmarł :E Są filmiki gdzie pies "laskę" posuwa itd.

https://slaskie.eska.pl/slask-mezczyzna-zmarl-po-seksie-z-psem-wczesniej-zwierze-bylo-gwalcone-przez-swojego-wlasciciela-zoofil-stanie-przed-sadem-nowe-fakty-aa-VRGs-WNsX-5W5Z.html

I co sugerujesz, że mam akceptować jakieś rzeczy i siedzieć cicho bo ludzie tak robią? XD

A wszelkiego rodzaju strip kluby czy inne imprezy tego typu to większość chodzi tam wyrywać i zaliczać. Tak jest dziś tak samo było w latach 90tych, czy wioskowa impreza w remizie, czy duża impra w mieście, wszędzie nagrzani towarem i napaleni ludzie, krzaki, auta, toalety, po imprezie hotel tych co było stać na lepszą zabawę :E itd. 

Po pierwsze, jakby jakiś facet zaczął się przystawiać w stripclubie do panny to dostaje w mordę i wylatuje w pięć minut.

Po drugie, nigdy nie widziałem żeby w jakimś klubie faceci stali w kolejce do robienia minety na parkiecie, bo też ochrona by takich wyeliminowała w moment.

No i to by było na tyle z Twojego "niepiwnicznego" obycia i wiedzy o świecie.

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano (edytowane)

Murzynkę to bym posunął, ale jakoś mi nie wychodzi. Oczywiście nie chodzi o Jabbę czy prostytutkę.

Raz mnie jedna fajna pytała o drogę i nawet nie spróbowałem coś zagadać. Lipa straszna.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano
48 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

Po pierwsze, jakby jakiś facet zaczął się przystawiać w stripclubie do panny to dostaje w mordę i wylatuje w pięć minut.

Po drugie, nigdy nie widziałem żeby w jakimś klubie faceci stali w kolejce do robienia minety na parkiecie, bo też ochrona by takich wyeliminowała w moment.

No i to by było na tyle z Twojego "niepiwnicznego" obycia i wiedzy o świecie.

A Ty nigdy na imprezie zadnej lalce patelenki nie strzeliles?

Zadnego bzykana w plenerze? W jezione, na plazy, lace, lesie, samochodzie, koscielnej ambonie (to akurat znajomi, zazdroszcze), hotelowym balkonie?

Opublikowano
13 minut temu, Nareszcie napisał(a):

A Ty nigdy na imprezie zadnej lalce patelenki nie strzeliles?

Zadnego bzykana w plenerze? W jezione, na plazy, lace, lesie, samochodzie, koscielnej ambonie (to akurat znajomi, zazdroszcze), hotelowym balkonie?

Albo chociaż jakieś słoneczko:hihot: