Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

image.thumb.png.40b1883e27d14e65ed85dc56510c300e.png

Jak to mówą: za każdym sukcesem stoi kobieta. Stoi  i pierd...

Ciekawe co tam Robercik ma w domu jeśli publicznie robi taki wysryw. Ale czego oczekiwać od baby, która kilka tygodni temu też publicznie się spłakała jako opowiedziała, że gdy Robercik był na zgrupowaniu to musiała w nocy wstać do rocznego dziecka bo płakało i to była dla niej trauma:E Chłop zarabia 30mln, musi rano wstać na trening ale w nocy nie spał bo bawił dziecko, podczas gdy żona musiała się wyspać bo rano miało baciate z Hiszpanem :D

Jak ktoś myśli, że "tylko Polki..." to proszę:

Holandia przegrywa z Marokiem a one jadą świętować z brudasami porażkę swojego kraju.

Edytowane przez Fatality
  • Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ale zdajesz sobie sprawę że sam zachęcasz do eskalacji stosując taki język wypowiedzi? 

Ja już wielokrotnie pisałem że jak chcecie to się walcie po łbach, jesteście w większości przypadków więcej niż dorośli, ale nie latajcie później na skargę "do pani".   :E 

Opublikowano (edytowane)

Oj zaleciało mocnym cuckoldem :) Mąż zarabia więcej niż 99.995% ludzi na świecie i przez kilka dni w ciągu kilku lat nie zajmował się dzieckiem w nocy. Oburzające. Jak śmiałem z niej zażartować bo wylała płacze do 100k osób publicznie i jakieś 90% ludzi też ją skrytygowało w internecie za to. Tak samo jak obecny post.

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Fatality napisał(a):

Oj zaleciało mocnym cuckoldem :) Mąż zarabia więcej niż 99.995% ludzi na świecie i przez kilka dni w ciągu kilku lat nie zajmował się dzieckiem w nocy. Oburzające. Jak śmiałem z niej zażartować bo wylała płacze do 100k osób publicznie i jakieś 90% ludzi też ja wyśmiało w internecie. 

Oj zaleciało potężnym incelo-piwniczakiem :) 

I co z tego, że mąż tyle zarabia? To nie sprawia, że deprawacja snu znika, ignorancie. 

Oburzające jest to, że można pisać takie brednie jak ty i jeszcze być dumnym z własnej ignorancji, niewiedzy i tego, że w zasadzie co napiszesz to zawsze jakieś kłamstwo czy bzdura tam jest. 

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano

Przecież ten post Lewandowskiej to najpewniej precyzyjny PR, mający wywołać określone zainteresowanie, reakcje i dyskusje. Nie znając ich prywatnie mogę z dużą pewnością stwierdzić, że ma się to nijak do ich życia prywatnego. Przecież to internet. :D

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, Wodzu napisał(a):

Przecież ten post Lewandowskiej to najpewniej precyzyjny PR, mający wywołać określone zainteresowanie, reakcje i dyskusje. Nie znając ich prywatnie mogę z dużą pewnością stwierdzić, że ma się to nijak do ich życia prywatnego. Przecież to internet. :D

Oczywiście można było tak sądzić. To co ktoś piszę w internecie ludzie wyolbrzymiają, a miedzy nimi to mogło być zupełnie ok. Jest tylko jeden mały zgryz: jakiś czas temu publicznie niektórzy piłkarze powiedzieli, że śmiali się z Robercika za jego plecami właśnie przez Ankę. Jeśli wypływa coś taiego to nie jest tak, że ten temat sobie żyje w internecie wśród "incelów i piwniczaków". 

Również dziennikarz z meczyków, który dobrze się za z Lewandowskim prywatnie powiedział, że Robercik rozmawiał z Anką aby nie wrzucała przez jakiś czas takich postów na IG bo to się źle na nim odbija. No, ale to nie zadziałało na długo, bo np. po jednym z meczów w tym roku reprezentacji, to zamiast być na trybunach w Polsce to siedziała w Barcelonie. Skąd wiem? Mecz był wieczorem a ona na IG o 6 rano wrzuca zdjęcie z treningu gdzie się wypina na siłowni a za nią ten jej Hiszpan :E

Już nie wspomnę o tym, że ten jej wpis z wczoraj jest jechany od góry do dołu przez wszystkich: inceli, piwniczaków, konfiarzy, baby w kolorowych włosach nie popierają (to jak krytyka), kończąc na dziennikarzach sportowych i radiowych. Do tego co wyżej jeden szkodnik napisał to nawet się nie odniosę, ale widać że ma małą grupę (1) obrońców :)  Ona jest głównie kontrowersyjna przez to jak umniejsza osiągnięcia swojego męża który globalnie jest znany bardziej niż każdy inny Polak w historii, nawet papież.

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Na Anie to az szkoda strzepic ryja, tylko wspolczuc Robertowi. ;) Ale wiedzialy galy co braly, jakby chcial spokojna kobiete to nie bral by sobie laski, ktora zdobywa medale w mistrzostwach swiata. 

Nie umniejszając polskim sportom walki dla kobiet, ale tam jest taki poziom że do reprezentacji Polski wizieli Linkiewicz która wybiła się na tym, że kilka lat temu poszła do autobusu z kilkoma murzynami, wdała się w gangbang a póżniej chwaliła tym w internecie. To mówi samo za siebie.

Edytowane przez Fatality
Opublikowano

Nie wiem, kompletnie nie interesuje sie sportami walki - ale domyslam sie, ze pierwszy lepszy gutek nie zdobywa zlota w ME, czy brazu w MS w sporcie, ktory raczej jest malo popularny/promowany w Polsce. To jej trzeba oddac - musiala sportowo na prawde reprezentowac dobry poziom swojego czasu.

Bardziej irytuje to jej publiczne skomlenie, ze to dzieki niej, ze to ona, ze to, ze tamto. Co jakis czas musi sobie o sobie przypomniec wlasnie w takim kontekscie. Swojego czasu, jak nie mieli kasy, to pewnie dynamika ich relacji inaczej wygladala. Teraz widac jednak ma duzo energii, bo troche biznesow za pieniadze Roberta rozkrecila i prowadzi. Niby taka zmeczona, ale sociale obrobic czas jest. 

Na miejscu Roberta to juz bym wolal zeby nie wspierala, a siedziala cicho %-)

Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Ja się zastanawiam po co Ci piłkarze takie wybierają... Nie lepiej nie mieć wcale? :E 

takie tzn jakie? lewy sobie wziął ankę z krzywymi zębami i efekt podobny, babom od siana na które nie muszą zapracować po prostu odwala - tamta chyba przynajmniej nie wrzucała fotek jak się obściskuje ze spoconymi hiszpanami x D

Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Ja się zastanawiam po co Ci piłkarze takie wybierają... Nie lepiej nie mieć wcale? :E 

Spora część piłkarzy już w młodym wieku zarabia bardzo dobre pieniądze, a najczęściej pochodzą z biednych rodzin. A potem myślą małą głową, zamiast dużą. Bez takiej kasy nie mieli by szans u takich lalek z IG.

24 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

takie tzn jakie? lewy sobie wziął ankę z krzywymi zębami i efekt podobny, babom od siana na które nie muszą zapracować po prostu odwala - tamta chyba przynajmniej nie wrzucała fotek jak się obściskuje ze spoconymi hiszpanami x D

Lewy w młodym wieku stracił ojca, pewnie chciał szybko założyć rodzinę i nie kalkulował, że w przyszłości będzie multimilionerem. Niestety trafiła mu się baba z wielkim ego. Nie da się lubić Lewandowskiej. Kiedyś dużo mówiła, że pochodziła z biednej rodziny, a teraz zachowuje się tak jakby od dziecka karmiono ją złotą łyżeczką.

Robi dramę, że rezydencję w Barcelonie musi zamienić na rezydencję w Czikago. Tak jakby tam nie było osiedli dla bogoli z własną służbą zdrowia i elitarnymi szkołami. Lewy dobrze gada po angielski, wszystko będą mieć podane na tacy. A jak jej się hamburgerownia nie widzi, to może zostać w Hiszpanii. Przecież dużo kobiet ma facetów, co robią na kontraktach zagranicznych (wojskowi na misjach, marynarze itd.) Jakoś dają radę same ogarną sytuację, a przecież nie śpią na milionach.

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Ok, następnym razem napiszę:

"Jak mniemam, nie masz jeszcze własnej progenitury.

To może warto zachować odrobinę pokory i powstrzymać się od oceniania sytuacji, których nie znasz z własnego doświadczenia."

Na pewno do niego dotrze! :lol2: 

Serio? Brzmi niewspółmiernie lepiej i o wiele bardziej warto takiej porady posłuchać. Sugestia wypowiedziana w poprzedni sposób, to triger któremu natychmiast i bezwarunkowo należy sie sprzeciwić i to niezależnie od tego jaką treść niesie. 

12 godzin temu, oldfashioned napisał(a):

Na Anie to az szkoda strzepic ryja, tylko wspolczuc Robertowi. ;) Ale wiedzialy galy co braly, jakby chcial spokojna kobiete to nie bral by sobie laski, ktora zdobywa medale w mistrzostwach swiata. 

Ale na to, że ktoś nie chce być tylko małżonkiem znanej osoby, tylko chce budować własną markę też nie ma co psioczyć. Z resztą pod tym względem oboje do siebie pasują. Poza tym, to pewnie faktycznie celowany PR.

12 godzin temu, Fatality napisał(a):

Już nie wspomnę o tym, że ten jej wpis z wczoraj jest jechany od góry do dołu przez wszystkich: inceli, piwniczaków, konfiarzy, baby w kolorowych włosach nie popierają (to jak krytyka), kończąc na dziennikarzach sportowych i radiowych. Do tego co wyżej jeden szkodnik napisał to nawet się nie odniosę, ale widać że ma małą grupę (1) obrońców :)  Ona jest głównie kontrowersyjna przez to jak umniejsza osiągnięcia swojego męża który globalnie jest znany bardziej niż każdy inny Polak w historii, nawet papież.

Teraz, kiedy kariera Lewandowskiego jednak się kończy nastąpi katharsis i okaże się ile naprawdę jest ten związek warty. 

7 godzin temu, galakty napisał(a):

Jeżeli chcesz mieć dzieci, i faktycznie je mieć a nie tylko spłodzić i płacić na nie alimenty, no to to jedna z niewielu dróg. 

10 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Gdyby nie Robert to prowadziłaby zajecia sportowe w Zduńskiej Woli pewnie. :E 

Ale to jest jeden z prawdopodobnych scenariuszy. Wielu ludzi wypływa na wierzch nie dlatego że są wyjątkowi, a dlatego że mieli grunt pod nogami o który mogli się zaprzeć. 

1 godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

na anonimowych grupkach dla bab to jest po prostu samo gęste aż się pompy zapychają hahahahah

obraz.png.c9b26448088271a09f46698f0e8de65c.png

Rżnąć głupa należy zawsze, do końca, po same kule. Formalnie winna MA BYĆ zawsze ta druga strona, zawsze, w każdym scenariuszu, w każdej sferze istnienie. Jesteśmy wychowywani w duchu indywidualizmu i na pierwszym miejscu powinno być "JA".

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano
10 godzin temu, Suchy211 napisał(a):

Jeżeli chcesz mieć dzieci, i faktycznie je mieć a nie tylko spłodzić i płacić na nie alimenty, no to to jedna z niewielu dróg. 

Taaaaak, influencerki idealnym materiałem na matkę :E